Oluja u Sa

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#51 Re: Oluja u Sa

Post by mIRCerka »

Lace wrote:
sheilak wrote:Meni su oluje super, pogotovo prije kise, kad je jak vjetar, tamno nebo, gromovi i munje...
i meni...namah se uzbudim...haman ko sexuValno uzbudjenje...sve sa leptiricima :D
izvinte gospoDŽo nismo vas popoznali :D
Lace

#52 Re: Oluja u Sa

Post by Lace »

mIRCerka wrote:
Lace wrote:
sheilak wrote:Meni su oluje super, pogotovo prije kise, kad je jak vjetar, tamno nebo, gromovi i munje...
i meni...namah se uzbudim...haman ko sexuValno uzbudjenje...sve sa leptiricima :D
izvinte gospoDŽo nismo vas popoznali :D
hehe...zezat cu i ja tebe :P...fali mi cici :(...svaki drugi dan odem da ga pognjavim al mislim da me zaboravio :(
mIRCerka

#53 Re: Oluja u Sa

Post by mIRCerka »

Lace wrote:hehe...zezat cu i ja tebe :P...fali mi cici :(...svaki drugi dan odem da ga pognjavim al mislim da me zaboravio :(
Nije, nego je ljut. I durice se tako dobrih mjesec dana... a onda ce biti kao i sve druge macke DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ i ako dodjes sa kesom u rukama, bices mu tito i partija.
Ako budes htjela jos jednu macku, javi :D

Meni shega pravo, sve grmi i sijeva, cupaju se stabla, a raja prica onaj vic kad je fata "udarila" metalne zube, pa reko doktor PAZI SE GROMA, pa poce oluja, fata glavu u zemlju, vidi mujo fata se naDuzila, zalomi joj ga s ledja, a kaze fata UDRI GROM UDRI AL U ZUBE NECES....
nego, odo ja na sastanak, ljoob vam...
Lace

#54 Re: Oluja u Sa

Post by Lace »

mIRCerka wrote:
Lace wrote:hehe...zezat cu i ja tebe :P...fali mi cici :(...svaki drugi dan odem da ga pognjavim al mislim da me zaboravio :(
Nije, nego je ljut. I durice se tako dobrih mjesec dana... a onda ce biti kao i sve druge macke DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ i ako dodjes sa kesom u rukama, bices mu tito i partija.
Ako budes htjela jos jednu macku, javi :D

Meni shega pravo, sve grmi i sijeva, cupaju se stabla, a raja prica onaj vic kad je fata "udarila" metalne zube, pa reko doktor PAZI SE GROMA, pa poce oluja, fata glavu u zemlju, vidi mujo fata se naDuzila, zalomi joj ga s ledja, a kaze fata UDRI GROM UDRI AL U ZUBE NECES....
nego, odo ja na sastanak, ljoob vam...
ma ja bih rado macku...ali izgleda da sam alergicna...od kako sam se odeslila...nemam napada gusenja...bit ce da je cici moj alergen...al ga jojimmm :)

izvinite...necu vise offtopic :D
cheguevara_k1

#55 Re: Oluja u Sa

Post by cheguevara_k1 »

izvinite...necu vise offtopic
Ti mislis ako si se udala da si jos uvijek glavna fora. E nece moci, sad je oluja hit :D
Lace

#56 Re: Oluja u Sa

Post by Lace »

cheguevara_k1 wrote:
Ti mislis ako si se udala da si jos uvijek glavna fora. E nece moci, sad je oluja hit :D
dok je ovdje bila oluja...mi smo imali samo malo ugodnog vjetra :D
mIRCerka

#57 Re: Oluja u Sa

Post by mIRCerka »

Lace wrote:
cheguevara_k1 wrote:
dok je ovdje bila oluja...mi smo imali samo malo ugodnog vjetra :D
Steta sto nema onih sto vole pricati o vaginal farts i tako to :D

Nego, juce sam rekla nesto cudno...

Gledam grane pocupane, jos uvijek po parkicima, i naglas rekoh " da je sada lijepi rat, ovo bi jos za vrijeme oluje bilo iscjepkano i slozeno na balkon"... :?
Lace

#58 Re: Oluja u Sa

Post by Lace »

mIRCerka wrote: Nego, juce sam rekla nesto cudno...

Gledam grane pocupane, jos uvijek po parkicima, i naglas rekoh " da je sada lijepi rat, ovo bi jos za vrijeme oluje bilo iscjepkano i slozeno na balkon"... :?
bi...zajedno s onim klupama al ovako nece ni za platu da sklone...kakva god je...plata je
mIRCerka

#59 Re: Oluja u Sa

Post by mIRCerka »

Lace wrote:
mIRCerka wrote: Nego, juce sam rekla nesto cudno...

bi...zajedno s onim klupama al ovako nece ni za platu da sklone...kakva god je...plata je
znas sta su rekli na radiju i tv? GRADJANI JAVITE NAM...

Evo, javila sam prije dva dana
Image

jos uvijek niko ni habera....
Lace

#60 Re: Oluja u Sa

Post by Lace »

imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza
mIRCerka

#61 Re: Oluja u Sa

Post by mIRCerka »

Lace wrote:imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza
AS :D

Al sacekacu ja do sutra tacno u podne, onda ce poslije dzume nastat picvajz, jer kad gori parking, ja zovem vatrogasce a oni kazu A JEL VI VIDITE DA GORI... jutros sam isla preko tog parkinga do Elektroprivrede, dusa mi na nos izasla, i na kraju na sred parkinga EP naletim na svjeze govno...covjecije...dobro pa nisam ugazila :D

Da hoce opet oluja i kisa bit, da sapere grad i ulice koje nisu "glavne"....
Lace

#62 Re: Oluja u Sa

Post by Lace »

mIRCerka wrote:
Lace wrote:imas i one opcije za slanje sms-a pa objave u dnevnim novinama...mislim avaza

Al sacekacu ja do sutra tacno u podne, onda ce poslije dzume nastat picvajz, jer kad gori parking, ja zovem vatrogasce a oni kazu A JEL VI VIDITE DA GORI... jutros sam isla preko tog parkinga do Elektroprivrede, dusa mi na nos izasla, i na kraju na sred parkinga EP naletim na svjeze govno...covjecije...dobro pa nisam ugazila :D

hehe..slazem se...i obrij se :D
mIRCerka

#63 Re: Oluja u Sa

Post by mIRCerka »

Lace wrote:
mIRCerka wrote:

hehe..slazem se...i obrij se :D
En, i tebi moji brkovi smetaju! umjesto da kazes U BRK TE LJUBIM :D

kako mi smrdi dan na kisu vecras....kako me uho svrbi aaaaaaaaaa
Skyfox

#64 Re: Oluja u Sa

Post by Skyfox »

nije rajvoSa al je olija

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/zarobl ... html#video

koji horror :shock:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#65 Re: Oluja u Sa

Post by Šeherzada »

A ja na poslu bila taj dan........Bas sam se lijepo odmorila :D
Post Reply