Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
coek

#1 Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by coek »

..
Last edited by coek on 24/02/2014 10:04, edited 1 time in total.
cyprus

#2 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by cyprus »

Imaš li ti kakvih ideja?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by Truba »

pa jel općinsko vijeće dobilo tablete da ne printaju materijal za sjednice :D

35 X 500 :? :? :?
koliko se papira može za to kupiti i tonera
DiplomataSaSela

#4 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by DiplomataSaSela »

cyprus wrote:Imaš li ti kakvih ideja?
Imam ja...nek rijese cuke sa ulica...jer navece se ne moze kuci ako nisi naoruzan pogotovo u padinskim dijelovima,nek rijese hotel nacional stoji ko ruglo godinama,bazene na benbasi,jajce kasarnu...milion jos drugih stvari...eto ukratko :-D a treba i malo asfalta sto jest jest :oops:
Logovan

#5 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by Logovan »

DiplomataSaSela wrote:
Imam ja...nek rijese cuke sa ulica...jer navece se ne moze kuci ako nisi naoruzan pogotovo u padinskim dijelovima,nek rijese hotel nacional stoji ko ruglo godinama,bazene na benbasi,jajce kasarnu...milion jos drugih stvari...eto ukratko :-D a treba i malo asfalta sto jest jest :oops:
Pa eto pošto si pun ideja, idi u Opštinu i iznesi im to sve što si skontao. :D
The 51st State

#6 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by The 51st State »

neka ociste za pocetak ono blato na cesti prema kozijoj cupriji.
UltraSa

#7 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by UltraSa »

DiplomataSaSela wrote:
A ja imam jos bolju ideju. Zivim eto kako ti rece u padinskom dijelu Starog Grada (pretpostavljam barem) i ima preko 30 cuka, nikad u svom zivotu (imam 22 godine) nije bio ni jedan slucaj da je neko ujeden, stavise i vise nego su pitomi !

Sto se tice moje ideje, to je da se rijese klosari sa ulica koji su zapravo ljudski copor i nema goreg od takvog, ljudski sljam.

Najveca opasnost za moje dijete su narkomancine i ovakvi propaliteti od ljudi, a ne neke zivotinje.
DiplomataSaSela

#8 Re: Opcina Stari grad - bezidejni projekti za 2012

Post by DiplomataSaSela »

UltraSa wrote:
DiplomataSaSela wrote:
A ja imam jos bolju ideju. Zivim eto kako ti rece u padinskom dijelu Starog Grada (pretpostavljam barem) i ima preko 30 cuka, nikad u svom zivotu (imam 22 godine) nije bio ni jedan slucaj da je neko ujeden, stavise i vise nego su pitomi !

Sto se tice moje ideje, to je da se rijese klosari sa ulica koji su zapravo ljudski copor i nema goreg od takvog, ljudski sljam.

Najveca opasnost za moje dijete su narkomancine i ovakvi propaliteti od ljudi, a ne neke zivotinje.
I ja zivim u mahali i kod nas ujedaju...
Post Reply