Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
- Imamo dosta upita posljednjih dana od građana koji dolaze u apoteku, interesuje ih o čemu se radi... Inače, muškarcima je vrlo često neprijatno ući u apoteku i pitati nas imamo li..... tako da je ovo dobar "trik". Sad mogu samo doći i jednostavno reći: "Dajte mi ono za ono" - sa osmijehom priča apotekarka.
( daj mi jedno Ono za Ono i odoh..... imam posla. )
spreca wrote: imali sta za protiv ono za ono...po svu noc nemogu oka sklopiti
.... ima, najlakse je stavit zvucnu izolaciju ili se negdje preselit, a najteze je u vezi toga bilo gdje sa komsom otici na kahvu.
ja bogami svoje kone vodim u shumu,pa nek cvile kolko hoce ...kakva ba kaHva da ih srce strefi .....nisi me skonto...ne smeta meni komsiluk....mali mi nece da zaspi
kupi ti sebi gore toga...kazu da je jeftinije gore nego u Sa ...jos kazu ovdje kineske i nista ne pomazu ...taman mislis evo ga a ono on obori nos...prica Hanifa Mehina
kupi ti sebi gore toga...kazu da je jeftinije gore nego u Sa ...jos kazu ovdje kineske i nista ne pomazu ...taman mislis evo ga a ono on obori nos...prica Hanifa Mehina
ne pada mi na pamet ovako sam miran, ako je navadim na oto bum ja najebal
spreca wrote: imali sta za protiv ono za ono...po svu noc nemogu oka sklopiti
.... ima, najlakse je stavit zvucnu izolaciju ili se negdje preselit, a najteze je u vezi toga bilo gdje sa komsom otici na kahvu.
ja bogami svoje kone vodim u shumu,pa nek cvile kolko hoce ...kakva ba kaHva da ih srce strefi .....nisi me skonto...ne smeta meni komsiluk....mali mi nece da zaspi