Ona ima puno para...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
3per
U sustini, ti imas nesto sto se zove "win-win"-situacija. Libo te, probaj pa vidi kako ide. Ako bude islo na duge staze, punac ti moze srediti posao, postanes guzonja, bacis se u politiku i smijes se nama luzerima na ovom forumu.
Ako ne, tog tvog studentskog cenera ti svakako niko nece uzeti, a ovdje si uvijek dobrodosao.
Ako ce ti biti lakse, gledaj na sebe kao playboy-a, velikog svemirskog hebaca, cije usluge se skupo placaju ili ne razmisljaj o lovi i bices ok.
Ehm, furaj se da si umjetnik...
Ako ne, tog tvog studentskog cenera ti svakako niko nece uzeti, a ovdje si uvijek dobrodosao.
Ako ce ti biti lakse, gledaj na sebe kao playboy-a, velikog svemirskog hebaca, cije usluge se skupo placaju ili ne razmisljaj o lovi i bices ok.
Ehm, furaj se da si umjetnik...
- Sir Charles
Iz tvoje price je ocito da se svidjate jedno drugom. Jedini problem po meni je kakva je ona osoba. Ako nije iskvarena tvoja situacija joj nece nimalo smetati. Gotovo da sam u istoj situaciji kao ti. U vezi sam s curom koja radi, dobro zaradjuje, a ja jos uvijek student (jos malo
). Veza traje vec 2 i po godine i sjajno nam je. Nekad kad nemam para jednostavno joj kazem nemam para i super. Cura dobra ko kruh. Nema veze, plati ona, ja platim kad imam love i sve ok... Znaci sve je do nje, ako shvata, razumije...
-
Sarafcina
Sir Charles wrote:Iz tvoje price je ocito da se svidjate jedno drugom. Jedini problem po meni je kakva je ona osoba. Ako nije iskvarena tvoja situacija joj nece nimalo smetati. Gotovo da sam u istoj situaciji kao ti. U vezi sam s curom koja radi, dobro zaradjuje, a ja jos uvijek student (jos malo). Veza traje vec 2 i po godine i sjajno nam je. Nekad kad nemam para jednostavno joj kazem nemam para i super. Cura dobra ko kruh. Nema veze, plati ona, ja platim kad imam love i sve ok... Znaci sve je do nje, ako shvata, razumije...
jel nick Sir Oliver bio zauzet?
salim se
slazem se s tobom, samo mi je malo sega od toga praviti pitanje...
- Chischo
stvarno mi je godra da ima ljudi koji me razumiju...
ne bih rekao da je to kompleks, a mozda i jest??
evo scena od jutros:
sjedim ja u citaonici na faxu(idem tamo vec dugo), dolazi ona(prvi ili drugi put u zivotu ulazi u citaonicu) i sjeda pored mene,...
kaze ona: jest ovo dobro, imaju sve knjige, ne moras nista kupovati(HAALO BA!!!), od sada cu i ja dolaziti...
i tako ja nabacim indirektno njoj ovu temu koja me muci... i mi tako pricamo suplju i ona se kao nesto pravda, da ona ustvari nema toliko para u kešu koliko se cini, vec da joj tata nabavlja sve te stvari na osnovu potrazivanja firme koju drzi...valjda se tako danas posluje????
(za one koje interesuje, tata joj je vecinski vlasnik mikrokreditne agencije-legalizovani zelenaš)
PS U svakom slucaju veceras imam ugovoreno kod nje, obecao samo joj instalirati piratski ms office od 4km na njenom novom core2duo-u
zasada smo kao neki "prijatelji", ali jedno drugom saljemo signale koji se ne mogu dvosmisleno protumaciti...
evo scena od jutros:
sjedim ja u citaonici na faxu(idem tamo vec dugo), dolazi ona(prvi ili drugi put u zivotu ulazi u citaonicu) i sjeda pored mene,...
kaze ona: jest ovo dobro, imaju sve knjige, ne moras nista kupovati(HAALO BA!!!), od sada cu i ja dolaziti...
i tako ja nabacim indirektno njoj ovu temu koja me muci... i mi tako pricamo suplju i ona se kao nesto pravda, da ona ustvari nema toliko para u kešu koliko se cini, vec da joj tata nabavlja sve te stvari na osnovu potrazivanja firme koju drzi...valjda se tako danas posluje????
(za one koje interesuje, tata joj je vecinski vlasnik mikrokreditne agencije-legalizovani zelenaš)
PS U svakom slucaju veceras imam ugovoreno kod nje, obecao samo joj instalirati piratski ms office od 4km na njenom novom core2duo-u
zasada smo kao neki "prijatelji", ali jedno drugom saljemo signale koji se ne mogu dvosmisleno protumaciti...
