Osoba A...Vec 15 godina "VOLI" jednog te istog tipa s kojim vec dugo nije ni u kakvoj vezi osim povremeno kad on nazove jako kasno navece
On me voli na svoj nacin tj. Mr. Neshvaceni...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
evo da ne bude vise samo Gabina pjesmica, i apstraktna prica, par slucajeva iz moje okoline....narusavam privatnost osoba koje nemaju veze ni s nasom drzavom, ni jezikom, ni forumom, niko ih ovde ne zna, sve je anonimno, pa se ne osjecam toliko krivom
Osoba A...Vec 15 godina "VOLI" jednog te istog tipa s kojim vec dugo nije ni u kakvoj vezi osim povremeno kad on nazove jako kasno navece
samo da se razumijemo, pametnica, raja, slatka ko secer, mala, kompaktna, nema problema da privuce musku paznju, uspjesna u poslu....oni su u vise navrata bili zajedno, ali nikad ono kako bih to rekla "potpuno"....tj on je uvijek vrdao na ovaj ili onaj nacin kad je bilo pitanje "obavezivanja" (ne braka, nego ono obecanje monogamije itd itd).....uglavnom pokazuje ona meni neku stranicu i sada slika njegova sa nekom plavkom onako dosta prisni izgledaju, i ja govorim ono sta je ovo
a ona ma ne bi on to itd itditd
uglavnom on sve ove godine uleti klizeci kad treba, ono da joj malo nade a i dalje drzi svoju slobodu....servira joj mrvice koje ona gladno prihvata
on je samo "neshvacen" pa zato ne moze da se trajno veze

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ko hoce da shvati, shvatice
- anais_nin
prisajsliSaian wrote:15 godina![]()
![]()
![]()
, to je vec lifestyle
![]()
![]()
moja poenta u svemu ovome....ona je mizerna pola vremena zbog toga sto ne moze da ga ima onako kako hoce, ali svako malo je neka prica kako on nju ipak voli na neki "svoj nacin"
- lady midnight
da, bash na takve stvari sam mislila kad sam vidjela onu pjesmicu...
ali ipak je teshko skontati...15 godina, wtf
pa nije valjda da ga ona "cheka" svo to vrijeme??
hajde da je 15 dana..ili 15 sedmica
nekako bih i razumjela, a mozhda chak i njoj odgovara "ulijecanje" s vremena na vrijeme
...ali 15 godina, halo, pa to je pola zhivota
mislim, ono... za nekoga..
:D
i kako se ne desi bar jednom da jedno od tih "usporedjenja" ode na njegovu shtetu?
shta chovjek reci - shto zhensko nekada zna biti glupo, e to je onda stvarno glupo
chisto sumnjam da bi se ijedan tip zavlachio sa nekakvom na taj nachin 15 godina , pa da je zlatna....
ali ipak je teshko skontati...15 godina, wtf
hajde da je 15 dana..ili 15 sedmica
i kako se ne desi bar jednom da jedno od tih "usporedjenja" ode na njegovu shtetu?
shta chovjek reci - shto zhensko nekada zna biti glupo, e to je onda stvarno glupo
-
MadamPiaNo
Voljelo se dvoje mladih
sest mjeseci, godinu
kad su htjeli da se uzmu
da se uzmu aman, aman
dusmani im ne dadose
Razboli se ljepa Fatma
jedinica u majke
pozeljela zute dunje
zute dunje aman, aman
zute dunje, zute dunje
iz Stambola
Ode dragi da donese
zute dunje Carigradske
al ga nema tri godine
tri godine aman, aman
nit se javlja, niti dolazi
Dodje dragi sa dunjama
nadje Fatmu na nosilima
dvjesto dajem, spustite je
tristo dajem, otkrite je
da jos jednom Fatmu ljubim ja
sest mjeseci, godinu
kad su htjeli da se uzmu
da se uzmu aman, aman
dusmani im ne dadose
Razboli se ljepa Fatma
jedinica u majke
pozeljela zute dunje
zute dunje aman, aman
zute dunje, zute dunje
iz Stambola
Ode dragi da donese
zute dunje Carigradske
al ga nema tri godine
tri godine aman, aman
Dodje dragi sa dunjama
nadje Fatmu na nosilima
tristo dajem, otkrite je
- Bumbar
opet totalno off madam...MadamPiaNo wrote:Voljelo se dvoje mladih
sest mjeseci, godinu
kad su htjeli da se uzmu
da se uzmu aman, aman
dusmani im ne dadose
Razboli se ljepa Fatma
jedinica u majke
pozeljela zute dunje
zute dunje aman, aman
zute dunje, zute dunje
iz Stambola
Ode dragi da donese
zute dunje Carigradske
al ga nema tri godine
tri godine aman, aman
Dodje dragi sa dunjama
nadje Fatmu na nosilima
tristo dajem, otkrite je
Evo jedan primjer iz moje okoline...ona ga voli...on je varao...zanemarivao...ucjenjivao emocionalno...manipulisao...raskinuli su prije godinu i pol ali se ona const. na njega u prici vraca...
