Evo i slika kako to tacno izgleda
Opel Astra RADIO HELP
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- scorpion7
#1 Opel Astra RADIO HELP
E narode ne mogu da izvadim kasetofon iz Opel Astre 2002 godiste,sport verzija,napatio sam se ali ne ide. Inace kontam da stavim novi radio.Ako neko ima iskustva sa ovim bio bih mu veoma zahvalan da napise. Hvala unaprije 

- Qler
#2 Re: Opel Astra RADIO HELP
vidis te rupe na krajevima playera, tu fino zavuces na dvije sipke, zice ili 4 sarafcigera. kontas kad uvuces gurnes prema playeru i povuces prema sebi.
jednostavno
jednostavno
- Epitop
#3 Re: Opel Astra RADIO HELP
Jest tako je inače ovo važi za večinu Opela. Sve se nauči iz iskustva, kada se sjetim da sam se i ja patio sa svojim Blaupunkt-om.
-
baba_gaga
#4 Re: Opel Astra RADIO HELP
Ne znam jesi li znao da ako stavis bilo koji drugi radio osim originala nece imati funkciju na displeju.
- SpiTzZa
#5 Re: Opel Astra RADIO HELP
Takodje neces moci koristiti komande na volanu !
A sto se tice vadjenja kasetofona , uzmi cetiri eksera , zabij ih u te rupe i vani je ...
A sto se tice vadjenja kasetofona , uzmi cetiri eksera , zabij ih u te rupe i vani je ...
- scorpion7
#6 Re: Opel Astra RADIO HELP
e hvala vam u svakom slucaju....sutra ujutro cu to uganjat...a to za komande i display sam znao,al krenuo mi je cd preskakat....a i nije mp3 pa ne mozes muzike nasnimat....zivi i zdravi bili
:D:D
- DoradO
#7 Re: Opel Astra RADIO HELP
steta bas ovako lijepo cuciscorpion7 wrote:e hvala vam u svakom slucaju....sutra ujutro cu to uganjat...a to za komande i display sam znao,al krenuo mi je cd preskakat....a i nije mp3 pa ne mozes muzike nasnimat....zivi i zdravi bili:D:D
- ranger
#8 Re: Opel Astra RADIO HELP
ma ne moze to Bog ocistit.... ja sam cistio al nikakve promjene nije bilo...
i kod mene je isti player i izludjuje me!
i kod mene je isti player i izludjuje me!
- svirac
#9 Re: Opel Astra RADIO HELP
Autoelektricar Senad na Alipasinom ... kod dzamije .... na mom CD playeru je nasarafio i neki L profil i unutra fiksirao dodatnim sarafom. Kada ti bagra obije auto radi CD playera, moze te sipke uvlaciti do sabaha, nece ga izvuci. To se meni desilo. Jes da sam morao mijenjati zadnje leptir staklo, ali opet ..... ostao CD.