online afera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
emko1234
#26 Re: online afera
Znaci i ti si posumnjao da je ovo samo paravan?
Cesto ne slusamo sami sebe i svi smo od reda skloni zavaravanju.
Nemoj ocajavat, ako se pokaze da je tako budi sretan sto je to sad a nije za godinu, dvije ili tri.
Vjeruj mi da uvijek moze gore. Pa jebem mu mater mlad si jos, ukrho si dosta u taj brak al to nije razlog da sutra ne nastavis dalje.
Ako hanuma nema siguricu, a zensko moze danas imati siguricu samo za tamburanje ( da se ne lazemo, zena njenih godina s djetetom i brakom iza sebe nije bas najpozeljnija roba na trzistu ) postoji izgledna sansa da se ona vrati sama s repom medju nogama.
Pitanje je samo hoces li cekati da ti dodje na volej ili ces biti pametan i zavrsiti ovo sve puno prije.
Moj ti je savjet da se smislis sa sam sa sobom, razmotri sve potencijalne scenarije koje ti padnu na pamet. Al samo nemoj biti picka. Ne moli, ne kukaj, ne placi.
Cesto ne slusamo sami sebe i svi smo od reda skloni zavaravanju.
Nemoj ocajavat, ako se pokaze da je tako budi sretan sto je to sad a nije za godinu, dvije ili tri.
Vjeruj mi da uvijek moze gore. Pa jebem mu mater mlad si jos, ukrho si dosta u taj brak al to nije razlog da sutra ne nastavis dalje.
Ako hanuma nema siguricu, a zensko moze danas imati siguricu samo za tamburanje ( da se ne lazemo, zena njenih godina s djetetom i brakom iza sebe nije bas najpozeljnija roba na trzistu ) postoji izgledna sansa da se ona vrati sama s repom medju nogama.
Pitanje je samo hoces li cekati da ti dodje na volej ili ces biti pametan i zavrsiti ovo sve puno prije.
Moj ti je savjet da se smislis sa sam sa sobom, razmotri sve potencijalne scenarije koje ti padnu na pamet. Al samo nemoj biti picka. Ne moli, ne kukaj, ne placi.
- triconja
#27 Re: online afera
Xavier1 wrote:Brate ovo je tuzno. Ona tebe varala i opet ona tebe ostavila. Izgleda da si ti previse mekan i fin muskarac. Vjerovatno je ocekivala burniju reakciju i samo se jos vise razocarala u tebe sada.
Zene su cudne. Vracaju se i vole onima sto ih lemaju, a varaju takve poput tebe. Tesko za objasniti.
Hoš da lik krivicnu prijavu popusi ba, cuj lemanje nesta pozitivno
- Xavier1
#28 Re: online afera
Ma nisam rekao da treba lemati nego da bi njoj vjerovatno bio zanimljiviji da je takav.triconja wrote:Xavier1 wrote:Brate ovo je tuzno. Ona tebe varala i opet ona tebe ostavila. Izgleda da si ti previse mekan i fin muskarac. Vjerovatno je ocekivala burniju reakciju i samo se jos vise razocarala u tebe sada.
Zene su cudne. Vracaju se i vole onima sto ih lemaju, a varaju takve poput tebe. Tesko za objasniti.![]()
![]()
![]()
Hoš da lik krivicnu prijavu popusi ba, cuj lemanje nesta pozitivno![]()
![]()
Dobro ovaj iznad napisa. Molit ce ona njega da se vrati ubrzo kad vidi da ne moze boljeg naci.
- Boemica
#29 Re: online afera
Prvo, odjavi se sa foruma.
Drugo, odi s nekim bliskim i pametnim i porazgovaraj, objasni situaciju, saslusaj drugo misljenje. Pitaj prijatelje koji su isto tako u braku.
