Vidim ti bas pratis kosarku...Teodosic igra odbranu ko moja nana i njegova se kosarka zasniva na sutu...Jeli ti mislis da je slucajno da on nikad nece otici u NBA?? on je stara tipa kosarkasa koji je mekan i siluje sutem i nije skocan..Dellevadova je prosjecan igrac u NBA ali on igra odbranu kao i bogdanovic i teo skupa...Kosarka nije samo sut za 3 poena ..Veceras se vidjelo koliko je evropska kosarka kurac!!!Mills i Della izgledaju kao igracine pored evropskih igraca a u NBA je takvih milion!! Ali zato Teo do suta nije mogao doci od Millsa i njegove odbrane !! Raduljica jedan skok ima u cijelom mecu...Poenta je da Srpski kosarkasi su spori i tromi , jedino Nedovic je drugaciji a i on u NBA nije uspio ..Kontas li sad??hrasno38 wrote:Joke eto Teodosic je levat......daj zivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena. Sta znaci Hrvati jucer dobili Spance i saric je Tito za GasolaMelbourne_Australia wrote:Ja vam kazem da Australci imaju beton ekipu..E druga je stvar sto se Srbi loze ko malo ko pa misle da su Teodosic ili Jokic i Bogdanovic igracine...Jokic meda ne moze pored Boguta ili Baynes..Dellavedova i kompanija su im ocitali lekciju kosarke..Bravo moji kenguriIsto tako i vecina srpskih kosarkasa su nebrojeno puta dokazali da imaju kosarku u malom prstu ali porazi se desavaju svakome osim USA
Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#76 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Last edited by Melbourne_Australia on 08/08/2016 22:24, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#77 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
hahahahah kolika kolicina nebuloza izrecenih samo u par rijeci....idi ti sinko na fudbal jer cini mi se da si napisao da si se bavio fudbalom a ovdje ulazis u pricu sa nekim koji je u kosarci bio vise nego sto ti imas godina. Teodosicu se kosarka zasniva na sutu........Melbourne_Australia wrote:Vidim ti bas pratis kosarku...Teodosic igra odbranu ko moja nana i njegova se kosarka zasniva na sutu...Jeli ti mislis da je slucajno da on nikad nece otici u NBA?? on je stara tipa kosarkasa koji je mekan i siluje sutem i nije skocan..Dellevadova je prosjecan igrac u NBA ali on igra odbranu kao i bogdanovic i teo skupa...Kosarka nije samo sut za 3 poena ..Veceras se vidjelo koliko je evropska kosarka kurac!!!Mills i Della izgledaju kao igracine pored evropskih igraca a u NBA je takvih milion!! Ali zato Teo do suta nije mogao doci od Millsa i njegove odbrane !!hrasno38 wrote:Joke eto Teodosic je levat......daj zivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena. Sta znaci Hrvati jucer dobili Spance i saric je Tito za GasolaMelbourne_Australia wrote:Ja vam kazem da Australci imaju beton ekipu..E druga je stvar sto se Srbi loze ko malo ko pa misle da su Teodosic ili Jokic i Bogdanovic igracine...Jokic meda ne moze pored Boguta ili Baynes..Dellavedova i kompanija su im ocitali lekciju kosarke..Bravo moji kenguriIsto tako i vecina srpskih kosarkasa su nebrojeno puta dokazali da imaju kosarku u malom prstu ali porazi se desavaju svakome osim USA
http://sport.blic.rs/kosarka/evropska-k ... ge/jk0eddb
-
Melbourne_Australia
#78 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Joke eto Teodosic je levat......daj zivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena. Sta znaci Hrvati jucer dobili Spance i saric je Tito za Gasola
Isto tako i vecina srpskih kosarkasa su nebrojeno puta dokazali da imaju kosarku u malom prstu ali porazi se desavaju svakome osim USA
[/quote]
Vidim ti bas pratis kosarku...Teodosic igra odbranu ko moja nana i njegova se kosarka zasniva na sutu...Jeli ti mislis da je slucajno da on nikad nece otici u NBA?? on je stara tipa kosarkasa koji je mekan i siluje sutem i nije skocan..Dellevadova je prosjecan igrac u NBA ali on igra odbranu kao i bogdanovic i teo skupa...Kosarka nije samo sut za 3 poena ..Veceras se vidjelo koliko je evropska kosarka kurac!!!Mills i Della izgledaju kao igracine pored evropskih igraca a u NBA je takvih milion!! Ali zato Teo do suta nije mogao doci od Millsa i njegove odbrane !![/quote]
