Olimpijske igre u Riu 2016.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1376 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ako dobro vidim ima itekako realne šanse da se nadje u polufinalu.
Glavni konkurenti Aman i Kipketer?
- It_is_a_Leclerc
#1377 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Sjajna grupa za Amela. Sjajna!
Ovog Amana je redovno pobjeđivao, Kipketer danas jako spor. Ovaj Van Resenburg je danas istrčao svoj SB, tako da je on, po nekom mom mišljenju, uz Amela i Kipketera, taj koji će rješavati pitanje direktnog plasmana, ako Bog da.
Ovo treće polufinale je

Ovog Amana je redovno pobjeđivao, Kipketer danas jako spor. Ovaj Van Resenburg je danas istrčao svoj SB, tako da je on, po nekom mom mišljenju, uz Amela i Kipketera, taj koji će rješavati pitanje direktnog plasmana, ako Bog da.
Ovo treće polufinale je
- perfect_guy
#1378 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
tako bi nekako trebalo da budeMOSALJOZE wrote:Ako dobro vidim ima itekako realne šanse da se nadje u polufinalu.
- MOSALJOZE
#1379 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Da se ispravim u finalu 
- uglavnomja
#1380 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
ceprkalo je bio u daleko najsporijoj grupi
https://www.google.no/?client=firefox-b ... ll%2C20%5D
tuka
nek' je us'o
bolji je od novaka
ps. zao mi je noleta, dobar je lik
https://www.google.no/?client=firefox-b ... ll%2C20%5D
tuka
nek' je us'o
bolji je od novaka
ps. zao mi je noleta, dobar je lik
-
kakavdanakneiskustvu
#1381 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
kad je finale?
-
radostan dan
#1382 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Zasto @Pici i @Karanana ne ucestvuju na ekipnom dresurnom jahanju?
- Jack Be Nimble
#1383 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Izbacile svedjanke favorite amerikanke u fudbalu na penale.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1384 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
tezak trening...radostan dan wrote:Zasto @Pici i @Karanana ne ucestvuju na ekipnom dresurnom jahanju?

- pirmin
#1385 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
"Zemlja ciji olimpijac dobije 20k€ za medalju a pobjednik rijaliti-shoua 150k nema pravo da se zali da nema medalja"
Neki njemacki plivac
Btw. nisam znao da i mi imamo plivaca.
Od kud nam?
Neki njemacki plivac
Od kud nam?
- hrle1976
#1386 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Zlato za Diana Bacosi iz Italije u streljanju Skeet
Srebro za Italiju i Bronza za USA

Zlato za Wang Zehn iz Kine u atletici 20km brzo hodanje
Srebro za Kinu i Bronza za Australiju

