Vec duze vrijeme u firmi imamo Pos terminale unicredit i raiffeisen pomocu kojih radimo prodaju na rate, tzv. obrocna otplata
do 12 rata. Nedavno je unicredit banka pustila u rad e-commerce uslugu – pay@web koja je u stvari virtuelni pos terminal, sto znaci da se moze placati online karticno na rate kao obrocna otplata na pos terminalu, ali i jednokratno, naravno.
Posto u Hrvatskoj takvi servisi placanja online na rate vec postoje neko vrijeme, drago mi je da je to krenulo i kod nas.
Pretrazio sam neke web stranice koje imaju online kupovinu, i za sad sam nasao e-commerce uslugu – pay@web samo na ekupi i na technoshop.
Napravio sam zahtjev unicredit banci za instaliranje ove usluge na web stranici nase firme i ocekujem odgovor. slicna usluga postoji i kod rfb banke, ali za sada, ta usluga e-pay, se moze koristiti samo za jednokratno placanje karticama, a ne za kupovinu na rate obrocnom otplatom.
Zanima me da li je neko na forumu to vec uradio, odnosno, koji su uslovi za instalaciju iste usluge, i ko snosi troskove oko instalacije na web stranicu. da li banka to radi posretsvom firme koja to radi za njih, ili firma koja zeli tu uslugu mora platiti strucnoj firmi da to instalira.
hvala
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Online kupovina na rate u BiH
Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...
Moderator: anex
-
Kontrast-x
Jump to
- Corona virus 2019 -Coronavirus (COVID-19)
- Forum
- ↳ Forum
- Opšte/opće diskusije
- ↳ Razne diskusije
- ↳ In memoriam
- ↳ Politika
- ↳ Lokalni izbori 2020
- ↳ Opći izbori 2018
- ↳ Bosna i Hercegovina
- ↳ Svijet
- ↳ Opći izbori 2022
- ↳ Lokalni izbori 2024