Ja licno nikad nisam imala ons, nemam tinder i slicno (instagram se ne racuna).
Halalite ako je bila tema, ubijam vrijeme dok mi ne pocne smjena.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Duhovito.hekaton wrote:instaliraj tinder ili sta vec i ubiji vrijeme i prije a ako imala srece i poslije smijene
Taj bas neki pametan likRamzess Veliki wrote:Nekad se to desavalo po planinarskim domovima, ekskurzijama, seminarima i partijima po stanovima.
Sad ove nove fore ... ne pratim. Istina imam jarana koji je tu iskusan i nista drugo nije ni radio, samo po tim stranicama ganjao udate zene. Znao je potegnuti iz Sarajeva u Beograd kad je gazda na poslu da mu oprasi zenu i da se vrati isti dan.
Fercera to ovdje, i to prilicno dobro. Imam jarana koji zivi na zapadu, pregurao tezak razvod nakon cega se pomamio sa Tinderom. Jednom je dosao ovdje u kratku ljetnu posjetu, sjedimo na kafi i otvori on aplikaciju da vidi ima l' sta. Javi mu se neka strankinja koja je takodjer bila u turistickoj posjeti BiH, dogovorise se i odradise istu noc. Znaci bukvalno odes negdje, kazes "ja dosao(la), imal koja(i)", i neko ce ti se obavezno javiti. Za lokalne sheme je jos otvorenijećiribiribela wrote:Pa i ne znam bas koliko su u Bosni aktivne te klix aplikacije, poznajem samo djevojku koja se udala za lika kojeg je upoznala na Badoo, znaci nakon prvog dejta oboje obrisali app.
Pa neće je ženit, šta mu se ima pravdat.emko1234 wrote:Kod nas je nažalost mentalni sklop takav da ONS može, ali ženska prvo mora naći dobar razlog koji će servirat potencijalnom partneru zašto bi to uradila ili zašto to upravo radi.
Emocionalna kriza, raskid dugogodišnje veze, momak je prevario, previše stresa, pričale joj jaranice, nikad to nije probala, ovo joj je prvi put, obično to ne radi ovako, nikad ne bi pomislila da će to uraditi i tako dalje i tako bliže.
Činjenice su uvijek drugačije. Svi znaju da je Tinder konkretno servis koji je upravo i napravljen za tu vrstu zajebancije. Muški dođu da hajruju a Boga mi i žene. Razvedene starke pogotovo.
Probao, i kod nas i vani. Nikakvo loše iskustvo nisam imao. Svakako bih ga preporučio.
Ne jebu se na ulici...S4mpion wrote:Možda se žele, kao ljudska bića, kao pripadnici civilizacije, malo distancirat' od životinjskog ponašanja?
Mnoštvo je stvari koje se ne moraju desiti na ulici da bi se okarakterisale kao životinjsko ponašanje nedostojno civilizacije, a ova je baš jedna od takvih.MarlboroGold wrote:Ne jebu se na ulici...S4mpion wrote:Možda se žele, kao ljudska bića, kao pripadnici civilizacije, malo distancirat' od životinjskog ponašanja?