Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neki dan bio dokumentarac o "ciscenju" favela pred oi
znaci rusenje komplet naselja, ljudi trce, svadjaju se, nemaju gdje ... sirotinja, nasilje, jad, ... policija cuva radnike
Ima li gdje kakav non-stop stream gdje mogu birati sport pojedinacno? Kao sto je bilo u Londonu 2012 na onom Eurovicion Broadcasting Service koji je davao sliku svim kanalima, samo sto na njihovom streamu nisi imao komentatoa.
hrle1976 wrote:Ima li gdje kakav non-stop stream gdje mogu birati sport pojedinacno? Kao sto je bilo u Londonu 2012 na onom Eurovicion Broadcasting Service koji je davao sliku svim kanalima, samo sto na njihovom streamu nisi imao komentatoa.
A neko je ovlastio matešu da te medalje pripiše srbiji???,te države več 25 godina nema,te medalje su zajednički osvojene,pripadaju zemlji koje više nema,helsinki 1956.,vaterpolo,SFRJ srebrna,svi igrači iz hrvatske,to pripada srbiji?
ne odgiovori ti @leclerče koji su to moji promasaji???
kakavdanakneiskustvu wrote:A neko je ovlastio matešu da te medalje pripiše srbiji???,te države več 25 godina nema,te medalje su zajednički osvojene,pripadaju zemlji koje više nema,helsinki 1956.,vaterpolo,SFRJ srebrna,svi igrači iz hrvatske,to pripada srbiji?
Procitaj tekst. Covjek fino objasnio zasto su to, po zvanicnoj statistici koju vodi MOK, medalje Srbije. Ne znam u cemu je problem
hrle1976 wrote:Ima li gdje kakav non-stop stream gdje mogu birati sport pojedinacno? Kao sto je bilo u Londonu 2012 na onom Eurovicion Broadcasting Service koji je davao sliku svim kanalima, samo sto na njihovom streamu nisi imao komentatoa.
I mene zanima.
Ako nađeš, javi nam
Koliko kopcam BBC ima svoj broadcasting servis koji unutar sebe dijele kako na kojem svojem kanalu, kao tu sve posebno prikazuju sa komentatorom.
kakavdanakneiskustvu wrote:A neko je ovlastio matešu da te medalje pripiše srbiji???,te države več 25 godina nema,te medalje su zajednički osvojene,pripadaju zemlji koje više nema,helsinki 1956.,vaterpolo,SFRJ srebrna,svi igrači iz hrvatske,to pripada srbiji?
Procitaj tekst. Covjek fino objasnio zasto su to, po zvanicnoj statistici koju vodi MOK, medalje Srbije. Ne znam u cemu je problem
bhnapoleon1 wrote:Zatamnjeni i HRT i RTS, oj drzavo kad nemas gdje gledat svog predstavnika ali ces zato moci gledat super uzbudljivi vaterpolo mec Hrvatske
ali pazi ovo,RTS 1 trenutno zatamnjen,RTS 2 nije,na obe prenosi olimpijade
bhnapoleon1 wrote:Zatamnjeni i HRT i RTS, oj drzavo kad nemas gdje gledat svog predstavnika ali ces zato moci gledat super uzbudljivi vaterpolo mec Hrvatske
Zato sto BHT i RTRS prenose isto vaterpolo a ne veslanje. Tako ce ti biti da oni prenosi koji se poklapaju ce biti zatamnjeni
Tatjana Đekanović završila kao 35-a u kvalifikacijama 10m zračna puška, u konkurenciji od 51-e takmičarke, ostvareni rezultat od 410,8 nije bio dovoljan za jednu od prvih 8 pozicija koje vode u finale, rezultat koji je bio potreban za finale je 415,9 koliko je rezultat koji je ostvarila osmoplasirana Kineskinja Yi Siling, u finale je ušla i Hrvatica Snježana Pejčić kao sedma u kvalifikacijama za rezultatom 416, inače prva u kvalifikacijama, Kineskinja Du Li, je ostvarila rezultat od 420,7 i time oborila olimpijski rekord.
Zato sto BHT i RTRS prenose isto vaterpolo a ne veslanje. Tako ce ti biti da oni prenosi koji se poklapaju ce biti zatamnjeni
HRT 2 zatamnjen a prenose veslanje koje ne prenose ni BHT ni RTRS
Vrlo jednostavno rjesite problem ako imate Smart TV sa IPTV televizijom. Tu nema zamracenja a sve mozete zavrsiti za sat dva. Ja korsitim evo jednu IPTV i imam sve moguce i nemoguce sportske i nase kanale. Ali dzaba sta mi to sve vrijedi ako nasi ne budu prenosili Dzmhura i Basica
hrasno38 wrote:Zato sto BHT i RTRS prenose isto vaterpolo a ne veslanje. Tako ce ti biti da oni prenosi koji se poklapaju ce biti zatamnjeni
kakavdanakneiskustvu wrote:HRT 2 zatamnjen a prenose veslanje koje ne prenose ni BHT ni RTRS
Ne nisam ja govorio za HRT on ce biti stalno zatamnjeni jer su jednostavno supci....pa zatamnjuju i svoju ligu koja se ne prenosi kod nas. Govorio sam za kanale Srbije