Oliver Mandić strijelja ovce po brdima!
Nekada top-popularan, jedna od ikona tadašnjeg beogradskog novog vala, Oliver Mandić danas živi u kući na obroncima planine Tare. I zadaje glavobolje susjedima-stočarima jer snajperom strijelja ovce k'o lud...
Mještani sela Zaovine najozbiljnije razmišljaju da mu zapale i sruše kuću.
Najomraženiji susjed isticao se gađanjem ovaca snajperskom puškom, potezanjem pištolja na susjede i šenlučenjima do kasno u noć.
Mandić u tom kraju nije nepoznat svat - kao klinac školske je raspuste provodio u selu Mandiće, kod djeda, bio je omiljen, posebice u vrijeme svoje popularnosti iz mladosti, ali sada...lakše mu je zapucati nego zapjevati.
Njegovo ponašanje zbog kojega susjedi žele poduzeti radikalne mjere datira iz vremena druženja s Arkanom i "tigrovima", s kojima je proveo neko vrijeme na prvim crtama bojišnica u Hrvatskoj i BiH.
Napada seljane što mu ne daju rakiju, otima im janjce, prepada djecu...pravi razne nepodobštine, tako da je nekad prijatan pjevački glas postao noćna mora.
Prepričavajući dogodovštine sa živčanim Oliverom, navode kako je pucao iz puške u košnicu sa pčelama, baš u trenutku kad je susjed počeo nešto raditi oko nje...ili pak kako se u lokalnoj birtiji u 50 eura kladio da ga (pijanog k'o zemlja) neće moći odnijeti do kuće, a nakon što je jedan od seljana okladu prihvatio (nositi ga na leđima, još kroz snijeg), nadomak Mandićeve kuće pijani pjevač je sjahao, govoreći da okalda ne vrijedi, jer je nosač bio neudoban...
O optužbama svojih susjeda Oliver Mandića za sada se ne izjašnjava.
-- pincom --
.................................................................................................................................................................................................
budaletina!!
odavno ga nema na BH radio stanicama (osim na radio MIR-u) bar, koliko sam ja mogla primjetiti
a nekad je bas bio slusan ...zna se sve sta je radio u ratu, pevao za cetnike po rovovima, ''saradjivao'' sa arkanom i kovao akcije sa corbom....ipak...i dan danas na playlisti nadje se nesto...jbg ja sam dijete '80-tih, ali i dalje drzim da treba biti zabranjen na javnim medijima. privatni izbor je nesto drugo.
voljeli smo hitove:
''bobane'', ''odlazis a volim te'', ''pitaju me pitaju'', ''dodje mi da vrisnem tvoje ime'', ''smejem se a plakao bih'', ''pomagajte drugovi'', ''poludecu'', ''kreni kroz vene'' itd.
slusate li ih i dan-danas ili ste ih vec davno izbrisali iz svojih baza?
Oliver Mandic?!
Moderator: _BataZiv_0809
-
sunday_morning
neka mashala...vidim, ovdje sve sami puritanci, alternativci i opet neki ''novi valovi''...klinci, kako god..

- manijak1
''odlazis a volim te''
Preživeo pa se radujeNjegovo ponašanje zbog kojega susjedi žele poduzeti radikalne mjere datira iz vremena druženja s Arkanom i "tigrovima", s kojima je proveo neko vrijeme na prvim crtama bojišnica u Hrvatskoj i BiH.
Napada seljane što mu ne daju rakiju, otima im janjce, prepada djecu...pravi razne nepodobštine, tako da je nekad prijatan pjevački glas postao noćna mora.
Istina''poludecu'',
Ima ona neka majmune naivčino ..........a isto je pjeva vrli ratnik