Pa sjednes sam sa sobom i razmislis, da li je to nesto preko cega mozes ili ne mozes preci i kad budes znao, odi i otvoreno razgovaraj sa njom. Ne zivkaj je i ne moli je. Pitaj, dobro sve ispitaj, provjeri, pa se zajedno dogovorite sta dalje.
Samo ti ona zna reci sta je tu ustvari posrijedi. Ovdje ce ti svi govoriti da je majka tvog djeteta i dugogodisnja supruga rospija i kurava. Mozda i jeste, ali sta ako nije, sta ako je samo osoba koja je svjesna da je napravila sranje i sad kad ti znas za to njeno sranje, ne moze da se pravi da je sve ok.
Drugo, odi s nekim bliskim i pametnim i porazgovaraj, objasni situaciju, saslusaj drugo misljenje. Pitaj prijatelje koji su isto tako u braku.
Pa sjednes sam sa sobom i razmislis, da li je to nesto preko cega mozes ili ne mozes preci i kad budes znao, odi i otvoreno razgovaraj sa njom. Ne zivkaj je i ne moli je. Pitaj, dobro sve ispitaj, provjeri, pa se zajedno dogovorite sta dalje.
Samo ti ona zna reci sta je tu ustvari posrijedi. Ovdje ce ti svi govoriti da je majka tvog djeteta i dugogodisnja supruga rospija i kurava. Mozda i jeste, ali sta ako nije, sta ako je samo osoba koja je svjesna da je napravila sranje i sad kad ti znas za to njeno sranje, ne moze da se pravi da je sve ok.
- triconja
#30 Re: online afera
Najbolji savjetBoemica wrote:Prvo, odjavi se sa foruma.
- Xavier1
#31 Re: online afera
On treba da zavrsi sa njom zauvijek. Osobe ili imaju u sebi ili nemaju spremnost da varaju. I ko jednom prevari prevarit ce opet.Otto_13 wrote:I šta da se vrati ? Da opet strepi dal će ga prevarit ili neće ?
Kakav će to onda biti život u strahu
Ona je sebe vise zajebala i to ce shvatit vremenom pa zeljeti da mu se vrati.
- tuzlak1212
#32 Re: online afera
Haj što ode od njeg, al što ovo djetetu uradi
I to 10 godina staro
I to 10 godina staro
- GandalfSivi
#33 Re: online afera
Inace se ne javljam na ovakvim temama, ali ono jarane, neces valjda brak i djete sjebati zbog malo online flertovanja. Opusteno, neka se pokaje, predjite preko toga, ako je brak dobar nastavite i nemojte se ikada vracati na tu temu...
-
Niemand
#34 Re: online afera
Pa bolje i da anonimno pita nepoznate ljude, neg da prica okolo svoje probleme. Vi sve i da zaboravite i predjete preko toga, drugi ljudi nece.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#35 Re: online afera
Šta god radio ne govori nikome ništa dok ne budeš 100% siguran. Ti se možda sad pomiriš sa njom, a jarani već sve znaju. I njihove žene i svi. I htio ti ili ne, uvijek će te gledati s podsmijehom.
Ovako se možda i pomiriš, stvari se izglade. Ne mora niko to znat osim vas dvoje dok ne bude definitivno.
Ovako se možda i pomiriš, stvari se izglade. Ne mora niko to znat osim vas dvoje dok ne bude definitivno.
- Xavier1
#36 Re: online afera
Bas.tuzlak1212 wrote:Haj što ode od njeg, al što ovo djetetu uradi![]()
I to 10 godina staro
I ne mogu da vjerujem da ima muskih koji pisu da bi se mozda pomirili sa ovim.
-
moonca
#37 Re: online afera
Xavijer - ohani malo..... ne znas o cemu pises. 