i danas ona mene zove...i kaze mi da ce napustiti fakultet...da se ona nema cemu nadati...da je sve gotovo... s obzirom da je bolezljiva mislila sam odmah da joj je dijagnosticirana neka teza bolest i kad nisam srcani dobila...kad ona njega spomenu...culi su se...ona mu se htjela vratiti i jucer sazna da je on jos uvijek sa zenskom (citaj kuravom) sa kojom je varao tokom veze...
-
artzy
Opali joj samar.Bumbar wrote:opet totalno off madam...MadamPiaNo wrote:Voljelo se dvoje mladih
sest mjeseci, godinu
kad su htjeli da se uzmu
da se uzmu aman, aman
dusmani im ne dadose
Razboli se ljepa Fatma
jedinica u majke
pozeljela zute dunje
zute dunje aman, aman
zute dunje, zute dunje
iz Stambola
Ode dragi da donese
zute dunje Carigradske
al ga nema tri godine
tri godine aman, aman
Dodje dragi sa dunjama
nadje Fatmu na nosilima
tristo dajem, otkrite je
Evo jedan primjer iz moje okoline...ona ga voli...on je varao...zanemarivao...ucjenjivao emocionalno...manipulisao...raskinuli su prije godinu i pol ali se ona const. na njega u prici vraca...
i danas ona mene zove...i kaze mi da ce napustiti fakultet...da se ona nema cemu nadati...da je sve gotovo... s obzirom da je bolezljiva mislila sam odmah da joj je dijagnosticirana neka teza bolest i kad nisam srcani dobila...kad ona njega spomenu...culi su se...ona mu se htjela vratiti i jucer sazna da je on jos uvijek sa zenskom (citaj kuravom) sa kojom je varao tokom veze...
![]()
![]()
![]()
![]()
...ja vise ne znam sta da joj kazem...
- Bonnie-Clydova mala
anais_nin wrote:evo da ne bude vise samo Gabina pjesmica, i apstraktna prica, par slucajeva iz moje okoline....narusavam privatnost osoba koje nemaju veze ni s nasom drzavom, ni jezikom, ni forumom, niko ih ovde ne zna, sve je anonimno, pa se ne osjecam toliko krivom![]()
Osoba A...Vec 15 godina "VOLI" jednog te istog tipa s kojim vec dugo nije ni u kakvoj vezi osim povremeno kad on nazove jako kasno navecesamo da se razumijemo, pametnica, raja, slatka ko secer, mala, kompaktna, nema problema da privuce musku paznju, uspjesna u poslu....oni su u vise navrata bili zajedno, ali nikad ono kako bih to rekla "potpuno"....tj on je uvijek vrdao na ovaj ili onaj nacin kad je bilo pitanje "obavezivanja" (ne braka, nego ono obecanje monogamije itd itd).....uglavnom pokazuje ona meni neku stranicu i sada slika njegova sa nekom plavkom onako dosta prisni izgledaju, i ja govorim ono sta je ovo
![]()
![]()
![]()
uglavnom on sve ove godine uleti klizeci kad treba, ono da joj malo nade a i dalje drzi svoju slobodu....servira joj mrvice koje ona gladno prihvata
![]()
I to traje ni manje ni više 15 godina??? Pa koliko je njoj godina? Hajd da je 6 mjeseci, pa i godina, dok se ne dohaviza ali 15! Čini mi se da takve imaju jedan veći problem, nemaju ni samopoštovanja, ni ponosa.
