Znaci zelim neko manje (ne premalo),onako fino aut oza grada.Dobra mi se cini astra:D
Moze li mi neko dati koji savjet za nju,da li iko ima iskustva sa njom ?
A koje je auto takodjer dobro u toj klasi oko 15000 KM-i manje?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
imas sada ponudu opel astra 1.4 21.800KM..a da imas finog auta oko15000 a novog slabo...Ninoz wrote:Eh,doslo je vrijeme da kupim auto
Znaci zelim neko manje (ne premalo),onako fino aut oza grada.Dobra mi se cini astra:D
jebote, moje prvo auto bilo ravno nekadasnjibh 600DMNinoz wrote:pa htio sam uzeti polovno auto,jer mi je ovo prvo auto
Imaš i Ford focus u toj klasi, 307 Pežo...ima ihNinoz wrote:Eh,doslo je vrijeme da kupim auto
Imas u Vitezu opel astru H 1.8 benzin 2004,full oprema elegance,izuzetno ocuvano auto kako spoljasnost,tako i unutrasnjost.Mozes je naci na autopijaci.ba imas dvije slike,auto je uvezeno iz svice,servisna knjiga,presla nesto malo vise od 80 000km,slucajno je vidio kad sam isao prije par dana u fis,parkirana odmah pored ceste.Ja svratio malo i ispitao vlasnika koja je najniza cijena,rece 13 800KM do registracije,dao mi malo da je provozam,onako bez tablica,nigdje murije na vidiku.Auto leti stvarno,jedino se mora na njoj akumulator zamijeniti,ostalo ko pista.Ja mu ponudio 13 500KM i nije htio,pa sam odustao od daljnjeg cijenkanja jedino iz razloga sto sam samo vise zainteresovan za citroen C4.A gledajuci po ovim ostalim auto kucama moze se naci za 15 000KM solidna astra,cak i diesel...Ninoz wrote:Eh,doslo je vrijeme da kupim auto
unutra bež presvlaka? stvarno izgleda povoljno,i prelijepo .citroen wrote:Imas u Vitezu opel astru H 1.8 benzin 2004,full oprema elegance,izuzetno ocuvano auto kako spoljasnost,tako i unutrasnjost.Mozes je naci na autopijaci.ba imas dvije slike,auto je uvezeno iz svice,servisna knjiga,presla nesto malo vise od 80 000km,slucajno je vidio kad sam isao prije par dana u fis,parkirana odmah pored ceste.Ja svratio malo i ispitao vlasnika koja je najniza cijena,rece 13 800KM do registracije,dao mi malo da je provozam,onako bez tablica,nigdje murije na vidiku.Auto leti stvarno,jedino se mora na njoj akumulator zamijeniti,ostalo ko pista.Ja mu ponudio 13 500KM i nije htio,pa sam odustao od daljnjeg cijenkanja jedino iz razloga sto sam samo vise zainteresovan za citroen C4.A gledajuci po ovim ostalim auto kucama moze se naci za 15 000KM solidna astra,cak i diesel...Ninoz wrote:Eh,doslo je vrijeme da kupim auto
i ja sam je vidio, lijepo izgleda, nije puno ni presla al po mom misljenju sumnjivo jeftina...Ninoz wrote:unutra bež presvlaka? stvarno izgleda povoljno,i prelijepo .citroen wrote:Imas u Vitezu opel astru H 1.8 benzin 2004,full oprema elegance,izuzetno ocuvano auto kako spoljasnost,tako i unutrasnjost.Mozes je naci na autopijaci.ba imas dvije slike,auto je uvezeno iz svice,servisna knjiga,presla nesto malo vise od 80 000km,slucajno je vidio kad sam isao prije par dana u fis,parkirana odmah pored ceste.Ja svratio malo i ispitao vlasnika koja je najniza cijena,rece 13 800KM do registracije,dao mi malo da je provozam,onako bez tablica,nigdje murije na vidiku.Auto leti stvarno,jedino se mora na njoj akumulator zamijeniti,ostalo ko pista.Ja mu ponudio 13 500KM i nije htio,pa sam odustao od daljnjeg cijenkanja jedino iz razloga sto sam samo vise zainteresovan za citroen C4.A gledajuci po ovim ostalim auto kucama moze se naci za 15 000KM solidna astra,cak i diesel...Ninoz wrote:Eh,doslo je vrijeme da kupim auto