- biggrin
#38 Re: online afera
ne pricaj okolo o tome i ne radi nesto sto ce ostavti trajne posljedice tipa pokretanja brakorazvodne parnice, prijetnje i sl. pokusaj ne reagovati impulsivno i obavezno stupi odmah u kontakt da bi se vidio sa djetetom
- burgundy
#39 Re: online afera
Teska situacija brate.Izvagaj je li vrijedno da ti se vrati,trebalo joj je prostora,gusio je dosadasnji zivot izgleda.Mladi se uzeli,oboje neizivljeni.Zbog djeteta probajte rijesit situaciju,sad je u godinama kada je radoznalo.Zena ti je usrala sa ovim,mozda si bio los muz,sto ne znaci da si los covjek,mogla ti je to rec u vezi paznje,a ne ovako.Ona ti se mora izvinut,ako nece, pusti je,djus nije vrijedan cijedjenja.Nemoj se puno sjebavat.
- insomnia78
#40 Re: online afera
Al kako to zensko mudro postavi. Sad ti moras paziti kako se ophodis s njom
Gotovo je to bgm. A i ona je nesto brzo zbrisala, ko da je jedva docekala
- triconja
#41 Re: online afera
Pa nisu onolike narodne poslovice o zenama dzabe, eeeinsomnia78 wrote:Al kako to zensko mudro postavi. Sad ti moras paziti kako se ophodis s njom![]()
-
emmir1
#42 Re: online afera
Zajebano je oprostit, čovjek je povrijeđen ali mora se malo pogledat i druga strana medalje.
Flert je dostupan 24 sata 7 dana u sedmici, online mnogi muškarci vjerovatno svaki dan pokuśavaju uspostavit komunikaciju.
Vjerujem da većina osoba koja i prihvati taj flert ne misli ozbiljno, nego ajde neka zanimacija i zezanje.
Vjerujem da i supruga uvodničara je jedna od tih.
Mislim da nije razlog za razvod, jedan dobar razgovor bi trebao da riješi ovu situaciju.
Flert je dostupan 24 sata 7 dana u sedmici, online mnogi muškarci vjerovatno svaki dan pokuśavaju uspostavit komunikaciju.
Vjerujem da većina osoba koja i prihvati taj flert ne misli ozbiljno, nego ajde neka zanimacija i zezanje.
Mislim da nije razlog za razvod, jedan dobar razgovor bi trebao da riješi ovu situaciju.
- MarlboroGold
#43 Re: online afera
klixoris wrote:Meni ovo izgleda kao da je mlada otkrivanje dopisivanja samo iskoristila kao izgovor za ono sto je u stvari cijelo vrijeme htjela - da se razidje i ide dalje... Da nije dopisivanje, bilo bi nesto drugo, ali sa istim epilogom...
Samo dopisivanje i nije toliko strasno da bi se 2 ljudi razislo, posebno nakon toliko dugog braka u kojem se rodilo i dijete (osim ako iza toga nije bilo i fizickog "dopisivanja"). Da je mladoj stvarno krivo, suocila bi se sa posljedicama i, ako nista onda radi djeteta, potrudila da ostane i izgladi stvar. Ali ona je jako brzo odabrala da razguli, sto implicira da joj je u stvari to bio jedini i krajnji cilj...
Pouka o pravnom lijeku: ne ganjaj i ne moli, pusti je da ide svojim putem jer je ocito to i naumila. Ako dodje do razlaza, dijete je svakako 50:50
Dijelimo mišljenje. Loptica je u njenom ćošku. Ne dopusti da bude u tvom.
-
radostan dan
#44 Re: online afera
hvala sto si mi prištedio tastaturu...emmir1 wrote:Zajebano je oprostit, čovjek je povrijeđen ali mora se malo pogledat i druga strana medalje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#45 Re: online afera
blokiraj i nju i dijete na fb, skini Tinder, sretno 
- bosan
#46 Re: online afera
Ja mislim da bi ti trebo otic pa dovest tog Engleza kuci , eto nje odmah nazad

-
New Guy
#47 Re: online afera
znam da svako ima pravo napisat sta zeli,neki su tu da daju svoje misljenje a neki da se zajebaju i sprdaju.. nije ok da dijete spominjes..Velkoski wrote:blokiraj i nju i dijete na fb, skini Tinder, sretno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#48 Re: online afera
onda edituj prvi post?
