Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post Reply

Za načelnika Općine Gračanica glasat ću za :

Poll ended at 30/09/2016 11:05

1. Elvis Bektić -BPS SH
1
9%
2. Esad Tursunović - SDA/SBB
2
18%
3. Senad Kadić - DF
0
No votes
4. Nusret Helić -SDP
4
36%
5. Amir Hasičević - Naša Stranka
4
36%

Total votes: 11

arnes86

#1 Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by arnes86 »

U komentarima dajte prijedloge za koga ćete glasati kao Vijećnika odnosno koju stranku će te podržati...
putokaz1

#2 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by putokaz1 »

Evo ga tema za mogv klix druga Zippa
Kažu da postoje ozbiljna tri kandidat za načelnika
jedan ima nove ideje plan i program sistem koji obećava nešto bolje,mladi i pametni su uz njega
drugi ima vlast u svoojim rukama,službenici moraju za njjega
treći ima infrastrukturu svoje stranke ima sela i njegova stranka je pojedinačno svugdje jaka,starci nepismeni isl
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by Truba »

tri lijeva dva desna...
Haman

#4 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by Haman »

Ne znam sta kazati. Dugo nisam bio u Gracanici ali zadnjom prilikom prije 30-45 dana Gracanicu nisam mogao prepoznati. To je danas mozda naljepsa bosanska carsija u BiH. Kako je samo lijepo uredjena glavna ulica. Grad ima svoju dusu sto npr. Tuzla i Lukavac nemaju niti ce to ikad vise imati, jer tamo gdje je mogao biti izgradjen lijep grad napravljeno je ruglo-tipicna socijalisticka gradnja, gradnja grada bez duse, grada bez ikakvog rda i ljepote. Opsirnije mozda nekom drugom prilikom. Dakle, cast svaka Gracanlijama koji imaju najljepsu bosansku carsiju u BiH. Ko je zasluzan ja ne znam ali Gracanlije sigurno znaju.
putokaz1

#5 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by putokaz1 »

Haman wrote:Ne znam sta kazati. Dugo nisam bio u Gracanici ali zadnjom prilikom prije 30-45 dana Gracanicu nisam mogao prepoznati. To je danas mozda naljepsa bosanska carsija u BiH. Kako je samo lijepo uredjena glavna ulica. Grad ima svoju dusu sto npr. Tuzla i Lukavac nemaju niti ce to ikad vise imati, jer tamo gdje je mogao biti izgradjen lijep grad napravljeno je ruglo-tipicna socijalisticka gradnja, gradnja grada bez duse, grada bez ikakvog rda i ljepote. Opsirnije mozda nekom drugom prilikom. Dakle, cast svaka Gracanlijama koji imaju najljepsu bosansku carsiju u BiH. Ko je zasluzan ja ne znam ali Gracanlije sigurno znaju.
Po meni najljepši i naj razvijeniji je Tešanj pa Gračanica
A Lukavac je bar promjenio 12 godišnju vladavinu zna se već koga
jel bilo konstituisanje u Gračanici,ko je koga prevario?
senturk

#6 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by senturk »

Mislim da ste vi u pogresnoj Gracanici bili. U ovom gradu se samo korito rijeke Sokoluse mijenja I to svake 4 godine. :D
putokaz1

#7 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by putokaz1 »

senturk wrote:Mislim da ste vi u pogresnoj Gracanici bili. U ovom gradu se samo korito rijeke Sokoluse mijenja I to svake 4 godine. :D
Ja mislim na firme jer Gračanica ima više firmi nego Lukavac
senturk

#8 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by senturk »

putokaz1 wrote:
senturk wrote:Mislim da ste vi u pogresnoj Gracanici bili. U ovom gradu se samo korito rijeke Sokoluse mijenja I to svake 4 godine. :D
Ja mislim na firme jer Gračanica ima više firmi nego Lukavac
Eh,to stoji. Gracanica ima potencijal da bude najrazvijenija opcina u BiH. Medjutim,nesto NE valja I nista se ne mijenja I ne vjerujem da CE u skorije vrijeme.
putokaz1

#9 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by putokaz1 »

Znam ne valja to što poslodavci ne plaćaju radnike niti doprinose
dio firme plati samo dio plaće i bez doprinose
Haman

#10 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by Haman »

Ne bih se slozio da se u Gracanici mijenja samo korito rijeke. Pogledaj glavnu ulicu kako je samo lijepo sredjena. Takva nije bili prije 4-5 godina.Grad je uredan. Gracanlije koje tu zive i ne primjecju pomjene, ali oni koje navrate sveke 4-5 godina odmah uoce te promjene.

Ne znam, nisam bio u Tesnju. Moguc je to sto rece jedan komentator, jer ljudi iz Tesnja ima puno u vrhu vlasti BiH. Iz Gracanice takvih nema ili nema puno. Gracanlije su snalazljivi ljudi, posebno dobri biznismeni. Puno je tu firmi koje rade.

Naravno u sve su bolje upucene sama Gracanlije. Ja pricam na osnovu utiska koji sam tekao prilikom posjete.
putokaz1

#11 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by putokaz1 »

Tešanj i Jelah,koje su samo firme pored autoputa.
Gračanica je OK.
Ali grešaka ima,te Greška neće ispravit akruelni načelnik,ali učinio je i mnogo toga dobra.
Ko nam čini većinu u Gračanici?
Kakav je raspored fotelja?
Možda bi pred sljedeće izbore mogli asvaltirat dva parkinga jedan pored etne,nedaleko od iste,drugi iza Škole tu blizu.
Kakav je noćni život u Gračanici?
Haman

#12 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by Haman »

Prosao sam nekoiliko puta kroz Jelah. Lijepo mjesto nema sta, ali neka usporedba sa Gracanicom nije moguca. Gracanica je prava bosanska carsija, carsija koja ima svoju dusu. To sto ima npr. Gracanica nema Tuzla a nema ni Lukavac, nemaju ni Zivinuce. Zaista sam odusevljen ovim malim ali lijepim mjestom. Da moze jos i bolje, vjerujem a ce to pokazati mladje generacije Gracanlija.

Image
putokaz1

#13 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by putokaz1 »

Da lijepa Čaršija,dobri ljudi,i burna podjela fotelja
Haman

#14 Re: Općina Gračanica - Načelnik i Vijeće

Post by Haman »

Ako imamo vise stranaka a to je kako kazu depokratija, onda bez tooga ne moze. Kad se to zavrsi vazno je da izabrani rade u korist gradjana koji su ih birali. Ono sto sam vidjeo u Gracanici kazuje mi da su mnogi dobro radili.
Pozdrav.
Post Reply