hahahahah kolika kolicina nebuloza izrecenih samo u par rijeci....idi ti sinko na fudbal jer cini mi se da si napisao da si se bavio fudbalom a ovdje ulazis u pricu sa nekim koji je u kosarci bio vise nego sto ti imas godina.[/quote]
A sto ti pametujes o fudbalu onda ako si u kosarci?? slusaj ja imam 40 godina hajde jednom vise reci te tvoje godine.. Pun mi je tebe vise sa tvojim glavnim adutom a to su tvoje godine..I svaka druga ti je znas li ti koliko ja imam godina..To ti je minus a ne plus jer to znaci da sve vise i vise pises gluposti jer hoce to sa godinama..Hajde ne rise sviju ti vise sa tom pricom " godine" Pozdrav matori
Vidim ti bas pratis kosarku...Teodosic igra odbranu ko moja nana i njegova se kosarka zasniva na sutu...Jeli ti mislis da je slucajno da on nikad nece otici u NBA?? on je stara tipa kosarkasa koji je mekan i siluje sutem i nije skocan..Dellevadova je prosjecan igrac u NBA ali on igra odbranu kao i bogdanovic i teo skupa...Kosarka nije samo sut za 3 poena ..Veceras se vidjelo koliko je evropska kosarka kurac!!!Mills i Della izgledaju kao igracine pored evropskih igraca a u NBA je takvih milion!! Ali zato Teo do suta nije mogao doci od Millsa i njegove odbrane !![/quote]
hahahahah kolika kolicina nebuloza izrecenih samo u par rijeci....idi ti sinko na fudbal jer cini mi se da si napisao da si se bavio fudbalom a ovdje ulazis u pricu sa nekim koji je u kosarci bio vise nego sto ti imas godina.[/quote]
A sto ti pametujes o fudbalu onda ako si u kosarci?? slusaj ja imam 40 godina hajde jednom vise reci te tvoje godine.. Pun mi je tebe vise sa tvojim glavnim adutom a to su tvoje godine..I svaka druga ti je znas li ti koliko ja imam godina..To ti je minus a ne plus jer to znaci da sve vise i vise pises gluposti jer hoce to sa godinama..Hajde ne rise sviju ti vise sa tom pricom " godine" Pozdrav matori
- hrasno38
#79 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Kuci momcino pa tako razgovaraj!!!! ja tebe nisam nikad demantovao u fudbalu jer ne pises gluposti kao sto pises ovdje.....hahahha cuj Teodosic suter a covjek 4 najbolji asistent Eurolige svih vremena......Dobro imas duplo vise godina nego sto sam ja bio u kosarci......i da zaboli me cuna sto je tebi pun....Melbourne_Australia wrote:A sto ti pametujes o fudbalu onda ako si u kosarci?? slusaj ja imam 40 godina hajde jednom vise reci te tvoje godine.. Pun mi je tebe vise sa tvojim glavnim adutom a to su tvoje godine..I svaka druga ti je znas li ti koliko ja imam godina..To ti je minus a ne plus jer to znaci da sve vise i vise pises gluposti jer hoce to sa godinama..Hajde ne rise sviju ti vise sa tom pricom " godine" Pozdrav matori
-
Melbourne_Australia
#80 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Ja tebe postujem automatski jer si stariji ali cinican si sa tom pricom u vezi godina i znas da to radis cesto...Opet kazem Zeljovac sihrasno38 wrote:Kuci momcino pa tako razgovaraj!!!! ja tebe nisam nikad demantovao u fudbalu jer ne pises gluposti kao sto pises ovdje.....hahahha cuj Teodosic suter a covjek 4 najbolji asistent Eurolige svih vremena......Dobro imas duplo vise godina nego sto sam ja bio u kosarci......i da zaboli me cuna sto je tebi pun....Melbourne_Australia wrote:A sto ti pametujes o fudbalu onda ako si u kosarci?? slusaj ja imam 40 godina hajde jednom vise reci te tvoje godine.. Pun mi je tebe vise sa tvojim glavnim adutom a to su tvoje godine..I svaka druga ti je znas li ti koliko ja imam godina..To ti je minus a ne plus jer to znaci da sve vise i vise pises gluposti jer hoce to sa godinama..Hajde ne rise sviju ti vise sa tom pricom " godine" Pozdrav matori
moj i respekt ali ne
mozes ocekivati da ti kazes " ja igrao kosarku koliko ti imas godina" a i ne znas nista o
meni..I normala da cu ti odgovoriti jer ja nisam cuvao ovce stobom ili ti samnom da pricamo tako jedan prema drugom..Uglavnom prvi poceo ja ti odgovorio i to je to..A evo dokazacu ti koliko nisi u pravu..Teo ne igra isto u Cska i u Srbiji..Pogledaj koliko ima asistencija u Srbiji koliko u Cska..U Srbiji on se ispucava a u Cska ima igraca puno vise i boljih i zato ne
moze tako igrati..
Last edited by Melbourne_Australia on 08/08/2016 22:42, edited 1 time in total.
