Ona ima puno para...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

shin

Post by shin »

Da je on zacopan i Klingonka ne bi smetala. Vjerovatno se samo muntaju ovo ono.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

shin wrote:Da je on zacopan i Klingonka ne bi smetala. Vjerovatno se samo muntaju ovo ono.

ja mislim da se on vise boji Borga :)
doduse..onoj Sedam od Devet... ja ni marku ne bi uzeo :D ...
3per

Post by 3per »

U sustini, ti imas nesto sto se zove "win-win"-situacija. Libo te, probaj pa vidi kako ide. Ako bude islo na duge staze, punac ti moze srediti posao, postanes guzonja, bacis se u politiku i smijes se nama luzerima na ovom forumu.
Ako ne, tog tvog studentskog cenera ti svakako niko nece uzeti, a ovdje si uvijek dobrodosao.
Ako ce ti biti lakse, gledaj na sebe kao playboy-a, velikog svemirskog hebaca, cije usluge se skupo placaju ili ne razmisljaj o lovi i bices ok.

Ehm, furaj se da si umjetnik...
shin

Post by shin »

Vidi kakva je punica to moze praviti najveci problem.
3per

Post by 3per »

Ako ima imalo sarajevskog u sebi, punica ne bi trebala predstavljati problem. Jedino da ti punac nije pitar...
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Iz tvoje price je ocito da se svidjate jedno drugom. Jedini problem po meni je kakva je ona osoba. Ako nije iskvarena tvoja situacija joj nece nimalo smetati. Gotovo da sam u istoj situaciji kao ti. U vezi sam s curom koja radi, dobro zaradjuje, a ja jos uvijek student (jos malo :P ). Veza traje vec 2 i po godine i sjajno nam je. Nekad kad nemam para jednostavno joj kazem nemam para i super. Cura dobra ko kruh. Nema veze, plati ona, ja platim kad imam love i sve ok... Znaci sve je do nje, ako shvata, razumije...
Edit

Post by Edit »

Sir Charles wrote:... Znaci sve je do nje, ako shvata, razumije...
ili je do tebe ( do postavljaca teme) , smeta li ti to da je imucnija.. imas li kompleks vise vrijednosti u odnosu na zene ili ne...
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Sir Charles wrote:Iz tvoje price je ocito da se svidjate jedno drugom. Jedini problem po meni je kakva je ona osoba. Ako nije iskvarena tvoja situacija joj nece nimalo smetati. Gotovo da sam u istoj situaciji kao ti. U vezi sam s curom koja radi, dobro zaradjuje, a ja jos uvijek student (jos malo :P ). Veza traje vec 2 i po godine i sjajno nam je. Nekad kad nemam para jednostavno joj kazem nemam para i super. Cura dobra ko kruh. Nema veze, plati ona, ja platim kad imam love i sve ok... Znaci sve je do nje, ako shvata, razumije...

jel nick Sir Oliver bio zauzet? ;)
salim se :)

slazem se s tobom, samo mi je malo sega od toga praviti pitanje...
tech10

Post by tech10 »

Bitanga i princeza, ne ide to.... :D
kekec

Post by kekec »

tech10 wrote:Bitanga i princeza, ne ide to.... :D
A babo kaze:
"Daj boze ceri da te aga uzme,
al´cigani se oko kuce(po fakultetu) motaju."

Ima li sta novo u ovoj platonskoj visemjesecnoj vezi ? :D
Poguzija

Post by Poguzija »

izgleda da se doticni vjencao :-D Pa po hollywood-skom principu pola meni-pola tebi :D ..da mi ne zamjeri sad na sali
Chischo

Post by Chischo »

stvarno mi je godra da ima ljudi koji me razumiju...
ne bih rekao da je to kompleks, a mozda i jest??
evo scena od jutros:
sjedim ja u citaonici na faxu(idem tamo vec dugo), dolazi ona(prvi ili drugi put u zivotu ulazi u citaonicu) i sjeda pored mene,...
kaze ona: jest ovo dobro, imaju sve knjige, ne moras nista kupovati(HAALO BA!!!), od sada cu i ja dolaziti...
i tako ja nabacim indirektno njoj ovu temu koja me muci... i mi tako pricamo suplju i ona se kao nesto pravda, da ona ustvari nema toliko para u kešu koliko se cini, vec da joj tata nabavlja sve te stvari na osnovu potrazivanja firme koju drzi...valjda se tako danas posluje????
(za one koje interesuje, tata joj je vecinski vlasnik mikrokreditne agencije-legalizovani zelenaš)

PS U svakom slucaju veceras imam ugovoreno kod nje, obecao samo joj instalirati piratski ms office od 4km na njenom novom core2duo-u

zasada smo kao neki "prijatelji", ali jedno drugom saljemo signale koji se ne mogu dvosmisleno protumaciti...
BHG

Post by BHG »

Chischo wrote:stvarno mi je godra da ima ljudi koji me razumiju...
evo scena od jutros:
sjedim ja u citaonici na faxu(idem tamo vec dugo), dolazi ona(prvi ili drugi put u zivotu ulazi u citaonicu) i sjeda pored mene,...
kaze ona: jest ovo dobro, imaju sve knjige, ne moras nista kupovati(HAALO BA!!!), od sada cu i ja dolaziti...
i tako ja nabacim indirektno njoj ovu temu koja me muci... i mi tako pricamo suplju i ona se kao nesto pravda, da ona ustvari nema toliko para u kešu koliko se cini, vec da joj tata nabavlja sve te stvari na osnovu potrazivanja firme koju drzi...valjda se tako danas posluje????
(za one koje interesuje, tata joj je vecinski vlasnik mikrokreditne agencije-legalizovani zelenaš)

