Pa mozda bi je ubio i nju i djecu da nije nasla djuvegiju tog, kao onaj lik iz Kotor Varosi sto je pobio cijelu porodicubingov buraz wrote:Jaran,dvoje djece,ostavila ga žena sa njegovim "najboljim drugom" djeca velika,ne pričaju sa materom danas nikako znam da ih on nije nagovarao dovoljno su veliki a i nije taj tip.Držao je ko malo vode na dlanu,nije floskula,jači i skladniji brak nisam vjerovao da postoji.Niko iz okruženja nije vjerovao da ga je prevarila,ja prvi,kontam poludio frajer kleveće dok nije odselila kod đuvegije.Ostavila sve.Rođeni brat je se odrekao,stid ga.Xavier1 wrote:Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
A đuvegija priča za sebe,najbezvezniji frajer ikad al rasturio more brakova.Ženski um je čudna naprava.
Uopšt ne sumnjam da bi forumašice našle način da je njegova krivica.
online afera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kinaski
#376 Re: online afera
- bingov buraz
#377 Re: online afera
Tako nekako,to što joj je ptičije mlijeko nabavljao je samo zato da je zavara ali ona je njega preduhitrila
Bravo hrabra ženo!
Bravo hrabra ženo!
- bingov buraz
#378 Re: online afera
Nema ih da odgovore...kasno je...chataju 
- Kinaski
#379 Re: online afera
Sjede dva covjeka u kafani i ovaj prvi poce da cmizdri i da se krevelji
Kaze "zena me je napustila"
Kaze drugi "ima i gore od toga, meni se moja vratila"

Kaze "zena me je napustila"
Kaze drugi "ima i gore od toga, meni se moja vratila"
- Kinaski
#380 Re: online afera
hahaha imaju casove engleskogbingov buraz wrote:Nema ih da odgovore...kasno je...chataju
- Boemica
#381 Re: online afera
Kinaski wrote:hahaha imaju casove engleskogbingov buraz wrote:Nema ih da odgovore...kasno je...chataju
- Xavier1
#382 Re: online afera
To kako su u stanju da u svakoj situaciji od sebe naprave zrtvu je umjetnost. Sto je najzalosnije ja mislim da one u to stvarno vjeruju.bingov buraz wrote:Jaran,dvoje djece,ostavila ga žena sa njegovim "najboljim drugom" djeca velika,ne pričaju sa materom danas nikako znam da ih on nije nagovarao dovoljno su veliki a i nije taj tip.Držao je ko malo vode na dlanu,nije floskula,jači i skladniji brak nisam vjerovao da postoji.Niko iz okruženja nije vjerovao da ga je prevarila,ja prvi,kontam poludio frajer kleveće dok nije odselila kod đuvegije.Ostavila sve.Rođeni brat je se odrekao,stid ga.Xavier1 wrote:Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
A đuvegija priča za sebe,najbezvezniji frajer ikad al rasturio more brakova.Ženski um je čudna naprava.
Uopšt ne sumnjam da bi forumašice našle način da je njegova krivica.
A za djuvegiju nista cudno. Nikad debili nisu imali problema sa pronalaskom zena.
- denimb
#383 Re: online afera
Velkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
Ja se prosle godine 3-4 mjeseca dopisivao sa curom iz Michigena, vrlo brzo mi pocela slati slike ala Karleusa...i onda mi jedan dan kaze eto pricala sa muzem platit ce mi njih dvoje kartu da dodjem kod njih na godisnji...reko koji muz bolan, pa imam veli muza...
Pobrisem to sve, nesto mi suhveli bilo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#384 Re: online afera
možda su neki satanisti brt 
-
moonca
#385 Re: online afera
I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
- denimb
#386 Re: online afera
Ma meni je prvo palo na pamet, ostat cu bez bubrega jbt 
- denimb
#387 Re: online afera
Ma vala ako nije iskren ko ga za sta, sto gubi onda vrijeme ovdje trazeci savjete...moonca wrote:I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
- Xavier1
#388 Re: online afera
Mozda je neki peder koji se predstavljao kao zena. Kao da je problem lazne slike slati. Ako se niste preko skypea culi ne vjeruj nista.denimb wrote:Velkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
Ja se prosle godine 3-4 mjeseca dopisivao sa curom iz Michigena, vrlo brzo mi pocela slati slike ala Karleusa...i onda mi jedan dan kaze eto pricala sa muzem platit ce mi njih dvoje kartu da dodjem kod njih na godisnji...reko koji muz bolan, pa imam veli muza...
-
moonca
#389 Re: online afera
..Ne gubi vrijme-- napisao je sta ga interesuje.denimb wrote:Ma vala ako nije iskren ko ga za sta, sto gubi onda vrijeme ovdje trazeci savjete...moonca wrote:I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
- Xavier1
#390 Re: online afera
Nema potrebe da ovdje laze gdje je anoniman. I nema nista nerealno u situaciji da mu ne bi vjerovali.moonca wrote:I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
-
moonca
#391 Re: online afera
Ima, citaj pazljivo...Xavier1 wrote:Nema potrebe da ovdje laze gdje je anoniman. I nema nista nerealno u situaciji da mu ne bi vjerovali.moonca wrote:I vi ste njemu povjerovali da je sve tak kako on pise.... ne znaci da izmislja- ali samo jednu stranu cuti i donijeti zakljucke je - nezrelo, bez svog stava.Jesu li uspjele forumasice krivicu na njega da prebace? Sigurno je razlog sto joj nije dovoljno paznje poklanjao.
- Xavier1
#392 Re: online afera
Sta? Ti mislis da izmislja da bi njemu dijete islo? Pa nismo mi zaduzeni da donesemo tu odluku da bi izmisljao.
- Boemica
#393 Re: online afera
sreća nisi dozvolio da te navuku:Ddenimb wrote:Velkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- denimb
#394 Re: online afera
Ma muz kao voli da gleda...a ja imam tremu pred publikomBoemica wrote:sreća nisi dozvolio da te navuku:Ddenimb wrote:Velkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- i agree
#395 Re: online afera
Ma navlacila te ona da te muz nategne 100%,trebo si otici
- Boemica
#396 Re: online afera
jaštadenimb wrote: Ma muz kao voli da gleda...a ja imam tremu pred publikom
- denimb
#397 Re: online afera
E jeste negativni 
A ti si Boemice kinky za medalju, nisam u zivotu cuo za takav primjer
Last edited by denimb on 21/01/2019 00:54, edited 1 time in total.
- i agree
#398 Re: online afera
Nek se i nama jednom misljenja poklope,vidis nije slucajno.Istamburo bi te garant,jos ako je garo
- Boemica
#399 Re: online afera
eno sad nisi čuodenimb wrote:E jeste negativni
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#400 Re: online afera
kad ste kod toga, ko volu poluteen serije
https://www.imdb.com/title/tt7134908/
i zamislite da vas zovne ova mala plava u to... pa doš'o bih da je u Bangladešu!
https://www.imdb.com/title/tt7134908/
i zamislite da vas zovne ova mala plava u to... pa doš'o bih da je u Bangladešu!