mali_balon wrote:Otvoris oglas, kliknes "prijavi se na oglas", otvori ti se kao "formular" popunis ime prezime, mail, broj telefona i ispod imas opciju dodaj biografiju ti kliknes dodaj, izbaci ti odakle da je dodas, nadjes biografiju,kliknes open, on je doda, ispod kliknes plavo "dugme" prijavi se na oglas, otvori ti opciju dodavanja motivacionog pisma, ako hoces dodas a ko ne kliknes da si zavrsila i gotovo.
Nije sad tako. Inace bi mi bilo sve jasno.
drndalo wrote:Kad smo vec kod toga, jesi li probavao to isto od kada su promijenili izgled stranice? Men'scini da sada automatski salje prijavu sa pohranjenim CV-em, ima samo mogucnost propratnog pisma, ali pisati, nista kao attachment. A ne dopusta mi promjenu CV-a, ili ja ne znam...

Ovo
Izgleda da sad automatski salje CV koji se generise kad ispunis one podatke na profilu, sto se meni uopste ne svidja. Kod vjestina npr treba da upises nivo znanja i godine iskustva sto kod nekih nema previse smisla (drustvenih i organizacijskih :/ ). Ima tu i drugih stvari sto su mi bezveze ali eto.
I ne znam koja je svrha stavljanja CV-a u rubriku "dokumenti". Nadam se da ce ovo vratiti na kako je prije bilo.