Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kal El wrote:Ja za tren mislio da ima onu mušku stvar
Trebao si fino uči u kupatilo i ona bi te sigurno primila (ili tvog)
Sent from my LT26i using Tapatalk
I ja sam...al sreca bi to samo dildo od 30cm
edit na temu: nema ti pomoci...16 cm je nista
sad stvarno....nekim ljudima je bas dosadno,pa izmisljaju price za laku noc...al' kad vec izmisljate daj ba smislite neku u koju se moze povjerovati
Ja ti licno ne vjerujem ..mislim da je zajebancija pa je takav i odg...
Ma vjerujem.ne brini i suosjecam s tobom,vjeruj i ti meni
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
Vjerujem, da je bilo nešto više od poljubca
Hvala mu na postu jer sam se razbudila cim sam procitala
ma kakav poljubac i klinac..tu nit' ima cure,,nit roditelja .,nit dildica:-) nit' sta duze od 16cm
sluga_okupatora wrote:"jedva 16 cm" - gdje ces to na forumu izjavit'.
Sramota se ulogovat' na forum ako je ispod 20 cm
nije sramota imat mali pimpek ali je sramota biti glup i to javno priznat - mislim - koga boli kurac....
nisu ni sve mindze rasparane ko stara potkosulja pa da joj treba solunar trpat ...
ja sam imo curu s kojom mi je svaki seks bio ko da je probijam iznova.
Pouka iz ove price..ko prija djevojci, njegova djevojka..ovaj put je brzi i pametniji bio dildo ..on se uvuko, a ti i dalje mastaj o ljubavi i nevinosti..
istrasar wrote:Ljudi!
Vjerujte mi da vise ni sam organski ne podnosim te "pisulje"!
Ne mogu, ne mogu vjerovati da me moja ljubav "VARA"..
Ili bolje tako? Sta cu?
Praviti se lud ili.......ne..ne...necu!
Na prvi post sam htio napisati da je otkačiš jer te vuče za nos ... mogu se kladiti da si joj rezerva za udaju a šara okolo.
Ostatak postova me je uvjerio da sam u pravu.
Kakvo bolan zaljubljivanje i platonska ljubav ... čim krene u tom smjeru a nema seksa - bježi.
sluga_okupatora wrote:"jedva 16 cm" - gdje ces to na forumu izjavit'.
Sramota se ulogovat' na forum ako je ispod 20 cm
nije sramota imat mali pimpek ali je sramota biti glup i to javno priznat - mislim - koga boli kurac....
nisu ni sve mindze rasparane ko stara potkosulja pa da joj treba solunar trpat ...
ja sam imo curu s kojom mi je svaki seks bio ko da je probijam iznova.
al eto nije da mi nije godilo
Bogami ih ima svakakvih - ja sam jednu odveo kuci malo na probu, ono doggy style - naklatio se ja odozgo stemam ko hilti, sam se sebi ono divim kako ko biva trpam kad ona u po posla kaze meni "haj bogati dodaj mi tu bananu iz zdjele nesto me glad satra" (bile banane u zdjeli na stolu)
P.S. Ovo nije javno priznanje da mi je cuna mala nego je sigurno do nje.
seprtlja wrote:
Vjerujem, da je bilo nešto više od poljubca
Hvala mu na postu jer sam se razbudila cim sam procitala
ma kakav poljubac i klinac..tu nit' ima cure,,nit roditelja .,nit dildica:-) nit' sta duze od 16cm