Online upoznavanja pitanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

BAN___KAI

#1 Online upoznavanja pitanja

Post by BAN___KAI »

Hello

Poceo sam malo koristiti Badoo radi upoznavanja, i imam nekoliko pitanja za dame u vezi konverzacije.

Ponekad se desi da imam pravo zanimljiv razgovor od možda 600 poruka za 2 dana sa nekom djevojkom, ali je problem što uvijek ja postavljam pitanja, ona me nikada ništa ne pita.

Konverzacija je zanimljiva i bez ikakvih pauza, prica se o svemu i teme nisu dosadne, smije se cesto i koristi smilie, npr, kad sam je pitao da mi opiše svoj dan njen odgovor je imao preko 800 karaktera, problem je što uvijek ja moram da održavam konverzaciju sa novim pitanjima.

Znam da može biti da:
Nije zainteresovana
Odgovora samo jer nece da bude nekulturna
Ili jednostavno nije socijalna pa ne zna šta da pita.

Šta mislite, do cega je ?

Naravno to se dešava cesto, cak i kad nekog upoznam uživo, pustim je da prica a mene nikad ništa ne pita. Možda su im pitanja pravo zanimljiva pa nemaju vremena da mene išta pitaju :D

Btw mišljenja muškaraca me nikako ne zanima, samo dame u ovom topicu.
ćiribiribela

#2 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by ćiribiribela »

BAN___KAI wrote: Možda su im pitanja pravo zanimljiva pa nemaju vremena da mene išta pitaju :D
Sigurno je ovo. :D :D

Vole cure pricati samo o sebi. :D I da, sta ces kad ti nestane pitanja? :D

Jucer tinder, danas badoo :shock: :mrgreen:
Matzan

#3 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Matzan »

ćiribiribela wrote:
BAN___KAI wrote: Možda su im pitanja pravo zanimljiva pa nemaju vremena da mene išta pitaju :D

Po*eba čovjek sve što stigne! :lol:
insomnia78

#4 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by insomnia78 »

Pitaj je "asl"
BAN___KAI

#5 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by BAN___KAI »

ćiribiribela wrote:

Znao sam uvijek da cure vole pricati o sebi, ali mi je pravo sebicno što mene ništa ne pitaju, razgovor treba bilo pola pola. :-D

Onda cu koristiti internet xD. Ja inace volim pricati o hipotetickim pitanjima tipa, da možeš biti karakter u bilo kojoj knjizi, seriji, filmu, i da proživljavaš sve ono što ti karakteri preživljavaju, kojeg karaktera bi izabrala ? :D To je jedan primjer, naravno više postavljam pitanja o karakteru te djevojke, i cime se bavi, šta želi, 9gagu, legendi Putinu, bla bla. Nikada mi se nije desilo da nekom napišem Šta ima ? :D Uglavnom nije do teme razgovora, dosta ima zajebancije.

Volio bih misliti da je to jednostavno zato što je cura, a cure vole pricati, nemam moderan mob pa ne mogu koristiti tinder :(

Kiki-Miki ako ne postavljaju pitanja onda su dosadne, pricam samo o sebi kad odgovoram na njen odgovor, cak joj i pokušam malo pomoci kad kažem da moram ici veceras na slikanje, odmah mi može postaviti 20 pitanja u vezi slikanja.

Naravno cim muškarci udju na temu odmah vulgarnost :roll:
Gabrielo

#6 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Gabrielo »

Jave li se barem nekad prve? Ako se uvijek ti javljas znaci da im nisi interesantan.
ćiribiribela

#7 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by ćiribiribela »

Evo gledam ovaj Badoo, mogu se gledati profili cak i ako nisi registrovan, privatnost 0 bodova. :lol:

Nego @ban, evo samo u Sarajevu imas 7003 zene od 18 do 25 godina, sigurna sam da mozes naci neku koja ce postavljati pitanja. :D :D
Gabrielo

#8 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Gabrielo »

Bilo bi zanimljivo napraviti lazni profil. Stavis sliku dobre zenske i vidis kakvih pacenika ima. :D
ho oponopono

#9 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by ho oponopono »

...same patologije... :pusi2:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Truba »

moj prijatelj krene uvijek odmah u srz
kakav sex volis
i tako to
od 10 recimo 2-3 nastave chat
a s jednom ima sex nakon mjesec dva
i sa svakom je pred brak uvijek :mrgreen:
al nikad nista
Sephora

#11 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Sephora »

BAN___KAI wrote:Hello

Poceo sam malo koristiti Badoo radi upoznavanja, i imam nekoliko pitanja za dame u vezi konverzacije.

