Meni je zadovoljstvo citati ovog hrle1976, za razliku od Zviza. Cojek je ocito inteligentan i zna o cemu govori. Zviz je bio onako napadan, samodopadljiv i hvalisav. Ma bolestan cojek. Samo o sebi prica i gleda kako da ponizi i uvrijedi druge. Ego, sta li.
Medjutim, pravo je zadovoljstvo citati inteligentne postove, prozete dozom ironije i sarkazma, lijepim i umijerenim stilom, kakvi su od hrle1976. On za sebe ne govori da su njegovi puni ko brod, skroman je, ne hvali se; niti prica ono u stilu-
vi dole na balkanu, nemam ja sa vama nista, ko onaj zviz sto prica. Pa eo, cak je i temu otvorio da se zblizi sa svojim narodom i ja to stvarno cijenim. Da je bar vise ovakvih insana. Al eto. Sta ces.
Helem, hrle, svaka cast.

Pusti ti ove zlobnike i ne shvataj ih molim te ozbiljno. Pisi i dalje, uzivam citati tvoje postove, a ne ko onog Zviza. Ruke se pozlatile onom Chmolji sto ga je banovo.
Onaj zviz jednostavno ne konta da se, na njegovu zalost, u zivotu dvaput roditi ne meres. Njega zapalo da je balkanac mjesto danac i 'ta ce jadan, ne more se pomiriti sa tim nikako. A on je isti ko i mi seljacine, seljacina. Veli neku noc, ma ratujte vi tamo dolje, a ne konta da je i on od vamo dole i da se na glavu nasadi uvijek ce to biti. Ista je njemu prokleta krv ko i nama, i isti mentalitet balkanski primitivni ko i nama, i ista mu narav pogana ko i nama, i iste mu rijeci suplje ko i nama, i iste mu navike mahalske ko i nama. Pa cojek na vise tema iskljucivo o rodbini mahala. Al jok, nea on veze sa balkanom nikakve. Veli-
vi sa balkana. E vala, da Bog da ga taj balkan obiljezio ko sto i jes, pa mu na celu pisalo ko je, sta je i odakle je.

P.s. aj nou det hrle iz zviz. ajm dzast bored.
I jos samo da reKnem da nikad nisam bila u danskoj, al ko da jesam. Iako sam samo bila na forumu. Fala ljudi, mogu raji prosuti suplju da sam za prvi maj isla u kopenhagen, a ja eo kod kuce.
Eto.