Nisu ti Mr. Neshvaćeni u pitanju, već one koje lete za njima. Takve "neshvaćene" treba šutnut nogom u ... ali doslovce. Stvarno joj fali daska u glavi, pored toliko cvijeća u bašći....
-
ninja-san
Svaka njemu cast.
Ima brate ljudi koji znaju sa zenama.Ja sam se uvijek trudio biti fin, uvazavati zensko i biti "liberalan i razuman"- i sto se dogadjalo- brzo bi ima dosadio i koke su odlazile s raznim izgovorima.
Imam jarana koji je sa zenama bas kauboj, on to drzi pod cvrstom rukom, pa zaplijepi i samar ako treba, i u tri mjeseca, izmijenja tri manekenke i opet mu se vracaju.
Ljutio se neko ili ne, postoje psiholoske analize koje potvrdjuju da su zene imanentni mazohisti, tj.imaju "crv" u sebi i vole da budu kinjene smatraju da ako je momak djubre-da je to to.
O tome su mudrosti imali i stari latini, koji su se pokazali promisljenima i analiticnima u svim sferama zivota.
Stara latinska izreka kaze: -"haec tria nil recte facinut, si verbere cesant" (orah, magarac i zena povazani su istim zakonom-to troje ne cini nista dobro ako izostanu batine).
To je tako, ljutio se netko ili ne.
Ima brate ljudi koji znaju sa zenama.Ja sam se uvijek trudio biti fin, uvazavati zensko i biti "liberalan i razuman"- i sto se dogadjalo- brzo bi ima dosadio i koke su odlazile s raznim izgovorima.
Imam jarana koji je sa zenama bas kauboj, on to drzi pod cvrstom rukom, pa zaplijepi i samar ako treba, i u tri mjeseca, izmijenja tri manekenke i opet mu se vracaju.
Ljutio se neko ili ne, postoje psiholoske analize koje potvrdjuju da su zene imanentni mazohisti, tj.imaju "crv" u sebi i vole da budu kinjene smatraju da ako je momak djubre-da je to to.
O tome su mudrosti imali i stari latini, koji su se pokazali promisljenima i analiticnima u svim sferama zivota.
Stara latinska izreka kaze: -"haec tria nil recte facinut, si verbere cesant" (orah, magarac i zena povazani su istim zakonom-to troje ne cini nista dobro ako izostanu batine).
-
Zhaba
lady midnight wrote:a ko kazhe da je vikend tu za opushtanje![]()
:D
drage dameja mislim da se ovdje radi o chistoj sujeti... nije nimalo sluchajno da se takve stvari deshavaju zhenama koje inache nimalo ne slove kao glupache; onim, je li, "pametnicama"
je posebno teshko priznati da su se zahebale, a racionalizacija odnosno pravdanje vlastite greshke se onda odvijaju sofisticirano (ili se barem umishlja da je tako
), po principu "samo ja znam shta je na stvari jer sam ja neshto posebno"...
a radi se i o mushkoj sujeti - mushkarcu tipa "neshvacen", a koji dobro zna shta radi, ovakve i jesu veci izazov od onih glupavih - satisfakcija je veca kad izradish ovakvu...![]()
hvala Bogu pa nikad nije kasno doci pameti![]()
:D no, vjerovatno bi ipak malo ko od nas sa sigurnoshcu mogao reci da mu se ovakvo shto nece (mozhda cak i opet) desiti; jer naravno da to lakshe uochavamo kod drugih nego kod nas samih.
ali ipak, tu ima josh jedna dilema: gdje povuci granice povjerenja? mislim, ipak je normalno da zhena shvaca i poznaje mushkarca sa kojim je skupa bolje od ostalih, i da ga zna drugachijim nego shto se prezentira u javnosti, da zna kako se ponasha i reaguje u trenucima slabosti i kad ga niko ne vidi, jer svi smo mi prisiljeni, htjeli ili ne htjeli, da u odredjenoj mjeri igramo svoje uloge u zhivotu i da nosimo svoje maske, a odbacujemo ih kod osoba kojima u potpunosti vjerujemo, ako imamo srecu da nadjemo takve osobe. kako povuci granicu izmedju ovakvog "razumijevanja" i onoga shto umishljamo da "shvacamo" kod ovakvih tipova iz pjesme...?
