djes_ba wrote:posto ovaj dopis obuhvatavata cjeli grad intresuje me vase misljenje
http://virtuelklub.com/blog-files/docum ... is-oba.pdf
i da li je moguce uopste da je ovo istina , znaci pravis razna sranja po gradu i onda se u istom obracas za potvrde
pa jesmo li mi normalni

Nus pojava ujedinjenja institucija.
Osnivanjem OSA-e u njen sastav ušle su sve civilne obavještajno-sigurnosne agencije koje su ranije djelovale u Federaciji Bosne i Hercegovine i u Republici Srpskoj.
Isto kao što imamo vojsku koja je pravna nasljednica sve 3 zaraćene vojske, i čiji pukovi baštine tradiciju tih vojski.
Sjećam se kad je pao veliki snijeg pa kad je bila akcija čišćenja tramvajske prugu, ide vojska koja je isto čistila prugu, i neko povika gledaj ove naše Armije BiH, ne može nam Dodik ništa. Kad priđe vojska bliže, kad ono na rukavima ovaj grb:
Jbg. da je ministarstvo za boračka pitanja na državnom nivou, iz Sarajeva bi naknade primali oni koji su po njemu pucali. Sreća pa su bar oni četvrti vojno pobjeđeni.
Kud ćemo dalje kad imamo predsjednika koji javno pokazuje koliko mrzi ovu državu, koji kaže da za reprezentaciju BiH navija samo kad igra sa Turskom i koji javno kaže da mu se san da dio ove zemlje pripoji susjednoj.
Mislim da to nema nigdje na svijetu.