Omerhodžić promijenio prezime u Markota
-
ciCERON
#1 Omerhodžić promijenio prezime u Markota
Cibonin centar Damir Omerhodžić odlučio je da promijeni prezime u Markota i pod tim prezimenom će igrati preostali dio sezone.
-
Prenj
#5 Re: Omerhodžić promijenio prezime u Markota
Je' da mu posaljemo Reisa da ga dovede tobe?ciCERON wrote:Cibonin centar Damir Omerhodžić odlučio je da promijeni prezime u Markota i pod tim prezimenom će igrati preostali dio sezone.
-
bosniaque
#6 Re: Omerhodžić promijenio prezime u Markota
ciCERON wrote:Cibonin centar Damir Omerhodžić odlučio je da promijeni prezime u Markota i pod tim prezimenom će igrati preostali dio sezone.
pa mogo je u boban ili tudjman ili puljic!
-
surutovina
1993 ili94 ili95 u "Nasim Danima"(?)je objavljen spisak muslimanskih porodica koje su presle na katolicanstvo.Mislim da se ttaj clanak odnosio samo na Mostar.
Kao sto vidite nagadam godinu,a nisam siguran ni za ND,ali u svakom slucaju bih vas zamolio ako imate ovaj clanak da ga objavite.
Kao sto vidite nagadam godinu,a nisam siguran ni za ND,ali u svakom slucaju bih vas zamolio ako imate ovaj clanak da ga objavite.
-
reaktor
ma cini mi se da ti nisi siguran da li je taj ili takav clanak ikada igdje objavljensurutovina wrote:1993 ili94 ili95 u "Nasim Danima"(?)je objavljen spisak muslimanskih porodica koje su presle na katolicanstvo.Mislim da se ttaj clanak odnosio samo na Mostar.
-
surutovina
Jesam siguran,ali za vrijeme rata nisam imao vremena(ni para)da citam novine.Mozda i Slobodna Bosna?!
Jesam zato sto se na tome spisku nalazi ime moga rodaka(i dedo mu se rodio na Skenderiji)koji je ozenio Mostarku Hrvaticu koja ga je sa dva sina pokatolicila.
Jesam zato sto se na tome spisku nalazi ime moga rodaka(i dedo mu se rodio na Skenderiji)koji je ozenio Mostarku Hrvaticu koja ga je sa dva sina pokatolicila.