Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
- coek
#1 Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
..
Last edited by coek on 24/02/2014 10:04, edited 1 time in total.
- cyprus
#2 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
Imaš li ti kakvih ideja?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
pa jel općinsko vijeće dobilo tablete da ne printaju materijal za sjednice 
35 X 500
koliko se papira može za to kupiti i tonera
35 X 500
koliko se papira može za to kupiti i tonera
- DiplomataSaSela
#4 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
Imam ja...nek rijese cuke sa ulica...jer navece se ne moze kuci ako nisi naoruzan pogotovo u padinskim dijelovima,nek rijese hotel nacional stoji ko ruglo godinama,bazene na benbasi,jajce kasarnu...milion jos drugih stvari...eto ukratkocyprus wrote:Imaš li ti kakvih ideja?
- Logovan
#5 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
Pa eto pošto si pun ideja, idi u Opštinu i iznesi im to sve što si skontao.DiplomataSaSela wrote:Imam ja...nek rijese cuke sa ulica...jer navece se ne moze kuci ako nisi naoruzan pogotovo u padinskim dijelovima,nek rijese hotel nacional stoji ko ruglo godinama,bazene na benbasi,jajce kasarnu...milion jos drugih stvari...eto ukratkocyprus wrote:Imaš li ti kakvih ideja?a treba i malo asfalta sto jest jest
-
The 51st State
#6 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
neka ociste za pocetak ono blato na cesti prema kozijoj cupriji.cyprus wrote:Imaš li ti kakvih ideja?
-
UltraSa
#7 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
A ja imam jos bolju ideju. Zivim eto kako ti rece u padinskom dijelu Starog Grada (pretpostavljam barem) i ima preko 30 cuka, nikad u svom zivotu (imam 22 godine) nije bio ni jedan slucaj da je neko ujeden, stavise i vise nego su pitomi !DiplomataSaSela wrote:Imam ja...nek rijese cuke sa ulica...jer navece se ne moze kuci ako nisi naoruzan pogotovo u padinskim dijelovima,nek rijese hotel nacional stoji ko ruglo godinama,bazene na benbasi,jajce kasarnu...milion jos drugih stvari...eto ukratkocyprus wrote:Imaš li ti kakvih ideja?a treba i malo asfalta sto jest jest
Sto se tice moje ideje, to je da se rijese klosari sa ulica koji su zapravo ljudski copor i nema goreg od takvog, ljudski sljam.
Najveca opasnost za moje dijete su narkomancine i ovakvi propaliteti od ljudi, a ne neke zivotinje.
- DiplomataSaSela
#8 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012
I ja zivim u mahali i kod nas ujedaju...UltraSa wrote:A ja imam jos bolju ideju. Zivim eto kako ti rece u padinskom dijelu Starog Grada (pretpostavljam barem) i ima preko 30 cuka, nikad u svom zivotu (imam 22 godine) nije bio ni jedan slucaj da je neko ujeden, stavise i vise nego su pitomi !DiplomataSaSela wrote:Imam ja...nek rijese cuke sa ulica...jer navece se ne moze kuci ako nisi naoruzan pogotovo u padinskim dijelovima,nek rijese hotel nacional stoji ko ruglo godinama,bazene na benbasi,jajce kasarnu...milion jos drugih stvari...eto ukratkocyprus wrote:Imaš li ti kakvih ideja?a treba i malo asfalta sto jest jest
Sto se tice moje ideje, to je da se rijese klosari sa ulica koji su zapravo ljudski copor i nema goreg od takvog, ljudski sljam.
Najveca opasnost za moje dijete su narkomancine i ovakvi propaliteti od ljudi, a ne neke zivotinje.