izvinte gospoDŽo nismo vas popoznaliLace wrote:i meni...namah se uzbudim...haman ko sexuValno uzbudjenje...sve sa leptiricimasheilak wrote:Meni su oluje super, pogotovo prije kise, kad je jak vjetar, tamno nebo, gromovi i munje...
Oluja u Sa
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#51 Re: Oluja u Sa
- Lace
#52 Re: Oluja u Sa
hehe...zezat cu i ja tebemIRCerka wrote:izvinte gospoDŽo nismo vas popoznaliLace wrote:i meni...namah se uzbudim...haman ko sexuValno uzbudjenje...sve sa leptiricimasheilak wrote:Meni su oluje super, pogotovo prije kise, kad je jak vjetar, tamno nebo, gromovi i munje...
-
mIRCerka
#53 Re: Oluja u Sa
Nije, nego je ljut. I durice se tako dobrih mjesec dana... a onda ce biti kao i sve druge macke DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ i ako dodjes sa kesom u rukama, bices mu tito i partija.Lace wrote:hehe...zezat cu i ja tebe...fali mi cici
...svaki drugi dan odem da ga pognjavim al mislim da me zaboravio
Ako budes htjela jos jednu macku, javi
Meni shega pravo, sve grmi i sijeva, cupaju se stabla, a raja prica onaj vic kad je fata "udarila" metalne zube, pa reko doktor PAZI SE GROMA, pa poce oluja, fata glavu u zemlju, vidi mujo fata se naDuzila, zalomi joj ga s ledja, a kaze fata UDRI GROM UDRI AL U ZUBE NECES....
nego, odo ja na sastanak, ljoob vam...
- Lace
#54 Re: Oluja u Sa
ma ja bih rado macku...ali izgleda da sam alergicna...od kako sam se odeslila...nemam napada gusenja...bit ce da je cici moj alergen...al ga jojimmmmIRCerka wrote:Nije, nego je ljut. I durice se tako dobrih mjesec dana... a onda ce biti kao i sve druge macke DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ i ako dodjes sa kesom u rukama, bices mu tito i partija.Lace wrote:hehe...zezat cu i ja tebe...fali mi cici
...svaki drugi dan odem da ga pognjavim al mislim da me zaboravio
Ako budes htjela jos jednu macku, javi
Meni shega pravo, sve grmi i sijeva, cupaju se stabla, a raja prica onaj vic kad je fata "udarila" metalne zube, pa reko doktor PAZI SE GROMA, pa poce oluja, fata glavu u zemlju, vidi mujo fata se naDuzila, zalomi joj ga s ledja, a kaze fata UDRI GROM UDRI AL U ZUBE NECES....
nego, odo ja na sastanak, ljoob vam...
izvinite...necu vise offtopic
- cheguevara_k1
#55 Re: Oluja u Sa
Ti mislis ako si se udala da si jos uvijek glavna fora. E nece moci, sad je oluja hitizvinite...necu vise offtopic
- Lace
#56 Re: Oluja u Sa
dok je ovdje bila oluja...mi smo imali samo malo ugodnog vjetracheguevara_k1 wrote:Ti mislis ako si se udala da si jos uvijek glavna fora. E nece moci, sad je oluja hitizvinite...necu vise offtopic
-
mIRCerka
#57 Re: Oluja u Sa
Steta sto nema onih sto vole pricati o vaginal farts i tako toLace wrote:dok je ovdje bila oluja...mi smo imali samo malo ugodnog vjetracheguevara_k1 wrote:Ti mislis ako si se udala da si jos uvijek glavna fora. E nece moci, sad je oluja hitizvinite...necu vise offtopic
Nego, juce sam rekla nesto cudno...
Gledam grane pocupane, jos uvijek po parkicima, i naglas rekoh " da je sada lijepi rat, ovo bi jos za vrijeme oluje bilo iscjepkano i slozeno na balkon"...
- Lace
#58 Re: Oluja u Sa
bi...zajedno s onim klupama al ovako nece ni za platu da sklone...kakva god je...plata jemIRCerka wrote: Nego, juce sam rekla nesto cudno...
Gledam grane pocupane, jos uvijek po parkicima, i naglas rekoh " da je sada lijepi rat, ovo bi jos za vrijeme oluje bilo iscjepkano i slozeno na balkon"...
-
mIRCerka
#59 Re: Oluja u Sa
znas sta su rekli na radiju i tv? GRADJANI JAVITE NAM...Lace wrote:bi...zajedno s onim klupama al ovako nece ni za platu da sklone...kakva god je...plata jemIRCerka wrote: Nego, juce sam rekla nesto cudno...
Evo, javila sam prije dva dana

jos uvijek niko ni habera....
- Lace
#60 Re: Oluja u Sa
imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza
-
mIRCerka
#61 Re: Oluja u Sa
ASLace wrote:imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza
Al sacekacu ja do sutra tacno u podne, onda ce poslije dzume nastat picvajz, jer kad gori parking, ja zovem vatrogasce a oni kazu A JEL VI VIDITE DA GORI... jutros sam isla preko tog parkinga do Elektroprivrede, dusa mi na nos izasla, i na kraju na sred parkinga EP naletim na svjeze govno...covjecije...dobro pa nisam ugazila
Da hoce opet oluja i kisa bit, da sapere grad i ulice koje nisu "glavne"....
- Lace
#62 Re: Oluja u Sa
hehe..slazem se...i obrij semIRCerka wrote:ASLace wrote:imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza
Al sacekacu ja do sutra tacno u podne, onda ce poslije dzume nastat picvajz, jer kad gori parking, ja zovem vatrogasce a oni kazu A JEL VI VIDITE DA GORI... jutros sam isla preko tog parkinga do Elektroprivrede, dusa mi na nos izasla, i na kraju na sred parkinga EP naletim na svjeze govno...covjecije...dobro pa nisam ugazila
-
mIRCerka
#63 Re: Oluja u Sa
En, i tebi moji brkovi smetaju! umjesto da kazes U BRK TE LJUBIMLace wrote:hehe..slazem se...i obrij semIRCerka wrote:ASLace wrote:imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza
kako mi smrdi dan na kisu vecras....kako me uho svrbi aaaaaaaaaa
- Skyfox
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#65 Re: Oluja u Sa
A ja na poslu bila taj dan........Bas sam se lijepo odmorila