-
Zhaba
pa jest i tesko izmieniti manekenkeninja-san wrote:Svaka njemu cast.
vala nisam ni mazohist niti mi treba da me neko samari
- anais_nin
Evo drugi slucaj
Osoba B, koju sam igrom slucaja upoznala preko osobe A (sad se jos i grupisu, za podrsku
) je s momkom na prekide jedno 4 godine....Cijelo to vrijeme primarni razlog sto su raskidali je njegova nemogucnost, nesposobnost, nedostatak zelje da se "posveti" vezi, ono u smislu dugorocne "obaveze" (mrzim ti rijec, ko da je posao u pitanju, al eto)....Ona hoce brak i djecu, on joj prica kako je voli ali uvijek nadje neki izgovor da stvari prolonira ili odgodi (prvo je bila nakva trauma, povrijedila ga neka prije....pa je onda bilo stres na poslu, mora na to da se fokusira....ma uvijek on nesto nadje)....e sad ona ga je par puta ostavljala, ono raskinu....i sta se desi, on onda ulozi svu mogucu energiju da je vrati....nekad ne odmah...ceka neko vrijeme, i jos ne daj Boze ako sazna da se ona vidja s nekim ili da ima sansu za nekog novog....zadnji put je isao cak toliko da je zaprosio, naravno BEZ prstena, kao eto nema trenutno love za onakav prsten kakav ona zasluzuje, to ce kasnije....mislim da je od tada prosla skoro godina, ona jos nema prstena, mizerna je....35 joj je godina, osjeca se kao da joj prolazi vrijeme, a istovremeno ubjedjuje sebe ili nas, ne znam ni ja vise koga kao "ma voli on mene, ali sta ces on je takav cudan, desilo mu se puno stvari u proslosti, ma ne znate vi to, da vi to znate razumijele biste..."
meni je zao, jer svako malo oplace, ali ono odmah ga pocne braniti ako neka od nas spomene da mozda njegova osjecanja za nju nisu ono sto ona zeli (to donekle razumijem, ljudska sujeta je jaka stvar)
samo da dodam, trziste na kojem se nalaze ove zene je svakako zeznuto....i sigurna sam da i to igra veliku ulogu...da je generalno muska populaciju u njihovom okruzenju poremecenija nego inace
i to im definitivno ne ide u prilog za pronalazenje nekog "boljeg" (sto, barem se meni tako cini, je opet relativna stvar, jer koliko je tesko naci nekog ko ce te tako emocionalno pepat
), ali to je druga tema, o kojoj bih mogla doktorat napisati....
Osoba B, koju sam igrom slucaja upoznala preko osobe A (sad se jos i grupisu, za podrsku
samo da dodam, trziste na kojem se nalaze ove zene je svakako zeznuto....i sigurna sam da i to igra veliku ulogu...da je generalno muska populaciju u njihovom okruzenju poremecenija nego inace
-
mamica papucarka
od moje prijateljice brat od 35 godina nasu curu, nekoliko godina mladju od sebe i poceli oni izlazit. I tako jedno mjesec-dva, da bi mu ona rekla:anais_nin wrote:Evo drugi slucaj![]()
Osoba B, koju sam igrom slucaja upoznala preko osobe A (sad se jos i grupisu, za podrsku) je s momkom na prekide jedno 4 godine....Cijelo to vrijeme primarni razlog sto su raskidali je njegova nemogucnost, nesposobnost, nedostatak zelje da se "posveti" vezi, ono u smislu dugorocne "obaveze" (mrzim ti rijec, ko da je posao u pitanju, al eto)....Ona hoce brak i djecu, on joj prica kako je voli ali uvijek nadje neki izgovor da stvari prolonira ili odgodi (prvo je bila nakva trauma, povrijedila ga neka prije....pa je onda bilo stres na poslu, mora na to da se fokusira....ma uvijek on nesto nadje)....e sad ona ga je par puta ostavljala, ono raskinu....i sta se desi, on onda ulozi svu mogucu energiju da je vrati....nekad ne odmah...ceka neko vrijeme, i jos ne daj Boze ako sazna da se ona vidja s nekim ili da ima sansu za nekog novog....zadnji put je isao cak toliko da je zaprosio, naravno BEZ prstena, kao eto nema trenutno love za onakav prsten kakav ona zasluzuje, to ce kasnije....mislim da je od tada prosla skoro godina, ona jos nema prstena, mizerna je....35 joj je godina, osjeca se kao da joj prolazi vrijeme, a istovremeno ubjedjuje sebe ili nas, ne znam ni ja vise koga kao "ma voli on mene, ali sta ces on je takav cudan, desilo mu se puno stvari u proslosti, ma ne znate vi to, da vi to znate razumijele biste..."