- hrasno38
#81 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Super eto i ja sam tebi argumentovo da si napisao nebulozu pa ne procitah da si to priznaoMelbourne_Australia wrote:Ja tebe postujem automatski jer si stariji ali cinican si sa tom pricom u vezi godina i znas da to radis cesto...Opet kazem Zeljovac sihrasno38 wrote:Kuci momcino pa tako razgovaraj!!!! ja tebe nisam nikad demantovao u fudbalu jer ne pises gluposti kao sto pises ovdje.....hahahha cuj Teodosic suter a covjek 4 najbolji asistent Eurolige svih vremena......Dobro imas duplo vise godina nego sto sam ja bio u kosarci......i da zaboli me cuna sto je tebi pun....Melbourne_Australia wrote:A sto ti pametujes o fudbalu onda ako si u kosarci?? slusaj ja imam 40 godina hajde jednom vise reci te tvoje godine.. Pun mi je tebe vise sa tvojim glavnim adutom a to su tvoje godine..I svaka druga ti je znas li ti koliko ja imam godina..To ti je minus a ne plus jer to znaci da sve vise i vise pises gluposti jer hoce to sa godinama..Hajde ne rise sviju ti vise sa tom pricom " godine" Pozdrav matori
moj i respekt ali ne
mozes ocekivati da ti kazes " ja igrao kosarku koliko ti imas godina" a i ne znas nista o
meni..I normala da cu ti odgovoriti jer ja nisam cuvao ovce stobom ili ti samnom da pricamo tako jedan prema drugom..Uglavnom prvi poceo ja ti odgovorio i to je to..
- sjedi 1
#82 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Biće interesantno pogledati utakmicu Srbija-Feancuska,i jedni i drugi će svim silama nastojati da izgube 
- CSKA
#83 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Hoce li neko onog Tomu da otjera iz Rika,ispeha nam citavu olimpijadu.
- sjedi 1
#84 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Vala baš,gdje se god pojavi popušismoCSKA wrote:Hoce li neko onog Tomu da otjera iz Rika,ispeha nam citavu olimpijadu.
- MOSALJOZE
#85 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Ko igra večeras još?
- sjedi 1
#86 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Ništa interesantno,FRA-Kina i USA-VenecuelaMOSALJOZE wrote:Ko igra večeras još?
-
__Phoenix__
#87 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Delly ga odučio od košarke https://twitter.com/__Hoss/status/762727919206752256
- MOSALJOZE
#88 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
U koliko igraju?sjedi 1 wrote:Ništa interesantno,FRA-Kina i USA-VenecuelaMOSALJOZE wrote:Ko igra večeras još?
- MOSALJOZE
#89 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Dobar se drzi Venecuela
-
kakavdanakneiskustvu
#90 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
hrasno38 wrote:Joke eto Teodosic je levat......daj zivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena. Sta znaci Hrvati jucer dobili Spance i saric je Tito za GasolaMelbourne_Australia wrote:Ja vam kazem da Australci imaju beton ekipu..E druga je stvar sto se Srbi loze ko malo ko pa misle da su Teodosic ili Jokic i Bogdanovic igracine...Jokic meda ne moze pored Boguta ili Baynes..Dellavedova i kompanija su im ocitali lekciju kosarke..Bravo moji kenguriIsto tako i vecina srpskih kosarkasa su nebrojeno puta dokazali da imaju kosarku u malom prstu ali porazi se desavaju svakome osim USA
bar bogut?
-
kakavdanakneiskustvu
#91 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
prenosi li bht španija-brazil?
- KB9
#92 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
teodosic nije levat nego levatina
citavu karijeru zivi na onih par sutanja sto se vrte po spicama i u ogromnoj vecini utakmica kad treba on se totalno izgubi
citavu karijeru zivi na onih par sutanja sto se vrte po spicama i u ogromnoj vecini utakmica kad treba on se totalno izgubi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Cak ni NBA prvak? Pa covjek ga sinoc otreso ko slinuzivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena
-
Melbourne_Australia
#94 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Hajde sto su ga u ofanzivi ubili vec nije mogao do lopte doci od Millsa i Dellevadove u napadu kad je trebalo..Pokazali su koja je razlika izmedju "evro supestara" i nba "prosjek igraca"..Tomahawk11 wrote:Cak ni NBA prvak? Pa covjek ga sinoc otreso ko slinuzivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#95 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Dobro si to rekaoMelbourne_Australia wrote:Hajde sto su ga u ofanzivi ubili vec nije mogao do lopte doci od Millsa i Dellevadove u napadu..Pokazali su koja je razlika izmedju "evro supestara" i nba "prosjek igraca"..Tomahawk11 wrote:Cak ni NBA prvak? Pa covjek ga sinoc otreso ko slinuzivota ti ne bulazni nije mu ni jedan australac ni dio koljena![]()
![]()
- hrasno38
#96 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Kako ti se bolan da vise presipati iz supljeg u prazno i pisati nesto sto nema blage veze sa pamecuKB9 wrote:teodosic nije levat nego levatina
Euroleague champion (2016)
Euroleague MVP (2010)
3× All-Euroleague First Team (2010, 2015, 2016)
2× All-Euroleague Second Team (2012, 2013)
2× VTB United League Playoffs MVP (2014, 2016)
2× Greek Cup MVP (2010, 2011)
FIBA Europe Player of the Year (2010)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (2007)
+
ono sto sam postavio jucer da je 4 najbolji asistent eurrolige svih vremena! I sad bi ovdje neko uporedjivao Evropsku sa Australskom kosarkom zato sto je Australija sinoc nalupala Srbiju
A evo ti jos recimo jedan podatak od ukupno 51 medalje sa svjetskih prvenstava (broje se sve tri) Evropljani su osvojili 29 a od toga sa podrucja Balkana dolazi 12 i od toga 5 zlatnih Jugoslavije. Australije nije nikad nista u zivotu osvojila osim prvenstva Oceanie koji im i omogucava zbog nikakve konkurencije da ucestvuju konstatano na OI i Svjetskim prvenstvima.
