Ništa ti ne brini za ove što svoje iskustvo porede sa ovim. Njima je sve već odavno jasno.Pet do trinest wrote:Ako su vec neki svoje iskustvo sa ovim poredili nebi bilo lose da se zapitaju koliko njima treba vremena da steknu povjerenje u djevojku-momka,druga.....
Mislim da je dva tri mjeseca premalo...pogotovo ako malo vremena provodite sa tom osobom..... skupa...sami....
Jos ako ste ranije culi "svakakve price"....
Ona mi nista ne vjeruje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- berenice
#51 Re: Ona mi nista ne vjeruje
- berenice
#52 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Ima li posla?!moda56 wrote:jest, jest odmah ti uspostave dijagnozu na licu mjesta, sve ti oni mogu rijesiti samo reci koji je problemema_ wrote:
Meni je uvijek cool kad se zada forumsko pučanstvo na rješavanje nekog slučaja, prava razbibriga.
-
Tirkiz
#53 Re: Ona mi nista ne vjeruje
napravi joj bebu--povjerovat cearslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#54 Re: Ona mi nista ne vjeruje
1 minuta.Pet do trinest wrote:Ako su vec neki svoje iskustvo sa ovim poredili nebi bilo lose da se zapitaju koliko njima treba vremena da steknu povjerenje u djevojku-momka,druga.....
Mislim da je dva tri mjeseca premalo...pogotovo ako malo vremena provodite sa tom osobom..... skupa...sami....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- KPNCTNJAH
#56 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Pa mozes nekog znati 10 godina, a da mu opet ne vjerujes, a nekog par mjeseci i vjerujes mu k'o sebi (sta god to znacilo
)
- avetinja
#57 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Odjebi to od sebe, nećeš sa diktatorom biti u vezi.arslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
- avetinja
#58 Re: Ona mi nista ne vjeruje
I nek se onda on pravi kao da ne zna da je njegovoTirkiz wrote:napravi joj bebu--povjerovat cearslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
- KPNCTNJAH
#59 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Pa da, ali isto tako imas i razloge sto vjerujes nekom koga znas puno krace... ako se puno kreces medju ljudima i steknes neko iskustvo tokom godina, mozes procijeniti kakav je ko... bar je kod mene tako i sad su minimalne sanse da me neko iznenadi nekim svojim postupkom... mozda je i ta njegova imala losa iskustva ranije, pa je sad previse oprezna, iako joj ovaj momak nije davao nikakve razloge za ljubomoru ili to provjeravanje... u svakom slucaju to mogu samo njih dvoje rijesiti, a ne forumasiPet do trinest wrote: Jest al zato sigurno postoji razlog sto nisi steko povjerenje u tih 10 godina....

Ima i ovog
Last edited by KPNCTNJAH on 16/08/2014 16:20, edited 2 times in total.
-
Tirkiz
#60 Re: Ona mi nista ne vjeruje
e bas tako...avetinja wrote:
I nek se onda on pravi kao da ne zna da je njegovo
zenama to treba i raditi...
ako ti ne vjeruje...udari kontru...neka jos vise ne vjeruje
- berenice
#61 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Ja ba.Pet do trinest wrote:Sta im je jasno da je neka bolest u pitanju?berenice wrote:Ništa ti ne brini za ove što svoje iskustvo porede sa ovim. Njima je sve već odavno jasno.Pet do trinest wrote:Ako su vec neki svoje iskustvo sa ovim poredili nebi bilo lose da se zapitaju koliko njima treba vremena da steknu povjerenje u djevojku-momka,druga.....
Ne brinem ja,nemam potrebu za tim uopste...
Ili to ili je neka kretenka. Međutim, pošto on kaže da je inače sve super, znači da je gotivi, a to opet znači da nije kretenka. Da je sve neka normala, ne bi na forumu pitao za savjet. Ili?
