online afera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#251 Re: online afera
Lako je za Brada. Pa bukvalno moze imati koju pozeli.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#252 Re: online afera
ne razapinjem nikoga, samo ne kontam kako mislite da ljubavnik/ca može spasiti brakSaraFina wrote:Velkoski wrote:pa razvod i zdraoSaraFina wrote:
Sex je bio redovan i sve bolji i bolji... Kaže lik.
Možda njoj nije?
Možda htjela maženje i razgovor... Ajde znaj.. ovo je suviše jednostrano za donijeti sud.
Da je veza u pitanju bez djeteta kao kolaterarne štete ok. Slažem se. Neka radi kome šta volja.
Ovako:
Razapeti ženu, zahvaljujući jednostranoj priči muža mi je bezveze.
Problem je dublji i dugotrojniji. Čhatanje je nuspojava.
Ima slučajeva raznih. Neko online traži aferu, a neko pažnju. Ako je samo pažnja bilo u pitanju ok. Ako traženje afere... pokazaće se i Englez u skorijoj budućnosti.. zato kažem razdvoje se i vidi..
Prijatelja mi više od godine vukla za nos udata žena, i bili se" zaručili", lik veze nije imao da ima muža i djecu.
Ona vani, a on u BiH.. FB profil i sve...
Jbg...
Ima svega.
- burgundy
#253 Re: online afera
Otmjena je afrikanka,dama prava,ali izgleda vijuge su joj slične Anđi,govore oni koji su radili sa njom.moonca wrote:Charlize Theron..insomnia78 wrote:Nije mogo bolju--ee nije bolja od Angeline-- -
- bosan
#254 Re: online afera
tebi je forum unistio brakinsomnia78 wrote:Ma ima skoro i godina. Sto necu biti dobar. Nisam umro
- i agree
#255 Re: online afera
Ma trol 100%.Niemand wrote:A sta velite na temu vasi atributi i ozenjeno, udato i zauzeto na njoj
I ovaj je naso crkvu kojoj ce se moliti, ako nije trol.
Da je pisala neke perverzije i slala gole slike, ono razumijemo svi cemu i zasto, nije vise ni ibret neki, al kome normalnom trebaju takvi retardirani razgovori uopste? Srcad i i miss you?
Pod razvod braka uopste ne bih navodila nikakve prevare vec prosto-ne zelim biti sa idiotom.
Odakle njoj pravo da vodi sa sobom djete ako sud nista odlucio nije i ako otac nije konfliktna licnost i ima sredstava za zivot sa djetetom.
- SaraFina
#256 Re: online afera
vješalica wrote:Ljudi su kompleksni a u nekim otrovnim vezama izuzetno sebični.Misleći kako će polijepiti razbijedno,vrše torturu nad drugim.Ne treba biti žrtva otrovne relacije jer se mora platiti cijena djeteta.Dijete može ok odrastati i bez bračne relacije svojih roditelja.To je promjena i novinačin života,to treba organizovati i prihvatiti. Isto kad organizujete život sa strane i kad jednog dana rokne.Ništa nije vječno,treba pustiti dijete da normalno živi a ne da gleda svakodnevna nadjebavanja i pokušaje spasenja Bogorodice u braku.Ohanite više.Levatite druge,levatite sebe.Hanuma iz priče sve oko sebe levati,pa i tog lika sa kojim se "dopisuje",levati čovjeka,levati dijete,roditelje i sve.Ubaci jednu truhlu jabuku među zdrave i sve odoše.SaraFina wrote:
Da je veza u pitanju bez djeteta kao kolaterarne štete ok. Slažem se. Neka radi kome šta volja.
.
Hoćeš da kažeš da ako ima dijete u vezi/braku da je razvod kao rješenje negativn stvar?
Halo nismo na selu i nije inkvizicija,halo probudite se niste kod matere na bračnom savjetovanju i kod hodža iz Bućapotoka.
Ja ne znam pratiš ti temu ili tek onako pišeš?
Dakle, žena od lika koji je postavio temu je OTIŠLA. Bez pokušaja polijepiti razbijeno, bez torture i emotivnih ucjena, ne stvarajući žrtve i otrovne relacije u braku i okolini. Je li si do ovoga? O čemu ti dakle????
Otišla.
Nadalje, ja sam vidjela sigurno 80% slučajeva više odrastanja djece bez roditelja od tebe.
Nikome ne bih poželjela ulogu samohranog roditelja, a dječak iz priče je budući pubertetlija. Ako mogu ljudi ispraviti ovaj slučaj i probleme koji su doveli do njega, topla preporuka.
Nije nemoguće da dijete odgoji samohran roditelj, ali je neuporedivo teže.
I to kažem iz ljudske perspektive jer sam bila suočena kao treća strana u više takvih priča. Neutralna. I odlično znam o čemu govorim.
A ti tupi o hodžama i inkviziciji onako mahalski do sabaha.
-
moonca
#257 Re: online afera
Mozda ima razlog?? Znas li ti??i agree wrote: Odakle njoj pravo da vodi sa sobom djete ako sud nista odlucio nije i ako otac nije konfliktna licnost i ima sredstava za zivot sa djetetom.
- Kinaski
#258 Re: online afera
Buraz saslusaj je, onda je nabij nogom u guzicu. Cim je ona otisla njoj je svejedno za tebe i tazi drugog zagondjiju
Ne budi papak nit je zovi, nit pitaj za nju. Nadji neku drugu, ta iako ti se vrati nikad vise nece biti isto
Ne pokazuj slabost nikad zeni !!
