Pozdrav svima,
Ja sam novinarka i zeljela bih za FTV uraditi pricu o online uspostavljenim vezama i poznanstvima. Ako ima zainteresovanih parova ili pojedinaca koji bi o tome zeljeli govoriti pred kamerama, molim da do iduceg cetvrtka ostave poruku s kontakt podacima ovdje ili na sljedecu mail adresu: [email protected]
Online veze na TV
-
edu
pa pisi o humanitarnim akcijama..bolje pisati kako se iz takvih poznanstava rodi vise humanitarnih akcija..i kako su iste uspjesno zavrsene..pa kontaktiraj djecije domove..tetkinu kuhinju..eto ti odlicne price..ali meni se cini tebe interesuju BAS veze..metak..brak i to..
..ne mogu pricati o brakovima..ali ako te interesuje metak posalji pp..

- Murat Sabanovic
#4 Re: Online veze na TV
da se upoznamo ti i ja ,pa ces onda imati sta pisatiNovinarkaN wrote:Pozdrav svima,
Ja sam novinarka i zeljela bih za FTV uraditi pricu o online uspostavljenim vezama i poznanstvima. Ako ima zainteresovanih parova ili pojedinaca koji bi o tome zeljeli govoriti pred kamerama, molim da do iduceg cetvrtka ostave poruku s kontakt podacima ovdje ili na sljedecu mail adresu: [email protected]
javi se na pp ,pa da ce upoznamo ali ako hoces mozemo i ovako javno..
-
da pamtis
Te je zamišljen kao mjesto na kojemu se možete zabaviti, potražiti savjet ili razmijeniti mišljenja i iskustva u dobrom društvu na Forumu i Chatu, možete pročitati neki zanimljiv, koristan i zabavan tekst, pronaći srodnu dušu, a ako ju već imate, poslati joj web razglednicu ili SMS poruku.