Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#1 Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Faruk »

Ja fakat ne kontam dokle više
Ljudi u ovom gradu su toliko bezobrazni da nema granica
Papanka vlasnica Megane zlatni E19 874 tablice u Grbavičkoj zatvori prolaz za 12 garaža
sva 4 žmigavca su valjda znak da ta stoka može sve šta želi

kad se polusvjet vlasnik gore spoenutog auta udostoji pojaviti, onda su primitivci ljuti što im se prigovara
muž prilazi idu prijetnje, ja se derem, on se nešto zalijeće, pa bježi

ne može čovjek u živce sačuvati
akcid

#2 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by akcid »

Faruk wrote:Ja fakat ne kontam dokle više
Papanka vlasnica Megane zlatni E19 874 tablice u Grbavičkoj zatvori prolaz za 12 garaža

kad se polusvjet vlasnik gore spoenutog auta udostoji pojaviti, onda su primitivci ljuti što im se prigovara

Zašto nisi zvao policiju?
Edin H.

#3 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Edin H. »

Pa sta se imas derati, trebao si ih zovnuti da joj uklone auto i vozdra.
vješalica

#4 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by vješalica »

Trebao si je pitati hoces da prodjem 'krozate'?
haha mali sale nije na odmet
ma samo si joj trebao zovnuti policiju,vidis kakvi su odroni,dzaba se sekiras,bolje nam nece biti
lajkujMe

#5 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by lajkujMe »

Takvi ljudi na zalost razumiju samo batine, ja bi joj to auto s 4 zmigavca lijepo razbio pa nek se jebe
loool

#6 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by loool »

primitivizam i renesansa

u usta im se ispisam seljacka
zilla_

#7 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by zilla_ »

Edin H. wrote:Pa sta se imas derati, trebao si ih zovnuti da joj uklone auto i vozdra.
meni je tako lik parkirao auto ispred kapije da sam jedva mogao izać i pjehe a kamo li autom. i zovnem ja policiju al kad su došli slijedi šok. kaže meni drot ne mogu mu ja ništa, pauk ne može doć do mjesta jer su uske ulice a kaznu mu ne mogu pisat jer nema znaka da je zabranjeno parkiranje. ja ti kaže jedino mogu pogledat čije je auto pa ga ti traži. eto ti i šta čovjek da radi :-x jedino uzet nož i izbušit sve gume, izgrebat auto i posut ga farbom... treće nema
jahhjer

#8 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by jahhjer »

Kakva policija, samo sila
RahatHurmašica

#9 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by RahatHurmašica »

zilla_ wrote:
Edin H. wrote:Pa sta se imas derati, trebao si ih zovnuti da joj uklone auto i vozdra.
meni je tako lik parkirao auto ispred kapije da sam jedva mogao izać i pjehe a kamo li autom. i zovnem ja policiju al kad su došli slijedi šok. kaže meni drot ne mogu mu ja ništa, pauk ne može doć do mjesta jer su uske ulice a kaznu mu ne mogu pisat jer nema znaka da je zabranjeno parkiranje. ja ti kaže jedino mogu pogledat čije je auto pa ga ti traži. eto ti i šta čovjek da radi :-x jedino uzet nož i izbušit sve gume, izgrebat auto i posut ga farbom... treće nema
policajac te prevario, trebao si i njega prijaviti. Postoji član zakona koji zabranjuje parkiranje na ulaze, prolaze i sl.

Bio mu je dužan barem kaznu napisati. No nije se mogao ugraditi cenera pa mu se nije ni radilo.
lajkujMe

#10 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by lajkujMe »

Ma kakva policija, vidim ima jos iluzionista koji misle da policija sluzi necemu drugom osim praznjenja budzeta, ovo je divlji zapad sam moras o sebi brinuti

Sent from Lumia 920 via tapatalk
RahatHurmašica

#11 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by RahatHurmašica »

brutalno istinita konstatacija
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#12 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Truba »

meni na plaćenom parkingu osvanula poruka
naučite se parkirati u gradu :? :? :? :? ( valjda što ne piše neko sarajevsko osiguranje na registraciji)
razmrljano je bilo od kiše inače bih je sačuvao

fakat ljudi jedu govna majke mi
traže dlaku u jajetu
Edin H.

#13 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Edin H. »

Black swan wrote:meni na plaćenom parkingu osvanula poruka
naučite se parkirati u gradu :? :? :? :? ( valjda što ne piše neko sarajevsko osiguranje na registraciji)

traže dlaku u jajetu
Pa sta si uradio?
shandrprcSA

#14 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by shandrprcSA »

RahatHurmašica wrote:
zilla_ wrote:
policajac te prevario, trebao si i njega prijaviti. Postoji član zakona koji zabranjuje parkiranje na ulaze, prolaze i sl.

