Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Whitlock još jedno zlato, uz to i Smith srebro. Na biciklizmu Kenny i Skinner u finalu, uzeće zlato i srebro. Krenulo ih u svemu, prestižu Kinu večeras na tabeli medalja.
It_is_a_Leclerc wrote:Gospođa Oksana ima fantastičnu životnu priču. Nastupala je za Njemačku da skupi novac kako bi izliječila sina od leukemije. Ovo su joj sedme igre. [emoji106]
gledao sam tv prenose sa olimpijskih igara od najdavnijih vremena....jos dok su tv-aparati bili skovani od iverice od po ili 3-frtalj cola....i ybm-liga sad lijepo ako je igdje ikad bilo da se finale na 100m trci u ...pm haman pred ponoc (po lokalnom) ili upola 4 po evropskom vremenu.
Bilo je u, Montrealu, Los Angelesu, Seulu jos vecih vremenskih razlika ... i jos gorih meteoroloskih uvijeta ....pa se ipak nikad finale na 100m nije trcalo u pola sata prije ponoci... svinjarija potpuna
Ismael Borrero (Kuba) - hrvanje, grčko-rimski stil do 59 kg (M)
Prvo zlato za Kubu na ovim igrama. Japanac razvaljen u finalu (znam da je na slici Kinez, al ovo nije slika iz finala ). U Riu solidni Uzbekistan kupi novu bronzu, kao i Norvežanin Berge (čestitam @uglavnomja )
Stari wrote:gledao sam tv prenose sa olimpijskih igara od najdavnijih vremena....jos dok su tv-aparati bili skovani od iverice od po ili 3-frtalj cola....i ybm-liga sad lijepo ako je igdje ikad bilo da se finale na 100m trci u ...pm haman pred ponoc (po lokalnom) ili upola 4 po evropskom vremenu.
Bilo je u, Montrealu, Los Angelesu, Seulu jos vecih vremenskih razlika ... i jos gorih meteoroloskih uvijeta ....pa se ipak nikad finale na 100m nije trcalo u pola sata prije ponoci... svinjarija potpuna
AMerikanci trazili jer su ko platili najvise za tv presonse da mogu svoje kljukati reklamam o mcD osiguranju i sl. sranjima.