Oni šalju signale ???

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ksarajlija

#1 Oni šalju signale ???

Post by ksarajlija »

Nisam bio siguran na koji podforum smjestiti ovaj topic, ali sinocnja emisija „Oni nam šalju signale“ na opskurnoj TV Alfa odagnala je svaku dilemu.
Nisam nikakav ekspert za marketing, niti sam u ciljnoj skupini kojoj je namjenjen ovaj „slogan“, pa pošto nikako nisam mogao dokučiti šta ovo znači,
ko šalje signale ???,
kome se šalju signali ???,
kakvi su to signali ???
u kakvoj vezi su ti signali sa proizvodima Fabrike duhana Sarajevo???
Fabrike duhanskih proizvoda se ne smiju direktno reklamirati, sasvim je jasno zašto, tako da se dovijaju na razne načine da njihova poruka dospije do potencijalnog kupca njihovih proizvoda. Imamo primjer sofisticiranih reklama Tvornice duhana Rovinj koji suptilnim „Pozdravom iz Rovinja“ pozivaju kupce svojih proizvoda.
Za razliku od njih, FDS je svoje kupce uvijek ponižavao imbecilnim reklamama i kampanjama dostojnim intelektualne provincije iz koje potiču.
Molim forumaše da mi pomognu da konačno proniknem u dubinu misli ove „reklame“ koja me gleda sa zidova našeg grada, bilboarda, TV-a ...
Unaprijed se zahvaljujem.
tranquil

#2 Re: Oni šalju signale ???

Post by tranquil »

Dimne signale, dimne... :D
karanana

#3 Re: Oni šalju signale ???

Post by karanana »

sta predstavljaju one cvikere na panoima koji obiljezavaju 125 godina FDS-a i drina cigareta?
d2

#4 Re: Oni šalju signale ???

Post by d2 »

ja bih volio da proniknem u onu indijanku koja salje signale kod tekije kad smo kod signala :mrgreen:
Post Reply