Jedna stvar koju ne razumijem je obiljezavanje kojekavih godisnjica ZOI-a. Mislim da nema grada u svijetu koji pridaje toliko paznje i koji se trude zivjeti od stare slave kao sto to mi radimo.
Da li pretjerujemo sa ovim i da li smo toliko jadni da je za vecinu vrijeme stalo '84?
Olimpijski duh Sarajeva
- insomnia78
#2 Re: Olimpijski duh Sarajeva
Pretjerujemo
Da toliko smo jadni
Ovo sam vec nspiso na klixu
Isto neki dedi koji je prije 30 godina naguzio manekenku i poslije citav zivot nije se priblizio zensku, normala da samo o tome pere na ruke
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Da toliko smo jadni
Ovo sam vec nspiso na klixu
Isto neki dedi koji je prije 30 godina naguzio manekenku i poslije citav zivot nije se priblizio zensku, normala da samo o tome pere na ruke
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
dječak sa šibicama
#3 Re: Olimpijski duh Sarajeva
Kome je danasnjica sumorna, obavezno se vraca u romantiziranu verziju proslosti, povijesti (h)istorije.
Pravilo, ne izuzetak.
Pravilo, ne izuzetak.
- Edin H.
#4 Re: Olimpijski duh Sarajeva
Podrska Anti Sucicu i Organizacionom Komitetu ZOI 84 
- sinuhe
#5 Re: Olimpijski duh Sarajeva
Lijepa para se uzme i na tim vecerama i prisjecanjima.
- Logovan
#6 Re: Olimpijski duh Sarajeva
Ne pretjerujemo.vade_mecum wrote:Jedna stvar koju ne razumijem je obiljezavanje kojekavih godisnjica ZOI-a. Mislim da nema grada u svijetu koji pridaje toliko paznje i koji se trude zivjeti od stare slave kao sto to mi radimo.
Da li pretjerujemo sa ovim i da li smo toliko jadni da je za vecinu vrijeme stalo '84?
- uglavnomja
#7 Re: Olimpijski duh Sarajeva
ne pretjerujemo
svako ko je ucestvovao na oi, a pogotovo dobio medalju, ima pravo da se prisjeca.
sarajevo je u teskoj konkurenciji dobilo oi i fantasticno odradilo svoj posao. i ovih dana se spominje u svakoj zemlji koja je osvojila medalju tada, sazivaju tadasnje pobjednike, pustaju snimke, nema dana da se, konkretno na norveskoj, tv ne spomene rajvosa
i hebat ga, da djeca vide kako se zivjelo nekad
prije nego su nam upalili mrak.
svako ko je ucestvovao na oi, a pogotovo dobio medalju, ima pravo da se prisjeca.
sarajevo je u teskoj konkurenciji dobilo oi i fantasticno odradilo svoj posao. i ovih dana se spominje u svakoj zemlji koja je osvojila medalju tada, sazivaju tadasnje pobjednike, pustaju snimke, nema dana da se, konkretno na norveskoj, tv ne spomene rajvosa
i hebat ga, da djeca vide kako se zivjelo nekad