Online klađenje!?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
CASUALE

#1 Online klađenje!?

Post by CASUALE »

Interesuje me gdje su najbolje kvote i koja je najsigurnija stranica za internet kladjenje??

Vidim uveli su i kod nas ovaj wwin od williamsa pa ima li neko iskustva sa tim,koja mi kartica treba debitna ili??

Ako je neko voljan da mi objasni ovo bio bi mu zahvalan jer me smori vise svako malo po kladionici trcat :thumbup:
Ironman1921

#2 Re: Odg: Online klađenje!?

Post by Ironman1921 »

Wwin :idea:
dinooh

#3 Re: Online klađenje!?

Post by dinooh »

kod nas je najbolja wwin, jer nudi i live kladenje za razliku od premier. A ako ces dalje, imas bwin, bet-at-home, bet365, sve su pouzdane.
Ajatolah_

#4 Re: Online klađenje!?

Post by Ajatolah_ »

Ako imaš karticu koja se može koristiti za online transakcije ili si ju spreman maksuz izvaditi za klađenje (mislim da ti odgovaraju samo MasterCard i Visa), ne zamaraj se ovim našim kladionicama već fino na William Hill ili eventualno Bet365, Bwin, itd. Ponuda k'o iz bajke.
Ako ipak nemaš adekvatnu karticu niti je želiš vaditi, onda Wwin, Premier, BHPlay i slično. Isprobao sam samo ove prve dvije, i mogu ti reći da je Wwin bolji za klasu. Smiješna stvar kod Premiera je što ne možeš uplaćivati čak ni online listiće poslije 01:00 i sve do ujutro 10:00. :-) Jedina pozitivna stvar je što svaki dan nasumice izvuku 10 članova koji dobiju lovu (preko 100KM). Ne registruješ se online već odeš u poslovnicu i kažeš da se želiš učlaniti, potpišeš neke papire, eventualno položiš pare na račun i dobiješ kod koji kasnije ukucaš na njihovoj stranici.
Kod Wwina možeš uplatiti u svako doba dana, po meni imaju puno pregledniji interfejs i imaš više načina plaćanja. I svakako tu je live klađenje, doduše u mom iskustvu bolje da ga nema jer je zaraza, i najčešće završim donji. :lol: Jedino me nervira što ti prikazuju stanje računa u eurima i to se ne može promijeniti, a na mene to ima psihološki utjecaj da uplaćujem više nego što bih to uradio u markama. :oops: Kod njih se za razliku od Premiera registruješ online, a onda isto tako odeš do poslovnice s novcem kad hoćeš.
Post Reply