meni je zao, jer svako malo oplace, ali ono odmah ga pocne braniti ako neka od nas spomene da mozda njegova osjecanja za nju nisu ono sto ona zeli (to donekle razumijem, ljudska sujeta je jaka stvar)
samo da dodam, trziste na kojem se nalaze ove zene je svakako zeznuto....i sigurna sam da i to igra veliku ulogu...da je generalno muska populaciju u njihovom okruzenju poremecenija nego inacei to im definitivno ne ide u prilog za pronalazenje nekog "boljeg" (sto, barem se meni tako cini, je opet relativna stvar, jer koliko je tesko naci nekog ko ce te tako emocionalno pepat
), ali to je druga tema, o kojoj bih mogla doktorat napisati....
-" Znas, meni je 30 godina i stara sam ti ja za ovo vodenje za rukice".
Tip je osto
-"Nego, ti mene zeni, ili brate da se mi razidjemo"
I domalo se uzeli. Njemu bilo pravo sega i super.
nema bas veze sa temom, ali eto. Ima ih i otvorenih. Hoces neces
- anais_nin
mislim da to nije fer....tako grupisati sve zene, zato sto postoje one koje se ocigledno lijepe na to....ni ja ne generalisem, i ni ne pomisljam da svi muskarci spadaju u ovu skupinu, stavise, mislim da je ovo sindrom odredjene manjine, specificne vrste muskarca koji su obicno podobro inteligentni (zato znaju kad sta da kazu, koliko da daju da je imaju na uzici, a kad da se povuku tako da se nikad bas ne uvuku u tu vezu), sarmantni, kojima je mozda pomalo i dosadno, i uzivaju u osjecaju kontrole nad situacijom, poseban izazov jos to sto je zena u pitanju inace vrlo uspjesna, inteligentna, i ne tako ocigledno jednostavna "zrtva".....ninja-san wrote:Svaka njemu cast.
cak i medju ovim muskarcima malo ih je koji ostaju mr. neshvaceni citav zivot....to su oni sto su bas
kao sto rekoh ne bih uvlacila fizicko nasilje u ovu temu, to je vec kompleksnija stvar, a meni samaranje spada u tu sferu...tvoj jaran to moze kome moze, ali ima dosta cura kod kojih ne da ne bi mogao to dva puta uraditi, nego poslije tog prvog ne bi imao pokretnu ruku kojom to da uradi
i isto kao sto nisu svi muskarci cvjecke, nisu ni zene....tebi bi bilo bolje da malo proanaliziras sto te privlace te zene kojima dobrota i fini tretman dopizdi i dosadi
- anais_nin
mamica 31 wrote: od moje prijateljice brat od 35 godina nasu curu, nekoliko godina mladju od sebe i poceli oni izlazit. I tako jedno mjesec-dva, da bi mu ona rekla:
-" Znas, meni je 30 godina i stara sam ti ja za ovo vodenje za rukice".
Tip je osto, a ona ce dalje:
-"Nego, ti mene zeni, ili brate da se mi razidjemo"![]()
I domalo se uzeli. Njemu bilo pravo sega i super.I funkcionise
nema bas veze sa temom, ali eto. Ima ih i otvorenih. Hoces neces
njoj svaka cast, ali sumnjam da bi to upalilo da on nije mislio da je nasao ono sto njemu odgovara
ali ima veze s temom ova pricica, u obrnutom smislu....ove gore i pored silnih molbih, objasnjenja svojih potreba, odlazaka, raskida i dalje ne dobivaju ono sto hoce, ova zenica gore to dobi u 2 recenice
-
FFK as Lucy01
Postoji nesto u zivotu sto se zove princip. E sad, imas dvije vrste ljudi:ninja-san wrote:Svaka njemu cast.