- BHG
eto i mene sa novim nortonovim antivirusom!Chischo wrote:stvarno mi je godra da ima ljudi koji me razumiju...
evo scena od jutros:
- Chischo
zanimljiv prijedlog....Poguzija wrote:instaliraj joj s malom greskicom, nesto nekompletno. Nek te zove opet za par dana a ti ko lafo nisi prve prilike donio korektan cd za instalaciju:)
jbm ti, osjecam se ko da sam u sapunici...
sreca da me ovdje niko ne zna, povjerivsi se prijateljima, dozivio sam lancano ismijavanje, najbolji pr. mi je rekao:
idi idiote, povali je pa joj ispostavi racun...
instaliraj joj msoffice pirata pa obavijesti microsoft i onda ce babuka platiti kaznu, pa cete oboje biti sirotinja i zivjecete sretno do kraja zivota...
eh kad bi se mogo kakav procenat izvuci od microsofta...(sala, naravno)
bolje to nego plakat...
- BHG
ma jebo raju uzivo...neka tebe na ovim cyber talasima...Chischo wrote:zanimljiv prijedlog....Poguzija wrote:instaliraj joj s malom greskicom, nesto nekompletno. Nek te zove opet za par dana a ti ko lafo nisi prve prilike donio korektan cd za instalaciju:)
jbm ti, osjecam se ko da sam u sapunici...
sreca da me ovdje niko ne zna, povjerivsi se prijateljima, dozivio sam lancano ismijavanje, najbolji pr. mi je rekao:
idi idiote, povali je pa joj ispostavi racun...
instaliraj joj msoffice pirata pa obavijesti microsoft i onda ce babuka platiti kaznu, pa cete oboje biti sirotinja i zivjecete sretno do kraja zivota...
eh kad bi se mogo kakav procenat izvuci od microsofta...(sala, naravno)
bolje to nego plakat...
-
Vozdra_123
jeste li vas dvoje u obdanistu?Chischo wrote:stvarno mi je godra da ima ljudi koji me razumiju...
evo scena od jutros:
javi mozda nekoj njenoj kolegici da je pita jel' joj se svidjas
-
Poguzija
bas mi pade na um da napisem da ovo sve lici na djecija posla
eto i nemaju toliko para koliko se prica:) a i da ima dize ti se status
ona jadnica sve, i zove da joj oko komp cackas a ti kontaj se i gledaj:) dokle ce imati ona jos zivaca i cekati pitanje je
eto i nemaju toliko para koliko se prica:) a i da ima dize ti se status
ona jadnica sve, i zove da joj oko komp cackas a ti kontaj se i gledaj:) dokle ce imati ona jos zivaca i cekati pitanje je
- anais_nin
evo sta teta Anka Radakovich kaze o ovom pitanju u knjizi WILD klix CLUB
pita lik:
WILL WOMEN LIKE ME EVEN IF I DON'T MAKE MUCH MONEY?
teta Anka:
It depends on how good-looking you are. If you are incredibly handsome and well endowed, money is not so important. The uglier you are, the more money you should have. If you have no money, you could always try going out with older women who don't need it. You could be like Elizabeth Taylor and her construction-worker husband. Or Cher and the bagel maker. Not all women are materialistic. Try to meet New Age chicks who don't care about money (like Peace Corps volunteers, horny ex-nuns, or recently released prisoners)

pita lik:
WILL WOMEN LIKE ME EVEN IF I DON'T MAKE MUCH MONEY?
teta Anka:
It depends on how good-looking you are. If you are incredibly handsome and well endowed, money is not so important. The uglier you are, the more money you should have. If you have no money, you could always try going out with older women who don't need it. You could be like Elizabeth Taylor and her construction-worker husband. Or Cher and the bagel maker. Not all women are materialistic. Try to meet New Age chicks who don't care about money (like Peace Corps volunteers, horny ex-nuns, or recently released prisoners)
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#97 Re: Ona ima puno para...
Chischo wrote:...da skratim
Ja, studentska fukara(kad imam 10km osjecam se bogato),
ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)
Isplati li se ulagati u takvu vezu??
PS.postoje obostrane (nematerijalne) simpatije...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Saian wrote:Pape pa dzes ti zbolo te june![]()
![]()
, neki dan ja sorge-u kazhem, da ga kakva Makaranka offline ne drzhi
![]()
![]()