Ovo ti sve kaze lik koji godinama nema ozbiljnu vezu jer zene misle da sam previse hladan
Ali se zaljube ko koze da ih ignore 
Ne budi papak nit je zovi, nit pitaj za nju. Nadji neku drugu, ta iako ti se vrati nikad vise nece biti isto
Ovo ti sve kaze lik koji godinama nema ozbiljnu vezu jer zene misle da sam previse hladan
- i agree
#259 Re: online afera
Orosila joj maca za drugimmoonca wrote:Mozda ima razlog?? Znas li ti??i agree wrote: Odakle njoj pravo da vodi sa sobom djete ako sud nista odlucio nije i ako otac nije konfliktna licnost i ima sredstava za zivot sa djetetom.
- Krokodajl
#260 Re: online afera
Prijavljuj je na one Tupperware prezentacije i one usisivače.
- SaraFina
#261 Re: online afera
Kinaski wrote:Buraz saslusaj je, onda je nabij nogom u guzicu. Cim je ona otisla njoj je svejedno za tebe i tazi drugog zagondjiju
Ovo ti sve kaze lik koji godinama nema ozbiljnu vezu jer zene misle da sam previse hladanAli se zaljube ko koze da ih ignore
Emotivni invalid iz straha da ne budeš povrijedjen?
Statista vječni u životu? BEZ uloge
Last edited by SaraFina on 20/01/2019 20:16, edited 1 time in total.
-
moonca
#262 Re: online afera
Nista nisi shvatio....i agree wrote:Orosila joj maca za drugimmoonca wrote:Mozda ima razlog?? Znas li ti??i agree wrote: Odakle njoj pravo da vodi sa sobom djete ako sud nista odlucio nije i ako otac nije konfliktna licnost i ima sredstava za zivot sa djetetom.
- Kinaski
#263 Re: online afera
cuj invalid, bas ruzan izraz moze li to malo prikladnije ?SaraFina wrote:Kinaski wrote:Buraz saslusaj je, onda je nabij nogom u guzicu. Cim je ona otisla njoj je svejedno za tebe i tazi drugog zagondjiju
Ovo ti sve kaze lik koji godinama nema ozbiljnu vezu jer zene misle da sam previse hladanAli se zaljube ko koze da ih ignore
- i agree
#264 Re: online afera
U skoli se shvata a na forumu pametuje i zajebaje.Ja preferiram ovo drugo.moonca wrote: Nista nisi shvatio....
-
moonca
#265 Re: online afera
U skoli se shvata a na forumu pametuje i zajebaje.Ja preferiram ovo drugo.[/quote]i agree wrote:moonca wrote: Nista nisi shvatio....
Imas pravo na to.
- tuzlak1212
#266 Re: online afera
Pa jest sad bolja, dje nijemoonca wrote:
Charlize Theron..--ee nije bolja od Angeline-- -
Ali prime time Angelini malo koja moze papuce okrenut
- SaraFina
#267 Re: online afera
Vječni statist kroz život?Kinaski wrote:cuj invalid, bas ruzan izraz moze li to malo prikladnije ?SaraFina wrote:Kinaski wrote:Buraz saslusaj je, onda je nabij nogom u guzicu. Cim je ona otisla njoj je svejedno za tebe i tazi drugog zagondjiju
Last edited by SaraFina on 20/01/2019 20:21, edited 1 time in total.
- insomnia78
#268 Re: online afera
Krokodajl wrote:Prijavljuj je na one Tupperware prezentacije i one usisivače.
- Kinaski
#269 Re: online afera
Tako nekako, sta ja znam. Prije strik, nego da nekog molim nestoSaraFina wrote:
Vječni statist kroz životu?
Bik u horoskopu jbg
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#270 Re: online afera
samo budale prelaze preko petljanja, laganja i bilo kakvog varanja. ko god je doživio zna da je ovo fakt 
- SaraFina
#271 Re: online afera
Kinaski wrote:Tako nekako, sta ja znam. Prije strik, nego da nekog molim nestoSaraFina wrote:
Bik u horoskopu jbg
Da ti ne pametujem..
- SaraFina
#272 Re: online afera
Velkoski wrote:samo budale prelaze preko petljanja, laganja i bilo kakvog varanja. ko god je doživio zna da je ovo fakt
A ti Jesi? Sa svojih 26?
- triconja
#273 Re: online afera
Jebi ti to, keylogger bajo moj i cekas kace priznatBoemica wrote:A za novog tipa
To što ona ima slagat, nek' slaže, boli te briga.
Jesi li pokušao razgovarati? Jesi. Jesi ti uhvaćen u belaju? Nisi.
Tvoje je da čekaš da dođe sama.
Nismo svi isti, ali mene da je momak/muž uhvatio u tako nečemu, a ja imam osjećanja prema njemu i želim da ostanem s' njim, sjedila bi mu pred vratima dan-noć dok me ne pusti unutra i ne razgovara sa mnom i ne dadne mi novu priliku. A ne spakovat se i otić, k'o biva, haj ti malo mene moli.
- Kinaski
#274 Re: online afera
samo izvoliSaraFina wrote:Kinaski wrote:Tako nekako, sta ja znam. Prije strik, nego da nekog molim nestoSaraFina wrote:
Bik u horoskopu jbg
Da ti ne pametujem..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#275 Re: online afera
si senor, nisam jediniSaraFina wrote:Velkoski wrote:samo budale prelaze preko petljanja, laganja i bilo kakvog varanja. ko god je doživio zna da je ovo fakt
A ti Jesi? Sa svojih 26?