Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prvo se spominje osposobljavanje stadiona za iduci septembar. koliko sam upoznat, tu bi trebalo promijeniti stolice i uraditi jos neke kozmeticke stvari sa lozom i wc-ima sto je mozda par stotina hiljada maraka.
nakon toga se prica o cak 70 miliona eura. da li je jedno povezano sa drugim? ovaj drugi dio ne vjerujem i supalj je ko i price o grbavici.
jeli mi se ucinilo ili sam na nekom snimku koseva vidio da su poskidane stolice bez naslonajca i da je zapad trenutno gologuz?
vazda neke njemačke bogate firme u igri oko izgradnje novih stadiona u gradu. sve dok ne vidim bagere, kranove i radnike kako grade... do tad je ova priča teška ubleha. bar za mene.
Nasi bi najradije da im neko dodje, dzaba uradi stadion, sve novo, cakli se, i naravno da marke ne uzme za to niti dobije bilo kakvu koncesiju, bukvalno nista, ono na merhametluk! Jos se palimo na postratnu socijalu, u svijetu to odavno vise ne pali!!!
BHF_Manijak wrote:Nasi bi najradije da im neko dodje, dzaba uradi stadion, sve novo, cakli se, i naravno da marke ne uzme za to niti dobije bilo kakvu koncesiju, bukvalno nista, ono na merhametluk! Jos se palimo na postratnu socijalu, u svijetu to odavno vise ne pali!!!
Neka naše poreze preusmjere umjesto u svoje džepove u izgradnju jednog velikog stadiona koji bi u sebi imao sadržaje koji bi sebe kasnije isplatili.