-
Tirkiz
#62 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Licno poznajem jedan par...u vezi su sigurno 4-5 godina, ona je sto bi se reklo "lijepa seljancica" i jos studira, on je ostao u svom gradu ima firmicu (gradjevinsku) i solidno zaradjuje...uglavnom po nacinu njenog trosenja novca u Sarajevu i materijanom statusu njenih izgleda da je on finansira...s druge strane ona se prema njemu ponasa kao prema psu...nikakav joj nije problem opaliti mu samar u kaficu pred svima ako slucajno pogleda neku drugu curu, licno sam bio svjedok kad mu napravi scenu u gradu zato sto se pozdravio sa drugaricnom iz osnovne skole, nakon izlaska u grad on nju naravno mora odvesti do njenog sela i pri povratku cijelo vrijeme telefonski razgovarati sa njom dok ne dodje do svoje kuce.arslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
druga strana... ona u Sarajevu je prava mala "lijepa seljancica"...znaci nema gdje je nema...ko je nije sreo nije ni dobio...tu su pitaj boga koliko telefona i brojeva nekakvih sportista, umjetnika i ko zna cega sve nema...jednom je sretnem u CM kupuje muski parfem(hooce x-u za rodjendan, parfem oko 125-6KM zato sam i zapamtio
kasnije sam skonto gdje je parfem
evo cekamo sad da je hajvan ozeni
- BOX_2016
#63 Re: Ona mi nista ne vjeruje
dva ili tri šamara rješavaju problem.arslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
- avetinja
#64 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Razmaženo žensko. To su ti te mamine princeze koje su mame odgajale u gadifi i svili, sa snjeguljicinim knjigama i pričama kako nema ružnih žena. Prijeti raskidom ? Pa raskini s' njom i neka dobije ono šo je tražila. Ne treba ti ta budala u životu. Kako si uspio izdržati par mjeseci ?arslanbey wrote:Kad je sve po njenom super je osoba,bude mi stvarno super,Ali cim nesto ispadne lose ona odmah pravi veliki haos,prijeti raskidom i slinsomnia78 wrote:Il da joj das hodzu na telefon kad kazes da si na dzumi?
Goni to. MoRe biti samo gore
- p206
#65 Re: Ona mi nista ne vjeruje
ako vjeruje šta joj neko kaže sa strane, a ne ono što vidi...poseri se na takvu osobuPet do trinest wrote:Jeste vi doktori?Cuj bolestkako znate da je nekad ranije nije prevario,slagao,pa mu zbog toga mozda ne vjeruje?Kako znate da nije cula da je sklon lazima?Nemate pojma odmah bolesna,luda...
-
promjenjivoblacno
#66 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Voli i postuj prvo sebe, da bi te i ona voljela i postovala. Zasto biti u vezi ako ti nesto ne odgovara!? A veze se ne raskidaju odjednom, barem ne bi trebalo tako. Reci da zelis da razgovaras s njom, da nadjete sporazumno rijesenje problema, jer zelis da nastavis vezu. Svako ima pravo na drugu sansu. Ako nastavi po starom, raskini.
Iii da.. Da li to radi od pocetka veze!? Ako je to odjednom pocela da radi, zadnjih par dana/sedmica, moze biti samo da joj je dosadno. Prva ja sam imala nekad te faze
Iii da.. Da li to radi od pocetka veze!? Ako je to odjednom pocela da radi, zadnjih par dana/sedmica, moze biti samo da joj je dosadno. Prva ja sam imala nekad te faze
- p206
#67 Re: Ona mi nista ne vjeruje
ili je to, ili je neka glumica koja želi da ga ima pod papučom, i koja će kada to postigne da ga ostavi sa nekim ko je ne ebe ni 2 %Eurosa wrote:Vjerovatno osjeca da nesto muljas,nije to sto je takva bezveze, povjerenje se treba zasluziti,mozda ti to nisi uspio
preporučio bih mu da fino popriča sa njom i kaže joj šta mu smeta, otvoreno to kaže bez uvijanja ( ko što znaju muškarci koji zavole, da ne povijede djevojke)
ako se i onda ne dozove, onda nek i on počne biti isti kao ona, nek je kontroliše na svakom koraku, i kad bude pitala što to tako, fino joj kaže da vidi kako je...
ako i to ne upali 3 šansu niko ne zaslužuje
- insomnia78
#68 Ona mi nista ne vjeruje
Jarane ovdje neki savjeti ko da su u braku deset godina i imaju troje djece
Veza ba tek pocela, hoce se ponasati normalno, dobro je, nece, pisaj je, nije ti je mati rodila
Ima druga
Veza ba tek pocela, hoce se ponasati normalno, dobro je, nece, pisaj je, nije ti je mati rodila
Ima druga
- S4mpion
#69 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Možda joj ti daješ dobre razloge da bude ljubomorna.arslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
Možda su je bivši momci varali, pa vuče strah da opet ne bude prevarena.(loša iskustva)
Možda je ona sklona prevari, misli da si i ti takav, pa te drži "na kratkom lancu."