Bio mu je dužan barem kaznu napisati. No nije se mogao ugraditi cenera pa mu se nije ni radilo.
to je garant bilo kad su "strucnjaci" izbacili kaznenu odredbu mamicu im...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#15 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Truba »

Edin H. wrote:
Black swan wrote:meni na plaćenom parkingu osvanula poruka

traže dlaku u jajetu
Pa sta si uradio?
ništa... auto parkirano u nizu zajedno s ostalim autima... a golf se postavio tako što je zauzeo dva mjesta

fakat ne znam

ista fora kada ljudi ostave broj kofol da se pomjere... nazoveš da smetaju... kaže mi smo pravilno parkirani zovite pauka ako nismo
pa što si postavio broj :? :? :?
Faruk

#16 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Faruk »

akcid wrote:

Zašto nisi zvao policiju?
zvao sam
oni su u međuvremenu pobjegli
policija je došla i kažu daj izjavu, ali da znaš da će i oni biti pozvani na sud zbog njihove izjave
policajac je bio uljudan i rekao da on često ode na suđenja i da obično oni drugi isto kažu da si napadnuti bla bla
pošto nema svjedoka da potvrde, sudija rebne 500 KM i jednima i drugima za međusobni sukob i haj zdravo
pitam ja policajca da sam ga razbio šta bi bilo, pa ništa onda bi tebi pisali tuča isto biti bila kazna 500 KM, a ti bi mogao reći da su ti psovali i njima isto 500 KM
tragikomedija
na kraju se drot grebe za cigaru i kao haj ba ne sekiraj se :D
Faruk

#17 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Faruk »

zilla_ wrote:
istina
nije prvi put da se tu parkiraju
kad dođe policija kaže nemamo dovoljno pauka, a kaznu ne može napisati jer nema znaka
kažem ja njemu dobro hajde ti sad idi da mu ja gume izbušim
on se smije i kaže snimljen je razgovor jer si zvao 122
ako se taj kojem izbušiš gume bude žalio policiji, mogu po pozivu doći do tebe i imaju audio dokaz :lol:
i oni se smiju i ponude isto da traže po broju tablica
lajkujMe

#18 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by lajkujMe »

Kao sto sam rekao divlji zapad :-)
ins

#19 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by ins »

Ja sam nedavno zvao zbog blokirane garaze, dosla policija i konstatovala da ne moze pauk prici, ali su uredno napisali razglednicu na 40 KM za pogresno parkiranje. PU Stari Grad

Ubleha je prica da mora postojati znak, jer ZOBS nabraja slucajeve nepropisnog parkiranja, a ne kaze da je to "samo tamo gdje je znak"
SSemir

#20 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by SSemir »

ma kakav znak, postoji pravilo u zakonu da je zabranjeno parkiranje na prilazima, ulazima, prolazima itd. neki dan mi je shupak neki se parkirao pred garazu, zvao ja policiju oni dosli i uredno mu napisali kaznu, poslije policajac otisao da potrazili shupka po mahali, za par minuta se vrati policajak, kaze da nije vlasnika uspio naci i pomogne mi da auto rukama zanesemo da ja izadjem sa svojim :D . ima i urednih policajaca, ne generalizujte ba
shandrprcSA

#21 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by shandrprcSA »

SSemir wrote:ma kakav znak, postoji pravilo u zakonu da je zabranjeno parkiranje na prilazima, ulazima, prolazima itd. neki dan mi je shupak neki se parkirao pred garazu, zvao ja policiju oni dosli i uredno mu napisali kaznu, poslije policajac otisao da potrazili shupka po mahali, za par minuta se vrati policajak, kaze da nije vlasnika uspio naci i pomogne mi da auto rukama zanesemo da ja izadjem sa svojim :D . ima i urednih policajaca, ne generalizujte ba
Član 74.

4) mjestu na kome bi parkirano vozilo onemogućilo pristup drugom vozilu radi parkiranja ili izlazak nekom već parkiranom vozilu;
tel u ruke i zovite...
holowey

#22 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by holowey »

meni su se dva puta parkirali pred garazu... u oba puta sam prvo pokusavao da po komsiluku zvonim ne bi li pronasao kod koga su dosli... i na kraju zvao policiju koja je relativno brzo dosla i oba puta su pisali prekrsajne naloge...
Woody
Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine

#23 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by Woody »

Ako ti je pri ruci dovoljan broj, probaj ovo:

Image

Jebaće ti majku kroz majku, ali osveta je - osveta :thumbup:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#24 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by A1fa »

Woody wrote:Ako ti je pri ruci dovoljan broj, probaj ovo:

Image

Jebaće ti majku kroz majku, ali osveta je - osveta :thumbup:
E jest ga i zajebo, Ubacis marku u jedna kolica i problem rjesen, gdje danas ima parking za marku? :D
navedeni

#25 Re: Ono kad ti papak zagradi izlaz iz garaže

Post by navedeni »

100% neki Bunjo
Post Reply