prodaje li ko nesto iz kataloga... treba mi dezodorans
ON - LINE HONORARA
-
Viritual
Mnogi su se nasankali i kad su jeli u restoranu.Našli su žohara u jelu. Da li to znači da su svi restorani prljavi?Na netu ima dosta ponuda tipa:
zarada on line ili
zarada-posao iz kuce.
Mnogi su se nasankali.
Licno nisam probao.
Očito je mr.Pooll htio biti smješan.Da se nebi uvrijedio nasmijat ću se.prodaje li ko nesto iz kataloga... treba mi dezodorans
Poruka za "Burek202" Znaš li šta dođe iza bureka202? Burek203! Jedan dođe,pojedu ga,provare ga, izbace ga i povuku vodu. Nakon toga za negdje otprilike 3-5 sati dolazi sljedeći burek.
U roku od sat vremena i on završi u kanalizaciji.
-
Viritual
Poruka mravojedu:
Molim te pokušaj ponovo i provjeri da li si ispravno napisao adresu ([email protected])
Onaj tko hoće saznati - saznat će.

Molim te pokušaj ponovo i provjeri da li si ispravno napisao adresu ([email protected])
Ja sam lijepo rekao da ovdje neću objašnjavati o čemu se radi,a što se tiče napadanja pogledaj prethodnu stranicu.Osim toga svjestan sam da su ljudi sumnjičavi i osjetljivi kada je u pitanju posao preko interneta,ali nisam ja kriv što su oni prije nasjedali na loše poslove.Stoga, sumnjičavost je zapreka njima a ne meni.(Ljudi su bili sumnjičavi i kad je Galileo Galilej rekao da je Zemlja okrugla i da se vrti oko Sunca.Nisu mogli vjerovati - nažalost njihova pra-pokoljenja vide da su njihovi preci pogriješili kada su kaznili Galileja)Krava je napisao:
umjesto da lijepo objasnis o cemu se radi, ti sada napadas i ismijavas ljude jer su sumnjicavi?
Onaj tko hoće saznati - saznat će.
- krava
hehe
a poredjenja su ti odlicna....
prije nego sto si dosao ovdje da se reklamiras, trebao si poraditi malo na tvom nastupu i pristupu.....
ne mozes svoj proizvod prodavati na takav nacin, sa neke uslovno receno "visine"....
sad ti se niko nece javiti....osim ovoga koji ce copy/paste tvoj odgovor

a poredjenja su ti odlicna....
prije nego sto si dosao ovdje da se reklamiras, trebao si poraditi malo na tvom nastupu i pristupu.....
ne mozes svoj proizvod prodavati na takav nacin, sa neke uslovno receno "visine"....
sad ti se niko nece javiti....osim ovoga koji ce copy/paste tvoj odgovor
-
MRAVOJED
Viritual wrote:Poruka mravojedu:
šalio sam se, nisam ti poslao mejl, nije meni do zarade, ja grcam u parama, zaradio na internetu
a budući da si rekao ˝molim te˝ i ja ću biti kulturan pa ću reći ˝izvini˝
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Virtual, evo moja e-mail adresa pa napisi o cemu je rijec.
[email protected]
[email protected]
-
Viritual
Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio,nije bilo namjerno.
Ipak popuštam i pristajem da kažem nešto o poslu.To je da se ne radi ni o kakvom affiliate programu,niti o prodavanju proizvoda ni krema ni šerpi niti ni o kakvom lancu sreće niti išta tome slično.Radi se o mojoj zamisli koju pokušavam ostvariti (čitaj: unovčiti)
U svakom slućaju zabavno je čitati ove vaše odgovore,samo nastavite.
U ostalom što više odgovora to je aktualnija tema i to će više ljudi saznati i to će više ljudi poslati mi mail.

Ipak popuštam i pristajem da kažem nešto o poslu.To je da se ne radi ni o kakvom affiliate programu,niti o prodavanju proizvoda ni krema ni šerpi niti ni o kakvom lancu sreće niti išta tome slično.Radi se o mojoj zamisli koju pokušavam ostvariti (čitaj: unovčiti)
U ostalom što više odgovora to je aktualnija tema i to će više ljudi saznati i to će više ljudi poslati mi mail.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa eto..posalji mail..ne saljes uopste [email protected]Viritual wrote:Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio,nije bilo namjerno.![]()
-
Viritual
Ja ću ti poslati mail ali,molim te, nemoj informacije objaviti ovdje.Pa eto..posalji mail..ne saljes uopste [email protected]
Morate imati samo kompjuter i bar neku vezu na internet.Što veće znanje o kompjuterima to bolje.Isto i sa Engleskim j.Jel' moramo imati web-cam...
-
Lisac
naravno i pozheljno je uz to da si ruske, ukrajinske, poljske ili ceshke nacionalnosti. potrebno je da mozesh istovremeno drzati u jednoj ruci tastaturu u drugo joystick i maziti istima naizmjenicno skrovite kutke svoga tjela (pazuh, pete, potiljak). sve to naravno prikladno (ne)odjeven(a), sa headsetom i podatnim izrazom na licu, lagano otvarajuci usta i oblizujuci usnice kao da ce svakog momenta u njih uletjeti jedan socan pileci batakQwert wrote:Jel' moramo imati web-cam...