Omiljena susjedna zemlja je...
-
miki22
najbolje bi bilo da nam svaki susjed donira po jedno tre milijarde eura, pa onda da nam plati ljetovanje, pa zimovanje, pa da nas uvede u Evropu, pa da nam govore da smo sportska nacija bez premca, pa da nam tepaju kako smo fenomeni, pa da ništa ne radimo i samo se izležavamo, pa opet bi bila Bosna puna kretena koji nisu zadovoljni sa sobom a krivci zna se susjedi!
-
miki22
najbolje bi bilo da nam svaki susjed donira po jedno tre milijarde eura, pa onda da nam plati ljetovanje, pa zimovanje, pa da nas uvede u Evropu, pa da nam govore da smo sportska nacija bez premca, pa da nam tepaju kako smo fenomeni, pa da ništa ne radimo i samo se izležavamo, pa opet bi bila Bosna puna kretena koji nisu zadovoljni sa sobom a krivci zna se susjedi!
-
Vozdra_123
psihopate republikanskepitt wrote:picke liberalneSvemirski_Jebach wrote:Ni ja Kanadu ne mogu smisliti...:D:D
-
Vozdra_123
ti mali suti, nauci malo historijeSvemirski_Jebach wrote:stvarnopitt wrote:picke liberalneSvemirski_Jebach wrote:Ni ja Kanadu ne mogu smisliti...:D:D
![]()
neko im kaze bu oni se saseru...
ko vam je zapalio glavni grad??
-
AA CA
potpisujemfurlan wrote:Jebem ti komsiluk.Od cetri ponudjene, tri cerecile Bosnu cetri godine, a ova posljednja dosla poslije da ocerupa ono malo sa lesine sta je ostalo.Bolje pitanje bi bilo koja vam je od susjednih zemalja najmanje mrska.![]()
Da se ukaze prilika opet bi bilo k'o '92....
A i ovako nam pušu za vrat, vedre i oblače kad god mogu...
Ni jednoj ne vjerujem i ni jednu ne volim... Nije da ih mrzim, jednostavno mi navedene zemlje ne znače ništa...
Kako da volim nekoga ko je pokušao da me ubije... I ne samo mene... ponavlja se n-ti put, svakih 50-tak godina sjevnu noževi...
- van Basten
da bih bio zadovoljan našim komšijama meni bi bilo dovoljno samo da nas puste na miru i prestanu zveckati oružjem po našem dvorištu svakih 50ak godina...ko se jednom o mlijeko opeče i u jogurt puše... nakon agresijA '92-95, ovakav sarkazam kao u citiranom postu sasvim je bespotrebanmiki22 wrote:najbolje bi bilo da nam svaki susjed donira po jedno tre milijarde eura, pa onda da nam plati ljetovanje, pa zimovanje, pa da nas uvede u Evropu, pa da nam govore da smo sportska nacija bez premca, pa da nam tepaju kako smo fenomeni, pa da ništa ne radimo i samo se izležavamo, pa opet bi bila Bosna puna kretena koji nisu zadovoljni sa sobom a krivci zna se susjedi!
