Oooooooo djevojke...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 Oooooooo djevojke...

Post by Fair Life »

lija86

Post by lija86 »

Dabogda dobio doživotnu kaznu, treba ga objesiti! Kakvih sve manijaka ima, i to poznanik jadne djevojke, komšija. :?
Dori

Post by Dori »

'Rekao mi je kako ne zna što mu se dogodilo i kako je do toga došlo',

:shock:
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Dena wrote: 'Rekao mi je kako ne zna što mu se dogodilo i kako je do toga došlo',

:shock:
Sjetio bi se on meni....eeeee
sicky

Post by sicky »

posenilio u 25 god. :cry:

Po ovoj slici dala bih mu 47 god. :shock:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

sicky wrote:posenilio u 25 god. :cry:

Po ovoj slici dala bih mu 47 god. :shock:
fakat, izgleda starije od mene... a vala vidi se u startu da nije dure...

lijepe komunjare... nekoliko vojnika s papovkama, ne zna se kod koga je bojevi metak u cijevi i samo jos jedan neobiljezen grob u nekoj vukojebini...

a ovako... dobar advokat, povoljan nalaz psihijatra, sudija pun razumijevanja za mladog decka kojem je ovo prvo krivicno djelo... i eto ga vani za nekoliko godina...
Doda37

Post by Doda37 »

Ma dobiti ce najvecu mogucu kaznu u HR, Goli otok je bio Tito, steta sto ga zatvorise
fixer

Post by fixer »

komsija kralj :D eto ti http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/cr ... ideo_94330

a so se tice slucaja ovog. haj ti znaj da tebe sutra nece prenjeti i da uradis ovaku glupost. zao mi je sto se ovo desilo. al svi kazu da je momak sasvim normalan bio do jednom :(
Tesssa

Post by Tesssa »

ma normalan vraga...

Kaze lik juce na tv-u: "Eto, nije pusio ni pio, bio je normalan" :roll:
Fiore

Post by Fiore »

nek osude najvise sto mogu.. sa,o metak u celo
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Monstrum bio potajno zaljubljen u Kristinu?

Image

Ivica Šušnjara tvrdi da je ubojica Luka Pezelj došao pred njihovu kuću čestitati Božić sinu Luki kojeg je poznavao iz viđenja. Kristina se navodno družila s Lukinim bratom Petrom.

Luka Šušnjara, brat pokojne Kristine, poznavao je ubojicu Luku Pezelja. Često su se znali sretati u triljskim kafićima. Bolje je poznavao ubojičinog mlađeg brata Petra, pišu 24sata.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, pokojna Kristina znala je ponekad popiti piće u društvu s Lukinim bratom Petrom, koji je također prije kratkog vremena bio u blizini njene obiteljske kuće, gdje je odvezao Golf na bojenje i sitne popravke.

Anita Cvitanović, Kristinina prijateljica koja ju je posljednja vidjela prije nego što je otišla stopirati na triljski most, i Maja Alebić, djevojka s kojom se Kristina trebala naći u jednom sinjskom kafiću, tvrde da ne poznaju Luku Pezelja.

Ivica Šušnjara, otac ubijene Kristine, kaže da je Luka Pezelj bio dobar s više njezinih prijatelja i rođaka, te da je znao često dolaziti u Vedrine.

"S mojim je susjedom te večeri bio u kafiću Ferrari, pokraj mosta", kaže Ivica Šušnjara, dok su brojni prijatelji i rodbina pred kuću dolazili izraziti sućut njemu i obitelji. Neki u Trilju tvrde čak da je Pezelj bio potajno zaljubljen u Kristinu.

"Kakav je onda to monstrum koji ubije curu koju voli", pita se neutješni otac.

"Moju Kristinu ništa i nitko ne može vratiti, ali mi je lakše kada znam da su uhvatili ubojicu. Lakše mi je i kad znam da nije silovana. Plačem i na glas i u sebi, zar je uopće moguće da se takvo što dogodi", kaže očajni otac, piše Jutarnji list.

Istražni sudac Stanko Grbavac Pezelju je odredio jednomjesečni pritvor. Ako mu se dokaže krivnja, za teško ubojstvo i pokušaj silovanja Luka Pezelj bi mogao dobiti do 40 godina zatvora.

(izvor: net.hr)
Post Reply