Opadanje kose
Moderator: anex
-
emra_a
#1 Opadanje kose
Sta je dobro protiv opadanja kose? kosa mi opada u zadnje vrijeme,ne znam sta se dogodilo..prije sam imala zaista gustu kosu a sad
. Cula sam da je zara/kopriva dobra....pocet cu prati kosu koprivom,,imate li vi kakvih "ljekova??
- Op3r4t0r
#2 Re: Opadanje kose
Sampon koji u sebi ima hmelj ili sampon koji u sebi ima kofein su dobri za opadanje kose, i ni u kom slucaju kosu prati svaki dan jer i precesto pranje dovodi do opadanja kose
-
hare1964
#3 Re: Opadanje kose
Necu da te prepadam ali ako je pocela opadati to je gotova stvar.Moja zena ima isti problem i skoro je ocelavila i jedino rjesenje joj je da ugradjuje novu.Sta nije probala od babinih gatki pa do najboljih doktora od Australije Amerike Njemacke a nismo zalili pare za to jer je padala u depresiju.Moj ti je savjet da izvadis sve moguce nalaze koje mozes cak da izvadis uzorak tjemena na analizu i pokusaj sve ali iz licnog iskustva ti kazem dok jos imas vremena radi sve kako ti ljekari kazu imas googl pa pogledaj sta se sve nudi i nemoj nasjedan na neke skupe sampone ili cesljeve sa uv lampicama ili babine gatke vadi nalaze dok imas jos imalo sanse
-
emra_a
#4 Re: Opadanje kose
Pa drugo je kad kosa opada skroz,onda se radi o bolesti.Kod mene se ne radi o tome.Ali si me fakat uplasio...ipak to nije obicno kod zena,
Preporucujem inace zaru,nema nista bolje.Pustite sampone i kemikalije to kosu haman pa unistava.Zara je poznata kao lijek protiv opadanja kose medju svim narodima.U mene majka nabere zare,prokuha u vodi i onda s tim opere,..to ojacava korjen,a rezultati su ociti bar kod nje,inace na sebi jos nisam osjetila rezultate jer sam tek zapocela,a ako Bog da bit ce bolje.
Preporucujem inace zaru,nema nista bolje.Pustite sampone i kemikalije to kosu haman pa unistava.Zara je poznata kao lijek protiv opadanja kose medju svim narodima.U mene majka nabere zare,prokuha u vodi i onda s tim opere,..to ojacava korjen,a rezultati su ociti bar kod nje,inace na sebi jos nisam osjetila rezultate jer sam tek zapocela,a ako Bog da bit ce bolje.
Last edited by emra_a on 29/04/2008 09:03, edited 1 time in total.
- Michun
#5 Re: Opadanje kose
Ja koristila pomoglo mi i protiv opadanja i protiv peruti. Ima i gel koji se utrljava poslije pranja. U vecini apoteka u SA se moze naci. Oko 5-6 KM kosta.
http://www.blagoleks.net/strana.php?id=91
http://www.blagoleks.net/strana.php?id=91
- 10101010101
#6 Re: Opadanje kose
Kao prvo, izvadi zdrastveni nalaz i neka te pregleda dermatolog. Ne uzimaj lijekove napamet, svaki organizam je drugaciji i moze drugacije da reaguje.
- duspi
#7 Re: Opadanje kose
za prvu pomoc...peri kosu samponom s dodatkom e vitamina, ako ti je duga kosa nemoj vezati rep, stavljati snale ili slicno, ili ako vec moras onda nekom prilicno labavom gumicom koja ne cupa i previse steze kosu...isto tako kao sto neko rece, osisat se na kratko pa nosati takvu frizuru nekih pola godine da se korjen malo oporavi (duga kosa ima svoju tezinu, pogotovo kad je tek oprana)...
a za to vrijeme pokusaj skontati tacan uzrok opadanja i poraditi na tome, moze bit isvasta, od nezdrave prehrane, nedostatka sna, pretjeranog stresa nervoze, ili bilo kojeg drugog razloga na nervnoj bazi, ne daj boze bolesti..cestih promjena bioritma, previse cigara ili alkohola..droga
hahaha
sretno
EDIT: godine i geni isto tako cine svoje,a protiv toga se teze boriti
a za to vrijeme pokusaj skontati tacan uzrok opadanja i poraditi na tome, moze bit isvasta, od nezdrave prehrane, nedostatka sna, pretjeranog stresa nervoze, ili bilo kojeg drugog razloga na nervnoj bazi, ne daj boze bolesti..cestih promjena bioritma, previse cigara ili alkohola..droga
sretno
EDIT: godine i geni isto tako cine svoje,a protiv toga se teze boriti
- vjesticanametli
#8 Re: Opadanje kose
pregledaj stitnu zlijezdu
- neprilagodjena
#9 Re: Opadanje kose
emra_a wrote:Sta je dobro protiv opadanja kose? kosa mi opada u zadnje vrijeme,ne znam sta se dogodilo..prije sam imala zaista gustu kosu a sad. Cula sam da je zara/kopriva dobra....pocet cu prati kosu koprivom,,imate li vi kakvih "ljekova??
Kazu da naglo opadanje kose moze biti prouzrokovano stresom!!
-
zemo_online
#10 Re: Opadanje kose
zna li ko nesto vise o presadjivanju i koliko najnovije metode presadjivanja kose su uspjesne?
-
neutral
#11 Re: Opadanje kose
Oni koji pate od gubitka kose ili ćelavosti mogu primijeniti masu od vrućeg maslinovog ulja, jedne žlice meda i jedne čajne žlice cimetovog praha prije kupanja i držati otprilike 15 minuta, a nakon toga oprati kosu ...
- Jazz_Junkie
#12 Re: Opadanje kose
Ja bi se radije posavjetovao kod ljekara uvezi takvih metoda prije nego sto se latim kojekakvih Merlinovih carolija.neutral wrote:Oni koji pate od gubitka kose ili ćelavosti mogu primijeniti masu od vrućeg maslinovog ulja, jedne žlice meda i jedne čajne žlice cimetovog praha prije kupanja i držati otprilike 15 minuta, a nakon toga oprati kosu ...
-
emir222
#13 Re: Opadanje kose
http://capello.biz/
provjeri ima dosta informacija oko tih problema.meni je minox dosta pomogao a ako znas engleski imas hairlosstalk.com sa isto dosta informacija i prica ljudi kojima je minox pomogao.imas i prepeciu tablete ako je opadanje genetski uzrokovano al ja se licno jos nisam usudio to da probam jer sam citao da ima puno negativnih nus pojava..
provjeri ima dosta informacija oko tih problema.meni je minox dosta pomogao a ako znas engleski imas hairlosstalk.com sa isto dosta informacija i prica ljudi kojima je minox pomogao.imas i prepeciu tablete ako je opadanje genetski uzrokovano al ja se licno jos nisam usudio to da probam jer sam citao da ima puno negativnih nus pojava..