Pozdrav
...on je mladji od mene, a tako sladak....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- luksica
#1 ...on je mladji od mene, a tako sladak....
Ehh ovako...zanima me vase misljenje o tome da li su razlike u godinama jako bitne da bi jedna veza uspijela...a pogotovo kad je u pitanju cinjenica da je muskarac mladji od zenska....pitanje se odnosi na zrelost muskarca ..s obzirom da je poznato da zene brze sazrijevaju nego muskarci
Pozdrav
Pozdrav
-
BigusDickus
Perverznjakuso stara... 
- manijak1
-
stavrogin
#7 Re: ...on je mladji od mene, a tako sladak....
i koje je tacno tvoje pitanje?!stanislava wrote:Ehh ovako...zanima me vase misljenje o tome da li su razlike u godinama jako bitne da bi jedna veza uspijela...a pogotovo kad je u pitanju cinjenica da je muskarac mladji od zenska....pitanje se odnosi na zrelost muskarca ..s obzirom da je poznato da zene brze sazrijevaju nego muskarci![]()
Pozdrav
vjerovatno imas 11 godina...
- manijak1
Izvini , ime nije problem

-
Tasa
A zasto ovakvo pitanje uopste postavljas ovdje? Uopste nije bitno sta ce ti iko ovdje reci, iz vise razloga... Cisto sumnjam da je neko bitna pitanja ovdje rijesio, od suplje se ne zivi
A ti ces svakako uraditi ono sto hoces, nebitno da ti sad svi kazu da si blesava, pa nemoj, i sta ce ti on... On je mozda samo malo zakasnio sa rodjenjem
Ako ti se stvarno svidja, mislis da bi se kajala da ga ispustis, go for it
A u principu, svi se mi nekad kajemo za stvari koje nismo probali...
-
stavrogin
ma ne desava joj se nista zanimljivo u zivotu pa izmislja neku strasnu romanticnu dilemu, nerazmirsivu i nepredvidivu, valja to podijelit sa cijelim svijetom...Tasa wrote:A zasto ovakvo pitanje uopste postavljas ovdje? Uopste nije bitno sta ce ti iko ovdje reci, iz vise razloga... Cisto sumnjam da je neko bitna pitanja ovdje rijesio, od suplje se ne ziviA ti ces svakako uraditi ono sto hoces, nebitno da ti sad svi kazu da si blesava, pa nemoj, i sta ce ti on... On je mozda samo malo zakasnio sa rodjenjem
Ako ti se stvarno svidja, mislis da bi se kajala da ga ispustis, go for it
A u principu, svi se mi nekad kajemo za stvari koje nismo probali...
- luksica
...naravno da cu uraditi po svome..ali me je ipak interesiralo..zasto sluzi forum ..nego da se cuje i tudje misljenje...
...a tebi stavrogin...
ako ti se ne svidja ovaj topic..imas mnostvo drugih ..pa izvoli i pokazi i iskazi svoj zanimljivi zivot bez dosade 
.....
...a tebi stavrogin...
.....
-
melina
#24 Re: ...on je mladji od mene, a tako sladak....
razlika u godinama je djelomicno vazna, zavisi kakve ste osobe i da li se slazete u svim onim pitanjima koja su vazna za jednu vezu,stanislava wrote:Ehh ovako...zanima me vase misljenje o tome da li su razlike u godinama jako bitne da bi jedna veza uspijela...a pogotovo kad je u pitanju cinjenica da je muskarac mladji od zenska....pitanje se odnosi na zrelost muskarca ..s obzirom da je poznato da zene brze sazrijevaju nego muskarci![]()
Pozdrav
uglavnom, 3-4 godina mladji je podnosljivo...u nekim kasnijim godinama..nakon 25-26...
ali to nije isto sto i zrelost partnera...
zrelost je kategorija koju ne dosezu ni svi muskarci ni sve zene...
moguce je da si ti nezrela, iako je on mladji...bezbroj je opcija..
uglavnom, sretno...sta god da se odlucis.
- sicky
sta se ovaj stavro natakario na tebe staki
besposlen neki lik 
nego staki ozezi ti
ako tebi ne smeta..sta mu mozes
meni bi smetalo ...da je i manje od 3 godine mladji jer sam taka naopaka i dzaba je...osjecam se automatski ko pedofil cim znam da je mladji..
trudim se da ne bude tako ali ne moze i . A po pehu sve me hoce takvi...nema nade za mene
...ove godine su aktuelni 6 godina mladji 
nego staki ozezi ti