Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moje licno misljenje je da su zene nesto najljepse i najdragocijenije (odmah poslije djece) na ovom svijetu.
Zena je ta koja pokrece svijet. Zena je ta koja mora biti obozavana i postovana. Ali kao i u svemu i tu ima izuzetaka.
Cak ni ti izuzeci ne trebaju osjetiti na sebi musku silu, bez obzira koliko neko smatrao suprotno.
taman kad pomislih da se utrkujete ko ce vise biti primitivniji
pojavi se jedna zraka sunca
bosniak wrote:ma nije lahko danas zenama.pogotovo na zapadu.ako nije zgodna i ne uklapa se u tip sex bombe onda joj je pusiona.
a opet ove zgodne muskarci samo gledaju da obrlate i iskoriste.one su samo roba.one imaju prava al na kraju se ispostavi da su one samo obicna roba.moraju da pumpaju usne i sise da bi bile ko na reklamama.
inace ima tu i zenske krivice.danas je zeni cilj da svaki muskarac slini na njen izgled.
ma bolje je ovim nasima kod bosnja.ako se nekad pomaraju sa muzevima nije strasno :) opet je bosnjo nece ostavit na cjedilu.pukne on nju nekad a pukne nekad i ona njega :) pa se opet dalje zivi.
Skoro mi suze podjose na oci citajuci ovo i sa nostalgijom se sjecam starih, dobrih dana. Ima tu zenske krivice, i te kako. Zena je prije uvijek lijepo izgledala pod zarom. Ne mozes ni vidjeti kakvo joj je lice--plavo ili crveno. A danas? Nista drugo nego samo izazivaju ko da im je to sve sto znaju. Onda se ko jos cude kada ih muski izdrmaju? Sta si trazila to si i dobila. Hoces da budes obicna roba--eh evo ti pa nastavi. Hos jos?
A bogami to ne znam sto ti rece: ...pukne nekad ona i njega. E, to je vec pretjerano jer mirise na jednakost. Sutra ce mozda traziti da je uzmem pod ruku. E, sve ima granice. To ne ide.