Ponekad se desi da imam pravo zanimljiv razgovor od možda 600 poruka za 2 dana sa nekom djevojkom, ali je problem što uvijek ja postavljam pitanja, ona me nikada ništa ne pita.

Konverzacija je zanimljiva i bez ikakvih pauza, prica se o svemu i teme nisu dosadne, smije se cesto i koristi smilie, npr, kad sam je pitao da mi opiše svoj dan njen odgovor je imao preko 800 karaktera, problem je što uvijek ja moram da održavam konverzaciju sa novim pitanjima.

Znam da može biti da:
Nije zainteresovana
Odgovora samo jer nece da bude nekulturna
Ili jednostavno nije socijalna pa ne zna šta da pita.

Šta mislite, do cega je ?

Naravno to se dešava cesto, cak i kad nekog upoznam uživo, pustim je da prica a mene nikad ništa ne pita. Možda su im pitanja pravo zanimljiva pa nemaju vremena da mene išta pitaju :D

Btw mišljenja muškaraca me nikako ne zanima, samo dame u ovom topicu.

Mozda je u komunikaciji istovremeno sa nekoliko osoba.. :D ili u porsustvu neke osobe, pa joj nije prijatno da tipka u drustvu i sl...

------------------------------------------------

A sto se tice komunikacije uzivo, trebao bi se i ti malo ukljuciit u razgovor, ne sasamo da ocekujes da ti se postave pitanja, razgovori mogu teci i bez pitanja..
ho oponopono

#12 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by ho oponopono »

ćiribiribela wrote:Evo gledam ovaj Badoo, mogu se gledati profili cak i ako nisi registrovan, privatnost 0 bodova. :lol:

Nego @ban, evo samo u Sarajevu imas 7003 zene od 18 do 25 godina, sigurna sam da mozes naci neku koja ce postavljati pitanja. :D :D

...u cemu fol oko privatnosti, popapace te neko iza monitora/moba...?! :mrgreen:

...sve je stvar izbora, sto ne zelis neces ni uraditi...al zato je sasvim okej po pp se jebavati ko stuke al ovamo glumatati svece javno, na ranu priviti, koje potrojene persone pfff jos pri tom voditi racuna o privatnosti...smijurija u mjerama! :gunjastajl:
Sephora

#13 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Sephora »

ho oponopono wrote:
ćiribiribela wrote:Evo gledam ovaj Badoo, mogu se gledati profili cak i ako nisi registrovan, privatnost 0 bodova. :lol:

...u cemu fol oko privatnosti, popapace te neko iza monitora/moba...?! :mrgreen:

...sve je stvar izbora, sto ne zelis neces ni uraditi...al zato je sasvim okej po pp se jebavati ko stuke al ovamo glumatati svece javno, na ranu priviti, koje potrojene persone pfff jos pri tom voditi racuna o privatnosti...smijurija u mjerama! :gunjastajl:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ćiribiribela

#14 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by ćiribiribela »

Je li to hoces reci da je tebi privatnost na drustvenim mrezama nebitna? :D
walter kurtz

#15 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by walter kurtz »

Kakav badoo x hamster spam spam smokva tinder :thumbup:
Capajebo

#16 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Capajebo »

insomnia78 wrote:Pitaj je "asl"
:mrgreen:
Capajebo

#17 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Capajebo »

Gabrielo wrote:Bilo bi zanimljivo napraviti lazni profil. Stavis sliku dobre zenske i vidis kakvih pacenika ima. :D
Good old mIRC :mrgreen:
vivak

#18 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by vivak »

Ja ne znam vjerujel iko normalan u online upoznavanja :pusi:
BAN___KAI

#19 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by BAN___KAI »

kiki-miki wrote:@Ban - sjetih se jednog koji je ono baš insistirao na postavljanju pitanje tj. da ih ja postavljam njemu.Očito mi nije bio ni interesantan jer mu se ne sjećam ni imena.

Možda bi trebao postaviti pitanje tipa: šta bi ti uradila da te nakon 2 sastanka zaprosim?
Baš me zanimaju reakcije djevojaka.
Hahaha to vec nije zanimljivo, kad neko insistira.

