Online galerija
Moderator: Chloe
-
konyan
#1 Online galerija
Ako ko nadje vremena, neka skokne i pogleda moju novopostavljenu online foto galeriju.
Komentari (konstruktivni, dobro i zlonamjerni) vise nego dobrodosli na samoj galeriji kao i na sa-x forumu.
http://konyan.deviantart.com/gallery
Komentari (konstruktivni, dobro i zlonamjerni) vise nego dobrodosli na samoj galeriji kao i na sa-x forumu.
http://konyan.deviantart.com/gallery
-
Sarajevska Princeza
Nice 
- Guento
Ej konyan, imas dosta lijepih slikica. Zbilja neobicni motivi. Livno i ona sa carapicom
su simpa.
De mi reci, ovaj hosting na deviantART, je li placas? Koliko mb imas, itd? Ja sam na PBase ali na trial account pa se moram selit' uskoro. Treba mi neki fin sajt da se tamo hitno deloziram....
deviantART izgleda fino...
De mi reci, ovaj hosting na deviantART, je li placas? Koliko mb imas, itd? Ja sam na PBase ali na trial account pa se moram selit' uskoro. Treba mi neki fin sajt da se tamo hitno deloziram....
-
konyan
Deviantart je savrsen. Totalno su razradjeni. Ja sam odusevljen apsolutno. Raja koja tamo postuje je odlicna takodjer.
Najbolja stvar je sto je sve besplatno. Samo se pridruzi i drmaj. I posalji mi obavezno link kad postavis galeriju. Imas moj email u profilu.
Najbolja stvar je sto je sve besplatno. Samo se pridruzi i drmaj. I posalji mi obavezno link kad postavis galeriju. Imas moj email u profilu.
-
konyan
Hvala na komentaru. Citao sam i ja tvoje komentare na drugim temama. Nisi prosla nezapazena.alek wrote:nisam neki fan fotografije (pogledala sam tvoju galeriju), ali bi bilo super da vise pricas o njima. stekla sam utisak da se radi o slucajno odabranim motivima. mozda se i varam...
Sta znaci slucajno odabran motiv. Vecina ih je vise predatorski odabrana. Vidis dobar momenat i slikas.
Odoh razmisliti malo o tom pricanju o slikama.
-
Tisina
dusa moja slatkakonyan wrote:Sve cekam nece li mi Tisina doci. Neka si vala. Sta ima, jesi li mi dobro inace. Pratim ja lavica.tk.Tisina wrote:fino finomashallah nek je nama nasih umjetnickih dusa
- nostalgicar
Ne majkemi slike se extra,nemoj da mislis da sam tek tako rek`o Superkonyan wrote:Hvala nostalgicaru.
-
dinash
dobre fotke. zaista.
nego kad smo vec kod on-line galerija ... bas danas sam postavio showreel - ukratko dvominutni video sa selekcijom nekih animacija i web radova ... ko voli (i ima brz internet) nek izvoli
ah da ... treba vam quicktime za gledanje ...
nego kad smo vec kod on-line galerija ... bas danas sam postavio showreel - ukratko dvominutni video sa selekcijom nekih animacija i web radova ... ko voli (i ima brz internet) nek izvoli
-
konyan
Pokusao sam otvoriti, imam quick time for w, ali ne otvara. Ne znam wtf.dinash wrote:dobre fotke. zaista.
I hvala na komentaru.
Nostalgicar, nisam ni mislio drugacije. Pogresno si shvatio. Hvala jos jednom.
-
alek
[quote="konyan"]Sta znaci slucajno odabran motiv. Vecina ih je vise predatorski odabrana. Vidis dobar momenat i slikas.quote]
na to sam i mislila kad sam rekla 'slucajno odabran motiv'. u svakom slucaju, mislim da ovdje imas nekih lijepih odnosa svjetla i sjene i puno mjere na onoj fotografiji sa crvenom roletnom
na to sam i mislila kad sam rekla 'slucajno odabran motiv'. u svakom slucaju, mislim da ovdje imas nekih lijepih odnosa svjetla i sjene i puno mjere na onoj fotografiji sa crvenom roletnom
-
dinash
Quicktime ... mislim da ti treba 5ica ... i Sorensonov decoder. ukratko ako odes na appleov sajt i skines zadnju verziju quicktimea bi trebalo raditi ...konyan wrote:Dinash, u kojem je formatu ovo sto si postavio. Interesuje me bas da pogledam. Mozda mi nije quick time up to date, provjericu i to.