PS U svakom slucaju veceras imam ugovoreno kod nje, obecao samo joj instalirati piratski ms office od 4km na njenom novom core2duo-u

zasada smo kao neki "prijatelji", ali jedno drugom saljemo signale koji se ne mogu dvosmisleno protumaciti...
eto i mene sa novim nortonovim antivirusom! :D
Poguzija

Post by Poguzija »

instaliraj joj s malom greskicom, nesto nekompletno. Nek te zove opet za par dana a ti ko lafo nisi prve prilike donio korektan cd za instalaciju:)
Reina

Post by Reina »

eto srece.... neces imati vise problem sa sobom, jer izgleda i nije tako bogata :-) :lol: joj ovo ko sto rece Sarafcina sve sega :lol:
Chischo

Post by Chischo »

Poguzija wrote:instaliraj joj s malom greskicom, nesto nekompletno. Nek te zove opet za par dana a ti ko lafo nisi prve prilike donio korektan cd za instalaciju:)
zanimljiv prijedlog....
jbm ti, osjecam se ko da sam u sapunici...
sreca da me ovdje niko ne zna, povjerivsi se prijateljima, dozivio sam lancano ismijavanje, najbolji pr. mi je rekao:
idi idiote, povali je pa joj ispostavi racun...
instaliraj joj msoffice pirata pa obavijesti microsoft i onda ce babuka platiti kaznu, pa cete oboje biti sirotinja i zivjecete sretno do kraja zivota...

eh kad bi se mogo kakav procenat izvuci od microsofta...(sala, naravno)
bolje to nego plakat...
BHG

Post by BHG »

Chischo wrote:
Poguzija wrote:instaliraj joj s malom greskicom, nesto nekompletno. Nek te zove opet za par dana a ti ko lafo nisi prve prilike donio korektan cd za instalaciju:)
zanimljiv prijedlog....
jbm ti, osjecam se ko da sam u sapunici...
sreca da me ovdje niko ne zna, povjerivsi se prijateljima, dozivio sam lancano ismijavanje, najbolji pr. mi je rekao:
idi idiote, povali je pa joj ispostavi racun...
instaliraj joj msoffice pirata pa obavijesti microsoft i onda ce babuka platiti kaznu, pa cete oboje biti sirotinja i zivjecete sretno do kraja zivota...

eh kad bi se mogo kakav procenat izvuci od microsofta...(sala, naravno)
bolje to nego plakat...
ma jebo raju uzivo...neka tebe na ovim cyber talasima... :-)
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Chischo wrote:stvarno mi je godra da ima ljudi koji me razumiju...
evo scena od jutros:

jeste li vas dvoje u obdanistu? :D
javi mozda nekoj njenoj kolegici da je pita jel' joj se svidjas :-?
Poguzija

Post by Poguzija »

bas mi pade na um da napisem da ovo sve lici na djecija posla :D

eto i nemaju toliko para koliko se prica:) a i da ima dize ti se status :-D

ona jadnica sve, i zove da joj oko komp cackas a ti kontaj se i gledaj:) dokle ce imati ona jos zivaca i cekati pitanje je :?
anais_nin

Post by anais_nin »

evo sta teta Anka Radakovich kaze o ovom pitanju u knjizi WILD klix CLUB

pita lik:

WILL WOMEN LIKE ME EVEN IF I DON'T MAKE MUCH MONEY?

teta Anka:

It depends on how good-looking you are. If you are incredibly handsome and well endowed, money is not so important. The uglier you are, the more money you should have. If you have no money, you could always try going out with older women who don't need it. You could be like Elizabeth Taylor and her construction-worker husband. Or Cher and the bagel maker. Not all women are materialistic. Try to meet New Age chicks who don't care about money (like Peace Corps volunteers, horny ex-nuns, or recently released prisoners) :lol: :D
digger

Post by digger »

Svetlana: "Cale, udajem se."

Otac: " Udajes se! A za koga kceri?"

Svetlana: "Za Peru.... sarajliju."

Otac: "E moja 'ceri, bolje nadji seru parajliju."

Naravoucenije potrazite sami. :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#97 Re: Ona ima puno para...

Post by pape »

Chischo wrote:...da skratim
Ja, studentska fukara(kad imam 10km osjecam se bogato),
ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)

Isplati li se ulagati u takvu vezu??

PS.postoje obostrane (nematerijalne) simpatije...
:D Jah, .... bas kokuz moze svasta pitati, .... :oops:
Saian

Post by Saian »

Pape pa dzes ti zbolo te june :D :D :D, neki dan ja sorge-u kazhem, da ga kakva Makaranka offline ne drzhi :D :D :D
Saian

Post by Saian »

Chischo wrote: kaze ona: jest ovo dobro, imaju sve knjige, ne moras nista kupovati(HAALO BA!!!), od sada cu i ja dolaziti...
koji je turn off ova izjava :D :D :D o zemljo Arabijo sto nisam povrshan hebo mi pas mater :D :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Saian wrote:Pape pa dzes ti zbolo te june :D :D :D, neki dan ja sorge-u kazhem, da ga kakva Makaranka offline ne drzhi :D :D :D
:D Vozdra Sajo, ... kad bi ti samo znao koliko si blizu istini, .... :-)
Post Reply