Pa i pitao sam je slicna pitanja, uglavnom da procijenim njen karakter i razmišljanje xD

Uglavnom imam obicaj da ne zapocinjem prvi razgovor sa šta ima ? ili sa nekim vicem, uvijek im kažem jesu li za raspoložene za random questions game, ja postavim bilo koje pitanje, ona odgovori i postavlja drugo pitanje. Cesto to koristim i to je za mene definitivno najbolji i najbrži nacin upoznavanja :D

Dok smo to igrali ona je naravno postavljala milion pitanja, sad kad je ta igra završena, duži su razgovori ali pitanja sa njene strane više nema

Kad to ne koristim uvijek se pocne pricati o prokletom fakultetu i umoru na samom pocetku :-?

Ćiribirela: Mogu se gledati, ali ako nemaš minimalno 3 slike onda možeš samo jednu sliku od drugih pogledati. Pa mogao bih kad bih bio aktivan, imam dosta obostranih simpatija sa prelijepim djevojkama ali mrsko mi da pocnem razgovor sa više od jedne :-D
Santi

#20 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Santi »

BAN_KAI, kiki-miki ti je rekla svoje iskustvo i mislim da je razlog koji tražiš kod te online cure isti - nedostatak interesovanja. Mislim da ti odgovara na pitanja jer joj je dosadno i to će raditi dok ne naiđe neko interesantan oko koga će se dotična više angažovati. Da sam ja ti, digla bih ruke od nje, a i od svake naredne koja se isto ponaša.
Mnogi muškarci su dosadni do bola a ti se činiš zanimljivom i verovatno šarmantnom osobom - ne troši svoju energiju na cure koje traže nekog drugog.
BAN___KAI

#21 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by BAN___KAI »

Santi wrote:BAN_KAI, kiki-miki ti je rekla svoje iskustvo i mislim da je razlog koji tražiš kod te online cure isti - nedostatak interesovanja. Mislim da ti odgovara na pitanja jer joj je dosadno i to će raditi dok ne naiđe neko interesantan oko koga će se dotična više angažovati. Da sam ja ti, digla bih ruke od nje, a i od svake naredne koja se isto ponaša.
Mnogi muškarci su dosadni do bola a ti se činiš zanimljivom i verovatno šarmantnom osobom - ne troši svoju energiju na cure koje traže nekog drugog.
Evo sad sam malo pricao sa tom curom i rekla mi je da je malo introvertna, i ja sam na neki nacin introvertan, ali sam pravo pricljiv preko neta. Ne znam da li je to neko objašnjenje.

Upravo mi je poslala smilie umjesto odgovora, necu joj se više javljati sve dok me nešto ne pita, bezveze se peglam.

Hvala na savjetu i komplimentu :D

Uglavnom mislim da sam završio sa prvim pitanjem, zašto ne postavlja pitanja. Sad mogu krenuti sa drugim pitanjima xD, i topic se slobodno može koristiti za one koji imaju ta neka pitanja vezana za upoznavanje .

1: Koja pitanja, ili poruke, ignorišete ili mrzite, kad vam neko pošalje poruku prvi put ? Pretpostavljam nešto na fazon šta ima ?, mmmm kako si dobra :D

2: Da li bi vam bilo zanimljivo igrati random questions game kao prva faza upoznavanja ? Tu nema nikakvog pritiska šta iduce za reci i odmah se mogu postaviti neka eleminirajuca pitanja, npr, mrziš li homoseksualce, tako se odmah eleminišu primitivci :-D

3: Koje poruke nikada ne bi ignorisale ? Šta volite cuti kao prvu poruku ?

To je to za sada, vjerovatno ima dosta klixovaca koji ocekuju vaš odgovor :P
Last edited by BAN___KAI on 29/03/2015 22:16, edited 1 time in total.
insomnia78

#22 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by insomnia78 »

Capajebo wrote:
Gabrielo wrote:Bilo bi zanimljivo napraviti lazni profil. Stavis sliku dobre zenske i vidis kakvih pacenika ima. :D
Good old mIRC :mrgreen:
:lol:
ćiribiribela

#23 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by ćiribiribela »

Ja kad posaljem samo smajlija znaci da ne znam sta bih napisala i da mi je prica vec pomalo dosadila. :D
walter kurtz

#24 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by walter kurtz »

ćiribiribela wrote:Ja kad posaljem samo smajlija znaci da ne znam sta bih napisala i da mi je prica vec pomalo dosadila. :D
:) :skoljka:
Capajebo

#25 Re: Online upoznavanja pitanja

Post by Capajebo »

Ko se jednom oprzi, i u jogurt puse. Jel' se 'no 'vako kaze? :mrgreen:
Post Reply