- oni koji o principu pricaju i verbalno ga zastupaju, ali se ustvari mijenjaju onako kako vjetar puse
- i onih koji se drze svojih principa (pogotovo ako imaju veze sa karakternim osobinama) po svaku cijenu.
Meni se cini iz tvog posta da ti nemas pogresan pristup, nego da si nailazio na zene koje takve muskarce kao sto si ti, ne cijene i ne zele u svojoj blizini. Vjeruj mi kad ti kazem jer sam zensko: ako si ti fin prema zeni, uvazavas je i postujes i ona te ostavi zato sto si takakv- nije problem u tebi, vec u njoj. Bjezi od takvih ko djavo od krsta ili ih nabaci tom jaranu-kauboju, a ti nadji zenu koja ce te cijeniti takvog kakav jesi i vratit ce ti se 100X vise i vrijednije...
Zbog ovakvih zena nas i bije glas da volimo "rough handling"
-
Drumer
Uh ma nisu bas ni ti profesionalci garant da ce se cojk izlijeciti. I oni su najcesce cvake na svoj nacin. i mnogo vala komplikuju stvari koje same po sebi nisu takve.anais_nin wrote:pa svi mi imamo neku traumumaccarona wrote:a da nemaju oboje mozda traume iz proslosti?
zasto neko postane takav kakav je?ne poznajem (barem ja) ni jednu osobu kojoj je zivot bio samo med i mlijeko....svako kad ga malo bolje upoznas ima neki tuzan dogadjaj iz proslosti, nesto tesko, nesto sto mjenja, sto je povrijedilo, preusmjerilo tok njegovog/njenog zivota....i naravno da covjek nosi tragove toga....ali koristiti to kao izgovor (ili jos bolje kao oruzje) za to kako u sadasnjem vremenu tretiras ljude je, barem meni, nigdje veze
![]()
ako te trauma vec toliko progoni, a onda fino brate mili na terapiju kod profesionalnca pa nek te on lijeci
-
Drumer
Poznata mi prica strasno, a njoj samo treba da ti kao prijateljica svezes jednu samarcinu ne bi li dosla sebi. To samo moze neko udaren u glavu trpiti. Mozda bi taj neki profesionalac trebao da je opameti malo...anais_nin wrote:evo da ne bude vise samo Gabina pjesmica, i apstraktna prica, par slucajeva iz moje okoline....narusavam privatnost osoba koje nemaju veze ni s nasom drzavom, ni jezikom, ni forumom, niko ih ovde ne zna, sve je anonimno, pa se ne osjecam toliko krivom![]()
Osoba A...Vec 15 godina "VOLI" jednog te istog tipa s kojim vec dugo nije ni u kakvoj vezi osim povremeno kad on nazove jako kasno navecesamo da se razumijemo, pametnica, raja, slatka ko secer, mala, kompaktna, nema problema da privuce musku paznju, uspjesna u poslu....oni su u vise navrata bili zajedno, ali nikad ono kako bih to rekla "potpuno"....tj on je uvijek vrdao na ovaj ili onaj nacin kad je bilo pitanje "obavezivanja" (ne braka, nego ono obecanje monogamije itd itd).....uglavnom pokazuje ona meni neku stranicu i sada slika njegova sa nekom plavkom onako dosta prisni izgledaju, i ja govorim ono sta je ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Drumer
Nije bas dobro sto taj tlak skace. Moglo bi biti problema:))))anais_nin wrote:prisajsliSaian wrote:15 godina![]()
![]()
![]()
, to je vec lifestyle
![]()
![]()
![]()
moja poenta u svemu ovome....ona je mizerna pola vremena zbog toga sto ne moze da ga ima onako kako hoce, ali svako malo je neka prica kako on nju ipak voli na neki "svoj nacin"![]()
i uvijek sve frajere poredi s njim
moze ona raditi sta hoce naravno, samo sto se ja nekad umorim slusanja stalno istih prica i istih "razloga"
i sta cu kad je ovo jedna od onih stvari koje mi tlak dizu
-
*mima*
anais_nin wrote:evo da ne bude vise samo Gabina pjesmica, i apstraktna prica, par slucajeva iz moje okoline....narusavam privatnost osoba koje nemaju veze ni s nasom drzavom, ni jezikom, ni forumom, niko ih ovde ne zna, sve je anonimno, pa se ne osjecam toliko krivom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeli ovdje ONA shvacena?