opel astra 14i 1997???

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
MERIVA

#1 opel astra 14i 1997???

Post by MERIVA »

Poštovani, molio bih da mi date kakve informacije o kvliteti ovog automobila.Konkretno radi se o opel astri 1997g. 14i. auto je bilo vlasništvo tjela državne uprave i pouzdano znam da je prešlo samo 85 000 km, redovito servisirano. sada će ići na licitaciju pa me zanima kolika je okvirna vrijednost ovog automobila, kakva mu je potrošnja, čini se da je poprilično sporo ali mi to nije ni važno jer nisam ljubitelj brze vožnje.molim pomoć, unaprijed hvala
Qler

Post by Qler »

fino auto, iako sumnjam da je bas tako cuvano s obzirom da je bilo u drzavnom vlasnistvu (to da izvines hebe ko stigne). Motor nije los, kod mene je u corsi taj, samo mislim da je u astri malo pojacan. Mala mu je potrosnja, nije brz, al' ko to kupuje i ne trazi brzinu, jel :D

e sad okvirna cijena je odokativno 6-7 milja, ako je dobra. ali ti fino od na http://www.autopijaca.ba pa pogledaj.

P.S. MOLIM te sljedeci put samo jednom klikni na "potvrdi" i cekaj, postavit ce on poruku, ovako svaki klik, nova tema :-)
iceman ze

Post by iceman ze »

otidi na http://www.autopijaca.ba pa vidi kako se krecu cijene.......igrom slucaja ja imam jednu sluzbenu, vozam je vec 2 mjeseca, sta ja znam , nije moj tip auta definitivno........sa upaljenom klimom presao sam 288 km , a potrosila pola rezervoara :shock: e sad presla je negdje oko 100 hiljadarki, djeluje mi pomalo zapusteno poslije toliko godina, sto nemora biti tvoj slucaj.....ja ga nebih uzeo.
MERIVA

Post by MERIVA »

oprostite dečki zbog broja tema, imao sam problema s internet vezom.sve u svemu, hvala na informacijama, ono što tražim jeste tako nešto do 8000 km, u svakom slučaju mislim da je bolje rješenje nego npr. fiat brava/bravo ili kakav stariji WV. auto definitivno nije razvaljeno jer ga je vozila samo jedna osoba, a i meni treba samo za loko vožnje i u krugo od 200 km.
Post Reply