-
miki22
nije ovo dragi kolega sarkazam ovo je istina i to tužna, 15 godina poslije rata mi i sada samo tražimo teorije urota zavjera, svoju vlastitu nesposobnost i idiote od političara koje smo mi sami izabrali, uzdižemo na nivo normalnih ljudi koji gledaju na budućnost, iako svi dobro znamo da su najobičnije smeće. Ekako nam godi kad ti isti kreteni govore kriv je rat, kriv je onaj ili ovaj, niko nesmije govoriti ono šti mi svi znamo da smo totalno zaostali i lijeni ponavljam lijeni, da išta dobrog napravimo u ovoj zemlji. Lakše je druge optuživat pa će nam se desiti i idućih 20 godina da počinjemo dnevnike sa haškim tribunalom, sa nacionalistima sve je to smišljeno u glavama naših vođa da bi na miru mogli ono malo čega ima još očerupat. Pa mi Hrvati, bošnjaci, Srbi prvaci smo svijeta u samosažaljevanju i stalno čekamo nekog drugog da nama riješi probleme koji smo sami dužni riješavat. Zato nam, je lakše optuživati druge pa i susjede, zato sam to napisao i ne odustajem od tog. Pozdrav
- van Basten
slažem se i ja da se trebamo više okrenuti sami sebi i svojim nebulozama kad je riječ o budućnosti, al ovo je tema o susjednim zemljama koliko ja znam i to mi je odmah probudilo sjećanja iz prošlosti, i zato ovakav moj stav iza kojeg svakako stojim
-
furlan
Ovo sto rekose miki i prince mislim da nije tema ove emisije.Posebna tema bi se mogla otvoriti o nasoj bahatosti, primitivnosti, ljenosti i svim ostalim atributima koji su nabrojani.A cinjenice kao cinjenice, o dobronamjernim susjedima ili ti komsijama koji se jedan za drugim polako posipaju pepelom po glavi, za moj pojam su neoborive.Zato daleko im bila kuca od moje.Ako mi nisu zla donijele, sigurno dobra nisu.
-
Oceania
Onaj ko je postavio ovu temu nije citav .Bosna granici sa tri zemlje koje su jucer na nju izvrsile okrutnu agresiju.Nista se nije promijenilo u nasem okruzenju.van Basten wrote:slažem se i ja da se trebamo više okrenuti sami sebi i svojim nebulozama kad je riječ o budućnosti, al ovo je tema o susjednim zemljama koliko ja znam i to mi je odmah probudilo sjećanja iz prošlosti, i zato ovakav moj stav iza kojeg svakako stojim
Jedina je razlika sto u aplikaciji za EU stoji " Ne smijete vise napadati Bosnu Ne ne ne , imali ste sansu , dali smo vam 4 godine da je unistite , nema vise do daljenjeg "
-
MALI63
Zivim u Hrvatskoj, a gluposti koje se mogu procitati na hrvatskim forumima, mogu se na svim forumima svijeta, jer budale su svuda oko nas. Za neupucene u Hrvatskoj je nedavno provedeno isto takvo istazivanje i kao najbolji susjed izabrana je upravo BiH.
Pa valjda i to nesto govori.
-
Celicna_saka
Govori, da valjda toliko ne mrze hercegovce kao sto se pricaMALI63 wrote:Zivim u Hrvatskoj, a gluposti koje se mogu procitati na hrvatskim forumima, mogu se na svim forumima svijeta, jer budale su svuda oko nas. Za neupucene u Hrvatskoj je nedavno provedeno isto takvo istazivanje i kao najbolji susjed izabrana je upravo BiH.
-
ins
Hrvatsku ne treba suditi po onim babama koje izdaju usmrdjene rupe po Makarskoj rivijeri, kojima su svi krivi za njihovu stalnu depresiju.
Otidjite u Zg, Rijeku ili Osijek, pa cete vidjeti koliko ti ljudi imaju afirmativan stav o nama, tamo je Sarajevo doslovno brand, I koliko se, u zaista velikoj vecini, trude da nadoknade svoje ranije katastrofalno i autisticno neznanje o samoj Bosni i Hercegovini.
Kada neko iz Zg krene na put ovamo, on maltene postaje zvijezda u svojoj firmi te sedmice.
Tamo niko, pa cak ni policija, ne tretira gradjane BiH kao strance....
Sto znaci, da je doslo vrijeme da sada mi malo cooliramo

Otidjite u Zg, Rijeku ili Osijek, pa cete vidjeti koliko ti ljudi imaju afirmativan stav o nama, tamo je Sarajevo doslovno brand, I koliko se, u zaista velikoj vecini, trude da nadoknade svoje ranije katastrofalno i autisticno neznanje o samoj Bosni i Hercegovini.
Kada neko iz Zg krene na put ovamo, on maltene postaje zvijezda u svojoj firmi te sedmice.
Sto znaci, da je doslo vrijeme da sada mi malo cooliramo