Omiljena poza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Santos
Nije haverova zena bila mu neka rodica.Ne cuhnu jarane suh osta ko barut.Koje vi volite guzove.Velike male siroke uske mesnate spustene bjele crne braun.Ja volim kad pocrni a guza sjevne nako bjela ko reflektor.Zato zene vole da su na njemu imaju kontrolu a jos ako nemozes izdrzat pa nako pljucnes ode sve natebe.Pif.
- DobroJutroKolumbo
Ja volim sve, sto mladi vole!!!

-
radeljas
ma izgleda da sam pogresno shvatio tvoju opservaciju o praksi. sad mi se cini da ti pozivas forumase za vise prakse. meni izgleda da jesi probala, a i ja sam, ali ostaje nekoliko omiljenih koje se najcesce praktikuju. vjerujem da je tako i s tobom. la cullere, la cuisade, la exotique, la pompe andromaque kao najdraza ...mima wrote:Radeljas....................A jeli mislis da nisam probala sve poze?
-
Santos
To Mima legendo.Ovdje svi vole pricat al o drugom a kad je on u pitanju ili ona sve puteri zesci.Ja sam isto skoro sve probo.Volim i igrackice i mogu ti rec za zene da je najbolji onaj sa kuglicama i sa vibracijom za klitoris.Pa prstencici volancici i ostale carlame.
- anais_nin
ma sta dvarashid wrote:Po komentarima tvojima, kamasutra je ciciban za tebemima wrote:Radeljas....................A jeli mislis da nisam probala sve poze?:D
Jesi li ikad grupnjaka spucala? Znaci ti i jos dva bosanđerosa?
- uozo
http://mdn.mainichi-msn.co.jp/waiwai/ar ... 0000c.html
Neko sa PSAS (Persistent sexual arousal syndrome)???

Neko sa PSAS (Persistent sexual arousal syndrome)???
-
Helem
Imam cupri, o omiljenoj pozi..
Moj buraz je jako cinican covjek, volio je zarivati svakog zivog.
Sin od nase najstarije sestre nije bio ozenjen iako je prevalio 30-u i nije htio da se zeni pa ce mu moj buraz jednog dana da kazes:" Ti Abdulah ne mozes jebavati!".
Abdulah ga pogleda,malo se smrce i razvali onaj svoj poznati teleci osmjeh pa rece:" Dajdza, de ti skini gace i fino se naguzi, pa da vidis".
"Zar tako svome dajdzi...""", ......
Moj buraz je jako cinican covjek, volio je zarivati svakog zivog.
Sin od nase najstarije sestre nije bio ozenjen iako je prevalio 30-u i nije htio da se zeni pa ce mu moj buraz jednog dana da kazes:" Ti Abdulah ne mozes jebavati!".
Abdulah ga pogleda,malo se smrce i razvali onaj svoj poznati teleci osmjeh pa rece:" Dajdza, de ti skini gace i fino se naguzi, pa da vidis".
"Zar tako svome dajdzi...""", ......
-
King Kikapu
#140 Re: Omiljena poza
ja je ljubim ona podriguje mi je od drazihLalaa wrote:Pozdrav svima. Evo me opet na ovom forumu, nakon skoro godinu.![]()
Nisam vidjela da je bila tema, pa sam sama napravila novu.
Pitanje za sve, i ženske i muške, koja vam je omiljena poza? i Zašto?![]()
![]()
- anais_nin
zoom66 wrote:shtovano forumsko puchanstvo, s velikim bolovima diljem nashih extremiteta vam priopcavamo da smo se razbili k'o peechke...anais_nin wrote:tako je IvyIvy wrote: ti deder isprintaj sva tri menija pa nek zena izabere![]()
![]()
ja sam vec par njih zaokruzila, sad se samo muz ceka
:-)
vrijedilo je...
-
Helem
ja o ovim stvarima pojma nemam
postavite par slika za nas neznalice...
Tetak,komunisticka seljacino iz Sipraga u Sarajevu, uslisi zamolbu i prenesi one slike sa KV stranice ovdje,u rubriku.
Safire, mozes i ti.....ti sada imas zenu pa praktikujes.
postavite par slika za nas neznalice...
Tetak,komunisticka seljacino iz Sipraga u Sarajevu, uslisi zamolbu i prenesi one slike sa KV stranice ovdje,u rubriku.
Safire, mozes i ti.....ti sada imas zenu pa praktikujes.