Nek im je Slava i Hvala.

Postovani Flu, tesko je ne sjetiti se svake godine...The_Fluid wrote:tachno..evo 13 godina je proshlo..fino je da se neko sjetio
Nazhalost, mnogi su zaboravili, istorija se frizira po potrebi narudzhbi, no dobro je da ima normalnih ljudi koji se sjetjaju i pamte.mIRCerka wrote:Postovani Flu, tesko je ne sjetiti se svake godine...The_Fluid wrote:tachno..evo 13 godina je proshlo..fino je da se neko sjetio
tesko je zaboraviti da je u noci 5. na 6. april, uoci samog oslobadjanja Sarajeva, Valter dao svoj zivot...
tesko je ne sjetiti se Suade na Vrbanja mostu.....
Ni Valter ni Suada nisu bili Sarajlije, a dali su zivot za njega. Sramota bi bilo zaboraviti ih.
........u zavisnosti od sitovacijeistorija se frizira po potrebi narudzhbi
......vjerovala je da se neće usuditi , Suada a Valter ...........ima više verzija ........uglavnom i on je bio blizu Marindvora , kažu da je isfurao iz šahta ali jedino mi nije jasno kako je Radovan uspio iz Holliday-a izaćiNi Valter ni Suada nisu bili Sarajlije, a dali su zivot za njega. Sramota bi bilo zaboraviti ih.

ne znam cemu takav komentarwinetou wrote:Srbin Sandžaklija![]()
![]()
komentare koji nemaju veze sa temom obicno ignorisem kao i sum krila goluba u letu...Stari wrote:Poglavica-Provokator
....hoce ustvari da kaze nesto sasma drugo....
ako ćemo se zajebavat' sa distance onda jestewinetou wrote:Komentar je na mjestu
Nekada...manijak1 wrote:ako ćemo se zajebavat' sa distance onda jestewinetou wrote:Komentar je na mjestumeđutim da smo proveli dva sata '93-e u osmom mjesecu , pa makar i u podrumu ( ti si se ubio za podruma
ono možda bilder razvijen vako nako a srce u
dupetu ) onda se ne bi zajebavao s nekim stvarima koje su neprikosnovene .
Kolko se sjecam veliki poglavica je porijeklom iz Banjaluke....a tamo...sezona proljece/ljeto '93 nije bila ni izbliza toliko zafukana kao kod vas ...u seher Saraj'vu. Sve da je i bio tamo tada (a vjerujem da je vec tad bio u Finskoj) ....ne vjerujem da je imao vece potrebe silaziti u podrum.....osim mozda da donese kiselog kupusa iz kace ....ili tako nesto.manijak1 wrote:ako ćemo se zajebavat' sa distance onda jestewinetou wrote:Komentar je na mjestumeđutim da smo proveli dva sata '93-e u osmom mjesecu , pa makar i u podrumu ( ti si se ubio za podruma
ono možda bilder razvijen vako nako a srce u
dupetu ) onda se ne bi zajebavao s nekim stvarima koje su neprikosnovene .
Usput , jel ti smatraš da si duhovit![]()
Mohikanac
meni situacija u ovo gradu djeluje kao zesci zapetljaj crijeva..jos malo pa ce doci do explozije i bice goFana na sve strane....crna_pantera wrote:Jebaji ga Mircerka, i onda smo ucili ko SMO i ko su NASI. Samo bilo NAS je tada vise. A neprijetelj je bio neprijatelj. A kako sada da obiljezavas nesto sto je znacajno za ovaj grad i najveci dio njegovog stanovnistva, kad oni drugi to ne priznaju, tj. kad samim tim osudjujes one druge, koji su isto tako konstutivan narod BiH?Sama cinjenica da pola Bosne eto ne slavi 01.03. kao dan nezavisnosti dovoljno ti govori....Ma zapetljano do bola, ni sam Tito ovo ne bi otpetlj'o
Laza je bio optimistaThe_Fluid wrote:Ma slavit tje, slavit tje, netje ni znati shto ni kako, uglavnom sve tje to dotji na svoje, shto bi Laza Lazarevitj rekao: "Sve tje to narod pozlatiti"
Na ovo sam i mislila kad sam govorila o nama i nasimaValter je branio Sarajevo, ne Bosnjake/Hrvate/Srbe jer su NAS tad ucili da smo mi prvenstveno JUGOSLOVENI .... Suada je htjela dati svoju podrsku borbi za ocuvanje BiH, a uz nju je poginula i Olga....Ni one nisu ganjale vlastiti nacionalni interes....