I nemoj Bgt nasjedat na prijetnje da ćeš bit ostavljen, samim tim ona sebi(uz tvoju pomoć)daje ogromnu vrijednost, mnogo veću od tvoje, pa ti ona dođe kao nagrada koju ti moraš zaslužit.
Rješenje leži u tome da lupiš šakom od sto.
- avetinja
#70 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Mogu misliti kao je njemu kada njoj nije po volji. Još malo pa će i oklagiom tuč'.Pet do trinest wrote:TACNO...
-
mishic
#71 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Svatko polazi od sebe, lažovu nemožeš slagati, zato što sam laže, on ne vjeruje nikome, dok je /nažalost/ iskrenom naj-
lakše slagati, on svakome vjeruje i nemože zamisliti kako i zašto bi ga netko lagao...
lakše slagati, on svakome vjeruje i nemože zamisliti kako i zašto bi ga netko lagao...
- KPNCTNJAH
#72 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Jedno je biti iskren, a drugo biti naivan i glup... ako te neko slaze jednom, valjda je logicno da drugi put neces tek tako uzeti kao istinu nesto sto ti kaze ta osoba ili neka druga, ako uradis onda i zasluzujes da te lazu i prave budalom
a sve vrijeme mozes ostati iskren kao i prvi put... dakle ne moras biti lazov ako si oprezan 
- ema_
#73 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Sjo, teorije - lažljivci ne vjeruju nikome
.
- gnjev
#74 Re: Odg: Ona mi nista ne vjeruje
Tirkiz wrote:Licno poznajem jedan par...u vezi su sigurno 4-5 godina, ona je sto bi se reklo "lijepa seljancica" i jos studira, on je ostao u svom gradu ima firmicu (gradjevinsku) i solidno zaradjuje...uglavnom po nacinu njenog trosenja novca u Sarajevu i materijanom statusu njenih izgleda da je on finansira...s druge strane ona se prema njemu ponasa kao prema psu...nikakav joj nije problem opaliti mu samar u kaficu pred svima ako slucajno pogleda neku drugu curu, licno sam bio svjedok kad mu napravi scenu u gradu zato sto se pozdravio sa drugaricnom iz osnovne skole, nakon izlaska u grad on nju naravno mora odvesti do njenog sela i pri povratku cijelo vrijeme telefonski razgovarati sa njom dok ne dodje do svoje kuce.arslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?
druga strana... ona u Sarajevu je prava mala "lijepa seljancica"...znaci nema gdje je nema...ko je nije sreo nije ni dobio...tu su pitaj boga koliko telefona i brojeva nekakvih sportista, umjetnika i ko zna cega sve nema...jednom je sretnem u CM kupuje muski parfem(hooce x-u za rodjendan, parfem oko 125-6KM zato sam i zapamtio)...par dana poslije pitam njenog momka...kakav je parfem sto ti je x kupila za rodjendan...kaze lik...nisam dobio parfem...i ona je bila tu i to slusa...kaze,,,ma nisam mu kupila parfem nego aftershave, a ja vidio da je platila parfem...e gdje li je parfem zavrsio...
![]()
kasnije sam skonto gdje je parfem
evo cekamo sad da je hajvan ozeni
Ja bih se pojeo kad mu ne bih reko šta je fuksa uradila iako znam da bi na kraju ja ispo kriv što je ona kupila parfem švaleru
- fatamorgana
#75 Re: Ona mi nista ne vjeruje
Handri te .... donji si, promijenite pozu,arslanbey wrote:U vezi smo par mjeseci,sve super,ali je jedini problem sto ona nema nikakvo povjerenje.Ako se ne javim jedan sat nastaje haos,ako kazem da ne mogu na fb ili skype nastaje haos,ali bukvalno
sta da radim?