ONA i ON
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#1 ONA i ON
Ostavljamo one koji nas vole zbog onih koje volimo, a ne pitamo se hocemo li povrijediti one koji nas vole i hoce li nas voljeti oni koje mi volimo............
-
FFK as Lucy01
a ja sam kA mala upala u bure sa rakijumaccarona wrote: gotovo je pala sam u sevdah
-
FFK as Lucy01
Bolje ti je sutimaccarona wrote:cudnoLucy01 wrote:a ja sam kA mala upala u bure sa rakijumaccarona wrote: gotovo je pala sam u sevdah![]()
![]()
a posljedice se NIKAKO ne vide
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#18 Re: ONA i ON
zato ja vazda ka¾em, nikad nikog ne ostavljaj, sve je stvar organizacije i paralelizacije...mima wrote:Ostavljamo one koji nas vole zbog onih koje volimo, a ne pitamo se hocemo li povrijediti one koji nas vole i hoce li nas voljeti oni koje mi volimo............
-
ztluhcs
#19 Re: ONA i ON
To ti se zove dono¹enje odluka na osnovu nedovoljnih i nepouzdanih informacija... Ili ti - kockanje...mima wrote:Ostavljamo one koji nas vole zbog onih koje volimo, a ne pitamo se hocemo li povrijediti one koji nas vole i hoce li nas voljeti oni koje mi volimo............
-
_BosanaC
#20 Re: ONA i ON
Mozda je do kakvog buga...ztluhcs wrote:To ti se zove donošenje odluka na osnovu nedovoljnih i nepouzdanih informacija... Ili ti - kockanje...mima wrote:Ostavljamo one koji nas vole zbog onih koje volimo, a ne pitamo se hocemo li povrijediti one koji nas vole i hoce li nas voljeti oni koje mi volimo............
-
ztluhcs
#21 Re: ONA i ON
Every possible branch of execution should be double checked_BosanaC wrote:Mozda je do kakvog buga...ztluhcs wrote:To ti se zove dono¹enje odluka na osnovu nedovoljnih i nepouzdanih informacija... Ili ti - kockanje...mima wrote:Ostavljamo one koji nas vole zbog onih koje volimo, a ne pitamo se hocemo li povrijediti one koji nas vole i hoce li nas voljeti oni koje mi volimo............![]()
-
Saraswati
#22 Re: ONA i ON
Zvuchish k'o kakav Borg u najmanju ruku..ztluhcs wrote:Every possible branch of execution should be double checked_BosanaC wrote:Mozda je do kakvog buga...ztluhcs wrote: To ti se zove donošenje odluka na osnovu nedovoljnih i nepouzdanih informacija... Ili ti - kockanje...![]()
-
ztluhcs
#25 Re: ONA i ON
Zna¹ kako ka¾u "pretpostavka je majka svih zajeba"... Bolje provjeritiSaraswati wrote:Zvuchish k'o kakav Borg u najmanju ruku..ztluhcs wrote:Every possible branch of execution should be double checked_BosanaC wrote: Mozda je do kakvog buga...![]()
![]()