ako treba i uzicacemo ga
...on je mladji od mene, a tako sladak....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Soul_Sista
#28 Re: ...on je mladji od mene, a tako sladak....
Komislave, jesi to ti?stanislava wrote:Ehh ovako...zanima me vase misljenje o tome da li su razlike u godinama jako bitne da bi jedna veza uspijela...a pogotovo kad je u pitanju cinjenica da je muskarac mladji od zenska....pitanje se odnosi na zrelost muskarca ..s obzirom da je poznato da zene brze sazrijevaju nego muskarci![]()
Pozdrav
-
sunday_morning
ma glupo je davati bilo kakve savjete..ako je momak zreo, odgovarate jedno drugome, why not? probaj, vidi...pa to ti je draga sada u modi..da cura ima mladjeg momka, ili da je visa od njega i vidim da je prilazenje momcima sasvim normalna stvar! ..nema se tu sta mudrovati - curo, druga su vremena:)
-
edu
nidje veze..sve neki bezze odgovoriii...sad ce tebi cika edu nesto da kaze..iz iskustva...pusti ti knjigeee...prije 3-4 godine..sam imao ozbiljnu vezu sa djevojkom koja je starija od mene 7 godina...bilo mi je super....a i njoj garant..jer ne bi sa mnom bilo toliko dugo....taj se nece skidati s tebe...mlad bik..pun snageee....kazu i kivi je zelen ali je zato pun vitaminaaaa.....zato samo navali na malog....vidjet ces kako prepone ujutro boleee..
.
-
BigusDickus
Nekako mi se cini da je ovo kljucni dio...edu wrote:...prije 3-4 godine..sam imao...vezu sa djevojkom![]()
![]()
.
-
stavrogin
nisam ovde da budem zanimljiv ili da se udvaram anonimnim ljudima vec da ponekad ubijem vrijeme i nasmijem se citajuci sta kazu luzeri, papci i religiozni fanatici...stanislava wrote:...naravno da cu uraditi po svome..ali me je ipak interesiralo..zasto sluzi forum ..nego da se cuje i tudje misljenje...
![]()
...a tebi stavrogin...ako ti se ne svidja ovaj topic..imas mnostvo drugih ..pa izvoli i pokazi i iskazi svoj zanimljivi zivot bez dosade
.....
-
Cazinjanin
Ovako, ja imam 24 godine a moja supruga je od mene starija 5 godina!
I, mislim da godine uopste nisu bitne!
Nekad sam se smijao tome, kad mi je prijatelj imao 4 godine stariju curu. A, sad kad ja imam 5 godina stariju suprugu shvatio sam da je to normalno!
Nekad sam se smijao tome, kad mi je prijatelj imao 4 godine stariju curu. A, sad kad ja imam 5 godina stariju suprugu shvatio sam da je to normalno!
-
elviss83
HAHAHAHHA SADA CU SE JA SMIJAT TEBICazinjanin wrote:Ovako, ja imam 24 godine a moja supruga je od mene starija 5 godina!
pa zeni ti tri banke a tebi 25 nidje veze
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Bog zna u cemu si se ti zapetljala.Sad stariji,sad mladji....I Boga ti,sta bi sa tim starije-mladjim momkom?luksica wrote:...ma mladji je 3 godine..
...a ja bih zeljela da je stariji od mene tri godine...
...malkice se zapetljala u mislima
- sinus
Trebala si sačekati još koji dan pa bi bilo ravno 4 Godine od prvog posta na koji odgovarašaida05 wrote:Bog zna u cemu si se ti zapetljala.Sad stariji,sad mladji....I Boga ti,sta bi sa tim starije-mladjim momkom?luksica wrote:...ma mladji je 3 godine..
...a ja bih zeljela da je stariji od mene tri godine...
...malkice se zapetljala u mislima
- Lace
i ja od svog momka starija godinu i po...pa smo zajedno skoro godinu dana...imamo i problema i lijepih stvari...ko u svakoj vezi..al se jos drzimo zajednoQler wrote:eto moja je djevojka starija od mene godinu dana i veza nam savrseno funkcionisevec godinu
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Pa sta fali da je proslo i 44.?Mozda je djevojka odrasla do sada ili u sretnom braku sa starije-mladjim momkomsinus wrote:
Trebala si sačekati još koji dan pa bi bilo ravno 4 Godine od prvog posta na koji odgovaraš
- svirac
Bas si balav jebote. I veze nemas o starijim kokama.
S druge strane, kod mene u raji si vazda bio mangup ako vodas stariju koku od sebe, No, mladje generacije ocito nemaju pojma o nekim stvarima: govoris o "tri banke" kao da je sest-sedam banki. Pa bolan, muskarac sa 30 tek sazna za svoje bitisanje!!!
Nego, luksica mala, potkaci ti tog omladinca ... mozda nesto nauci od tebe! Sta fali! Moja hanuma je starija godinu ipo od mene ... imamo dvoje piculadije i ... jos dobro nam ide ... stosta!! Hehe ...
S druge strane, kod mene u raji si vazda bio mangup ako vodas stariju koku od sebe, No, mladje generacije ocito nemaju pojma o nekim stvarima: govoris o "tri banke" kao da je sest-sedam banki. Pa bolan, muskarac sa 30 tek sazna za svoje bitisanje!!!
Nego, luksica mala, potkaci ti tog omladinca ... mozda nesto nauci od tebe! Sta fali! Moja hanuma je starija godinu ipo od mene ... imamo dvoje piculadije i ... jos dobro nam ide ... stosta!! Hehe ...