Na OI od 54 muske medalje Evropljani su osvojili 27 a Australija opet govno.
A evo ti kako Milos igra i protiv NBA ekipa.....
Milos je jedan od rijetkih kosarkasih romantika sa ovih prostora on se igra kosarke.
Sta mislis da je dovoljno obuciu kosarkaski dres ili staviti avatar kosarkasog Simpsona i postanes momentalno kosarkaski guru. Uhhhhhh majko moja....
- KB9
#97 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
cokercina navikana
bio bi on u nba bitan faktor da je toliko dobar al tamo ne zalazi jer zna da ne bi mogo meda
bio bi on u nba bitan faktor da je toliko dobar al tamo ne zalazi jer zna da ne bi mogo meda
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
hrasno, nema ti veze historijat evropske i australske kosarke sa Teodosicem i Dellavedovom.
Oni su tu sad, u ovom momentu.
Pazi, cak ni cinjenica da je jedan prvak Eurolige, a drugi NBA ne znaci puno.
Dellavedova je sinoc u odnosu na Teodosica bio klasa iznad. Pojeo ga tip u svakom smislu te rijeci.
Oni su tu sad, u ovom momentu.
Pazi, cak ni cinjenica da je jedan prvak Eurolige, a drugi NBA ne znaci puno.
Dellavedova je sinoc u odnosu na Teodosica bio klasa iznad. Pojeo ga tip u svakom smislu te rijeci.
-
Melbourne_Australia
#99 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
E cuj lika on se igra kosarke
E fakat svasta covjek ovde procita...Teo pocinje sa klupe u svom klubu , liku je najaca strana asistencija i on tako igra u CSKA i ne smije se ispucavati..Ali
kad dodje u reprez to se sve promjeni, postane suter a najmanje asistent..Ne igra djaba jedan u NBA a drugi u evroligi ..Hrasno nabraja proslost
kakve to veze ima sa bilo cim...Trenutno Australija ima bolje igrace i tu je kraj price..Pa cijela Srbija evo citam priznaje to a nasao se lik koji prica kontra..Nagazali su Tea po Srbiji zbog komedije od odbrane i kako ga je Dellevadova unistio ali dodje lik i opet kontra prica 
I vrhunac svega je kad stavljas
klip iz prijateljske utakmice CSKA- Minesota
pa bolan u reg sezoni se zajebavaju u vecini tekmi u NBA e sad zamisli kako su se onda zajebavali u ovoj tekmi..Pa najlosija ekipa u NBA bi razbila CSKA ..Teo bi mahao
peskirima u NBA vise nego sto bi igrao kad bi otisao i zato je ostao i ostace u evropi..Na njegovoj poziciji igraju likovi u NBA koji su brzi i skocni i grizu u odbrani kao Delladova a opet kazem on je prosjek..
kad dodje u reprez to se sve promjeni, postane suter a najmanje asistent..Ne igra djaba jedan u NBA a drugi u evroligi ..Hrasno nabraja proslost
I vrhunac svega je kad stavljas
klip iz prijateljske utakmice CSKA- Minesota
peskirima u NBA vise nego sto bi igrao kad bi otisao i zato je ostao i ostace u evropi..Na njegovoj poziciji igraju likovi u NBA koji su brzi i skocni i grizu u odbrani kao Delladova a opet kazem on je prosjek..
Last edited by Melbourne_Australia on 09/08/2016 13:10, edited 1 time in total.
- KB9
#100 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
ma gotivi lik previse te umjetnike, mocarte i slicno pa mu pomute pamet i ne dopustaju objektivno sagledat stvari