U nas je sve drugacije, od opstine do opstine. Negdje se sve u cipsu negdje ne.
Kakvo je stanje u Starom Gradu ?
Hvala
opstina stari grad, sve na jednom mjestu, preko puta glavnog ulazaskafiskafsnjak wrote:Trebaju mi info gdje se ovi dokumenti vade ?
Hvala
Hvalablack wrote:opstina stari grad, sve na jednom mjestu, preko puta glavnog ulazaskafiskafsnjak wrote:Trebaju mi info gdje se ovi dokumenti vade ?
Hvala
Jesi siguran da je i pasos?black wrote: opstina stari grad, sve na jednom mjestu, preko puta glavnog ulaza
moja porodica iz novog sarajeva uvijek za pasose predaje u starom gradu u posti jer je najmanja guzva a i radnici su najprijatniji prema maloj djeciOptimist wrote:Jesi siguran da je i pasos?black wrote: opstina stari grad, sve na jednom mjestu, preko puta glavnog ulaza
U centru je cips u posti na obali a pasos u MUP-u kod kampusa.
Optimist wrote:Jesi siguran da je i pasos?black wrote: opstina stari grad, sve na jednom mjestu, preko puta glavnog ulaza
Usluge koje građani mogu ostvariti u ovim prostorijama su: prijave mjesta boravka, lične karte, predavanje zahtjeva za pasoše - uz fotografisanje na licu mjesta, protokol, vozačke i saobraćajne dozvole, registracije, probne tablice itd.
Hocea reci da i ja iz Centra mogu predati u SG?holowey wrote:moja porodica iz novog sarajeva uvijek za pasose predaje u starom gradu u posti jer je najmanja guzva a i radnici su najprijatniji prema maloj djeciOptimist wrote:Jesi siguran da je i pasos?black wrote: opstina stari grad, sve na jednom mjestu, preko puta glavnog ulaza
afaik, mozes u bilo kojoj ispostavi iddeea-e ex. cips-a u kantonuOptimist wrote:Hocea reci da i ja iz Centra mogu predati u SG?holowey wrote:moja porodica iz novog sarajeva uvijek za pasose predaje u starom gradu u posti jer je najmanja guzva a i radnici su najprijatniji prema maloj djeciOptimist wrote:
Jesi siguran da je i pasos?
Hvala ti na odgovoru, još samo jedno pitanje.nedzadrk wrote: Treba ti i potpisana i ovjerena saglasnost stanodavca da se mozes prijaviti na toj adresi
Mislim da taj dokument treba stanodavac ovjeriti u opštini (to je ustvari potpisana izjava) i stanodavac mora predociti u MUP ZK izvadak stana ali provjeri to u MUP prije nego odesalacious wrote:Hvala ti na odgovoru, još samo jedno pitanje.nedzadrk wrote: Treba ti i potpisana i ovjerena saglasnost stanodavca da se mozes prijaviti na toj adresi
Je li taj dokument trebam negdje izvaditi, pa samo da potpiše vlasnik ili?
nedzadrk wrote:Mislim da taj dokument treba stanodavac ovjeriti u opštini (to je ustvari potpisana izjava) i stanodavac mora predociti u MUP ZK izvadak stana ali provjeri to u MUP prije nego odesalacious wrote:Hvala ti na odgovoru, još samo jedno pitanje.nedzadrk wrote: Treba ti i potpisana i ovjerena saglasnost stanodavca da se mozes prijaviti na toj adresi
Je li taj dokument trebam negdje izvaditi, pa samo da potpiše vlasnik ili?