- AstorH
#49 Re: online afera
Quotam sve jer zalim da ti kazem par stvari,New Guy wrote:ja 36, supruga 34 godine..sin od 10 godina..brak 12 godina.. radimo,snalazimo se,znate situaciju..kad neko pogleda sa strane vjerovatno to izgleda sasvim ok...kao i svaki par imali smo svojih uspona i padova ali nista preopasno.. prije 5 dana pronadjem slucajno dokaze o online vezi moje supruge sa nekim likom..pun sam dokaza,postavim je pored sebe i sve cujem..to traje 3 mjeseca,nema tu golih slika,nema tu online sexa,nema video ili obicnih poziva nego su tu poruke tipa sta ima,cao ljepotice,cao zgodni,pa neka srca,mislim na tebe,par razmjenjenih selfia onako obicnih,kao nedostajes mi,mislim na tebe i to..vecina toga pocinje i zavrsava u 4-5 poruka..ima par duzih razgovora,u kojem on nju poziva hajde kao meni i to na sta mu ona odgovara znas da je to nemoguce..naime svo dopisivanje je vodjeno na engleskom jeziku i lik zivi i radi u londonu..na osnovu toga ona mi i kaze,upravo zato sto je englez i sto je iz londona sam se i upustila u to,jasno je kao dan da je nemoguce da se ista desi..(iskreno,ni ja ne vidim nacin da ta veza i preraste u nesto vise) njeno opravdanje je to da sam ja vremenom prestao da joj govorim bilo sta lijepo,da joj je to nedostajalo,da se kaje ali sta je tu je..osim toga,treba dodati da je brak funkcionisao bez problema,sex je bio redovan i zadnjih godina sve bolji i bolji,i sama to tvrdi..financijski nismo imali problema,mada nismo ni neki dzekovi...vec sutradan je rekla da odlazi s dijetetom kod majke,da zna da je napravilo nesto sto ja nikad necu oprostit,da ju e stid ali da ne zeli nastavit zivjet samnom jer kaze to vise i nece bit zivot..sutio sam,iskreno bio sam i povrijedjen i pustio sam je da ode.. sad ne znam sta ni kako dalje..dal sam pogrijesio,dal to drugi ljudi nebi vidili kao ja,dal je to vrijedno rastave..volim ju..imate li savjet..?
Prvo zelim da ti kazem da nisam ozenjen(ne zelim sranje sa potpisivanjem, ne zelim da me nagazi doticna sa akontacijom za dite i al.), ali sam imao slicno iskustvo.
Ono sto mogu da ti savjetujem je da se se naoruzas strpljenjem. Mozda cu sada zvucati grub, ali zeme
Xavier1 wrote:Brate ovo je tuzno. Ona tebe varala i opet ona tebe ostavila. Izgleda da si ti previse mekan i fin muskarac. Vjerovatno je ocekivala burniju reakciju i samo se jos vise razocarala u tebe sada.
Zene su cudne. Vracaju se i vole onima sto ih lemaju, a varaju takve poput tebe. Tesko za objasniti, ali zene vole promjenu, i u 89% se vracaju.
Moj savjet ti je da se smiris i cekas. Zena se moze dati drugome, ali ne prodje mnogo vremena vrate se. Seks jeste dozivljaj, ali ljubav i navika je nesto sto zene jako tesko pronalaze u novom partneru. Drzi se. Vratice se, ljubav nije paradaz. Sreno bro , stay cool![]()
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#50 Re: online afera
Sto bi rekao Ducic muskarci napustaju zenu iz raznih razloga, a zena samo zbog jednog, a to je drugi muskarac. One vole sigurnost, nece se samo tako baciti u provaliju. No vjerovatno sam u krivu