Online kupovina hrane u Sarajevu
-
lin116
#1 Online kupovina hrane u Sarajevu
Hallo !!!!!
Dali bi mî mogao neko reci dali u gradu postoji mogucnost kupovine i dostave hrane putem interneta i ako ima plizzz home page adressu.
Bio bih vam veoma zahvalan !!!!!
Dali bi mî mogao neko reci dali u gradu postoji mogucnost kupovine i dostave hrane putem interneta i ako ima plizzz home page adressu.
-
zemo_online
#3 Re: Online kupovina hrane u Sarajevu
Zar ti nije veci gust otici na pijacu pa procakulati sa kumicama,kupit zdravo i svjeze nego nepoznato preko interneta.lin116 wrote:Hallo !!!!!
Odes lipo u supermarket,protegnes noge,to je zdravo dok ti internet odvlaci paznju i deblja.
Ako oces da narucis cevape ili raznjice,to je nesto drugo.
-
stardust3003
#7 Re: Online kupovina hrane u Sarajevu
lin116 wrote:Hallo !!!!!
Znam da je VF to radio dok je radio...ne znam jel KONZUM nastavio sa tim..
provjeri na njihovoj stranici..
-
lin116
Koliko je pametno naruciti za neki veci iznos i koliko su speditivni prvenstveno mislim, dali vam se vec desilo da fali dio isporuke da je roba pokvarena voce povrce ili mesni proizvodi loseg kvaliteta.
Ikome da se pozalim ako nesto nije u redu.
Ma malkice sam skeptican priznajem ali ne bih zelio da me izlevate.
Ikome da se pozalim ako nesto nije u redu.
Ma malkice sam skeptican priznajem ali ne bih zelio da me izlevate.
-
StupskaBitanga
ew nađoh da će INTEREX.ba vršiti online prodaju
web shop je u fazi izgradnje
uskoro
web shop je u fazi izgradnje
uskoro
-
suncokret
Puno je bolje bilo dok je bio WF, sad više ne naručujem. Nekad mi treba u određeno vrijeme, jer planiram negdje ići a onda ne mogu, sjedim i zovem da vidim koliko će kasniti. Tako da sam odustala, a najbolje bi bilo kad bi i mercator uveo nešto slično.
Najgore mi je kad ljudi npr. u manjoj prodavnici Konzuma nakupuju mjesečne potrebe pa ja stojim sa jednim hljebom i čekam. Danas mi je došlo da kažem da zato služe hipermarketi

Najgore mi je kad ljudi npr. u manjoj prodavnici Konzuma nakupuju mjesečne potrebe pa ja stojim sa jednim hljebom i čekam. Danas mi je došlo da kažem da zato služe hipermarketi