Eh sad da li je neko tražio neko svoje pravo preko njih koliko su brzi, učinkoviti... i da li sad ja mogu samo očekivati da oni primoraju poslovnog subjekta kojeg sam ja prijavio da učini obaveze iz ugovora il možda mogu još dobit neku lovu od dotične firme
Ombudsman za zaštitu potrošača u BiH
Moderator: anex
-
seha2703
#1 Ombudsman za zaštitu potrošača u BiH
Zdravo, da li iko ima iskustva sa Institucijom Ombudsmana za zaštitu potrošača u BiH, ja sam ih kontaktirao iznio sam im svoj problem i rekli su da mogu poradit na tome samo da sam im ja dužan poslati dokumentaciju, što sam i učinio.
Eh sad da li je neko tražio neko svoje pravo preko njih koliko su brzi, učinkoviti... i da li sad ja mogu samo očekivati da oni primoraju poslovnog subjekta kojeg sam ja prijavio da učini obaveze iz ugovora il možda mogu još dobit neku lovu od dotične firme
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676