Online testovi za vozacki?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Dany97
#1 Online testovi za vozacki?
Mozda je tema malo "posmjesna" za neke,ali imam pitanje kako vam je bilo lakse uciti i pripremati se za vozacki,da li preko online testova (mpoo.org/spesdriver) ili "old school" iz knjige?
- Staylezz
#2 Re: Online testovi za vozacki?
Spesdriver mobilna aplikacija najbolje rjesenje. 
-
Ena432
#3 Re: Online testovi za vozacki?
Spesdriver definitivo
Na polaganju dobijes identicna pitanja i ponudjene odgovore kao sa spesdrivera. Imas provjeru samo dobro uvjezbas dok ne prodjes sve odgovore.. Ja sam iz prve polozila. Sretno!
-
vindfaker
#4 Re: Online testovi za vozacki?
recimo da znakove i raskrsnice znas, to ne mozes nauciti napamet, raskrsnice pogotovo.. odaberi sebi teoriju sa spesdrivera (ne simulaciju testa nego iskljucivo teoriju) i preradi, vidi sta ne znas.. ono sto ne znas zapisi na papir jednom procitaj i znat ces.. to je to!
-
NediM17
#5 Re: Online testovi za vozacki?
Najlakše k'o padobranac uletit' i otvorit' novu temu, a tema za testove postoji godinama
.
Moderacijo, prebaciti ovo u već postojeću temu il' obrisati.
Moderacijo, prebaciti ovo u već postojeću temu il' obrisati.
-
Dany97
#6 Re: Online testovi za vozacki?
Ako je identicno onda super,vec sam naucio sve za par dana.Sada jos samo stoji otici na casove,hvala trebat ce mi
Evo za otprilike 7-10 dana sam prelistao svih 13 kategorija teorije (i znakova isto) ukupno,i od tih 13 mozda da 2-3 pitanja ofulam.vindfaker wrote: ↑30/01/2021 13:39 recimo da znakove i raskrsnice znas, to ne mozes nauciti napamet, raskrsnice pogotovo.. odaberi sebi teoriju sa spesdrivera (ne simulaciju testa nego iskljucivo teoriju) i preradi, vidi sta ne znas.. ono sto ne znas zapisi na papir jednom procitaj i znat ces.. to je to!
Mislio sam da ce se oduziti ucenje bog zna koliko,ali i brze mi je uslo u glavu nego sto sam mislio da ce.
Ovakvu temu nisam uspjeo naci....
-
Juka Jebach
#7 Re: Online testovi za vozacki?
Na vrhu ti je al nema veze, uglavnom kad odes da polazes nemoj da te trema i neki strah fata. Dobijes tablet i meni su bila bukvalno ista pitanja i raskrsnice kao sa spesdrivera. Ali nemoj uciti napamet sve, makar znakove i raskrsnice nauci sa razumjevanjem da ne bi napravio neku glupost kada pocnes voziti.