Opali samarcinu...ako ti ne znas zasto, ona ce se sjetiti !?
-
bosniak
ma nije lahko danas zenama.pogotovo na zapadu.ako nije zgodna i ne uklapa se u tip sex bombe onda joj je pusiona.
a opet ove zgodne muskarci samo gledaju da obrlate i iskoriste.one su samo roba.one imaju prava al na kraju se ispostavi da su one samo obicna roba.moraju da pumpaju usne i sise da bi bile ko na reklamama.
inace ima tu i zenske krivice.danas je zeni cilj da svaki muskarac slini na njen izgled.
ma bolje je ovim nasima kod bosnja.ako se nekad pomaraju sa muzevima nije strasno
opet je bosnjo nece ostavit na cjedilu.pukne on nju nekad a pukne nekad i ona njega
pa se opet dalje zivi.
a opet ove zgodne muskarci samo gledaju da obrlate i iskoriste.one su samo roba.one imaju prava al na kraju se ispostavi da su one samo obicna roba.moraju da pumpaju usne i sise da bi bile ko na reklamama.
inace ima tu i zenske krivice.danas je zeni cilj da svaki muskarac slini na njen izgled.
ma bolje je ovim nasima kod bosnja.ako se nekad pomaraju sa muzevima nije strasno
-
Toozla
...apsolutno romanticno....bosniak wrote:ma nije lahko danas zenama.pogotovo na zapadu.ako nije zgodna i ne uklapa se u tip sex bombe onda joj je pusiona.
ma bolje je ovim nasima kod bosnja.ako se nekad pomaraju sa muzevima nije strasnoopet je bosnjo nece ostavit na cjedilu.pukne on nju nekad a pukne nekad i ona njega
pa se opet dalje zivi.
- Soul_Sista
TI SI JEDAN IDIOT!secretlover wrote:Na Zapadu i pse bolje tretiraju nego muškarce. Ženski međed te oguli pri razvodu, dobije stan, uzme ti dijete, navali ti alimentaciju, da ti radiš dok se ona zigu polahko, a ti maši ušima.
Dok međeda ne polomiš neće se okaniti.
muka mi je od pojedinih komentara slicne ovim...
-
silence_is_sexy
-
Sarajevska Princeza
Pecinsko doba za neke jos traje.
-
St.Germain
i ONO misli da je ONO cool, sto je sad napisaLo nesto ovako saljivo eh rane moje ljute....:) wrote:dobro zensko - modro zensko
- kekec
Trebao si izjaviti::) wrote:vidim, moj komentar je naisao na pozitivne reakcije
izvinjavam se svim zenama (germa, pitt, xx-yy) koje sam uvrijedio sa ovom svojom, priznajem glupom i primitivnom izjavom
Dobro zensko-crveno zensko, (blazi oblik od plavog) pa bi reakcije bile bar malo povoljnije.
- kekec
Fair Life wrote:Jebena asocijacija... crveno >> krv ??
Nisam uopste mislio na krv:
Blag udarac- crvenilo,crveno zensko, (blazi oblik od plavog)
Jaci udarac- plavo, modrica.
A sve ovo gore shvatam kao zezanciju.
Moje licno misljenje je da su zene nesto najljepse i najdragocijenije (odmah poslije djece) na ovom svijetu.
Zena je ta koja pokrece svijet. Zena je ta koja mora biti obozavana i postovana. Ali kao i u svemu i tu ima izuzetaka.
Cak ni ti izuzeci ne trebaju osjetiti na sebi musku silu, bez obzira koliko neko smatrao suprotno.
-
:)
ulizico, od svega na zeni najsladje je lizati joj dupe:Dkekec wrote:Fair Life wrote:Jebena asocijacija... crveno >> krv ??![]()
Nisam uopste mislio na krv:Blag udarac- crvenilo,crveno zensko, (blazi oblik od plavog)
Jaci udarac- plavo, modrica.
A sve ovo gore shvatam kao zezanciju.![]()
Moje licno misljenje je da su zene nesto najljepse i najdragocijenije (odmah poslije djece) na ovom svijetu.
Zena je ta koja pokrece svijet. Zena je ta koja mora biti obozavana i postovana. Ali kao i u svemu i tu ima izuzetaka.
Cak ni ti izuzeci ne trebaju osjetiti na sebi musku silu, bez obzira koliko neko smatrao suprotno.
sto se tice boja, raznoraznih....
plavo - more, nebo prostranstvo, sloboda...
crno - tama, smrt...
crveno - krv, ljubav...