Srebro za Italiju i Bronza za USA
Zlato za Wang Zehn iz Kine u atletici 20km brzo hodanje
Srebro za Kinu i Bronza za Australiju
-
MAN-lion's coach
#1387 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Turkinja Kayra pobijedila Cheikh , tako da joj je ostala borba za bronzu.
- It_is_a_Leclerc
#1388 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Mihajlo je sjajan mladi plivač (jedva 17 godina) koji, navodno, radi sa odličnim trenerima u jako dobrim uslovima u Banja Luci. Odabrao je disciplinu u kojoj je moguće nešto postići, s obzirom da u njoj nema tolikog diktata Australaca, Amerikanaca ili Kineza. Ovaj Malouli je Tunižanin i bio je prvak 2008.pirmin wrote:"Zemlja ciji olimpijac dobije 20k€ za medalju a pobjednik rijaliti-shoua 150k nema pravo da se zali da nema medalja"
Neki njemacki plivac
Od kud nam?
-
MAN-lion's coach
#1389 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Fantastični Teddy Bear u zadnje 2 sekunde meča pobijedi Izraelca Or Sassona wazarijem.
Last edited by MAN-lion's coach on 12/08/2016 21:26, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#1390 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Kakvi judo mečevi u muškoj konkurenciji do 100 kg.
Francuz Renier ubija brašno.
Francuz Renier ubija brašno.
-
MAN-lion's coach
#1391 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Bori se za zlato.
Idalys opravdala ulogu favorita , bori se također za zlato sa Francuskinjom Emilie.
Idalys opravdala ulogu favorita , bori se također za zlato sa Francuskinjom Emilie.
- Romanista 101%
#1392 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Evo sta je Armstrong napisao na twitteru samo par trenutaka nakon sto je Fabio Cancellara prvi prosao kroz cilj u srijedu: Luigi!
Luigi je tajno kodno ime koje je nadjeno kod doktora Eufemijana Fuentesa koji je prodavao doping biciklistima. Armstrong nije koristio pomoc ovog doktora, njemu je pomagao drugi doping-doktor koji se zove Michele Ferrari. Svicarci se do sada nisu oglasavali. Zanimljivo da se jos prije 3 godine kodni naziv "Luigi" povezivao sa Cancellarom (intervju Tyler Hamiltona Cyclingnews-u) sto je on kasnije sve odbacio.
Da li je istina ili ne, to ce se prije ili kasnije saznati. Ali ono sto ne mogu da shvatim kako jedan lazov, prevarant...ne znam kako bi ga nazvao koji je varao citav svijet 10 godina daje sebi za pravo da o bilo kojem sportisti ili biciklisti javno u medijima govori. I to da povezuje olimpijskog pobjednika sa dopingom, a mediji mu daju veliki prostor. Zar on ne bi trebao da bude bojkotovan od svih medija? Zasto mu se daje ovoliki prostor i daje sansa da svojim blacenjem prakticki kaze da se svi biciklisti dopinguju, i da je on ustvari najbolji dopingovani biciklista. Prakticki to tako ispada. Njegov doping-kolega Hamilton koristi istu taktiku. A ko zna ko stoji iza njih cim mogu ovako slobodno da izlazu svoje lazi, od Amera me nista ne moze iznenaditi.
Luigi je tajno kodno ime koje je nadjeno kod doktora Eufemijana Fuentesa koji je prodavao doping biciklistima. Armstrong nije koristio pomoc ovog doktora, njemu je pomagao drugi doping-doktor koji se zove Michele Ferrari. Svicarci se do sada nisu oglasavali. Zanimljivo da se jos prije 3 godine kodni naziv "Luigi" povezivao sa Cancellarom (intervju Tyler Hamiltona Cyclingnews-u) sto je on kasnije sve odbacio.
Da li je istina ili ne, to ce se prije ili kasnije saznati. Ali ono sto ne mogu da shvatim kako jedan lazov, prevarant...ne znam kako bi ga nazvao koji je varao citav svijet 10 godina daje sebi za pravo da o bilo kojem sportisti ili biciklisti javno u medijima govori. I to da povezuje olimpijskog pobjednika sa dopingom, a mediji mu daju veliki prostor. Zar on ne bi trebao da bude bojkotovan od svih medija? Zasto mu se daje ovoliki prostor i daje sansa da svojim blacenjem prakticki kaze da se svi biciklisti dopinguju, i da je on ustvari najbolji dopingovani biciklista. Prakticki to tako ispada. Njegov doping-kolega Hamilton koristi istu taktiku. A ko zna ko stoji iza njih cim mogu ovako slobodno da izlazu svoje lazi, od Amera me nista ne moze iznenaditi.
- insomnia78
#1393 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Teddy je ubica. Gled'o sam ga maloprije na tv-u
2.03 i 135kg
2.03 i 135kg
- insomnia78
#1394 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
#BREAKING IAAF suspends Kenyan athletics team manager
- uglavnomja
#1395 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
cuj laziRomanista 101% wrote:Evo sta je Armstrong napisao na twitteru samo par trenutaka nakon sto je Fabio Cancellara prvi prosao kroz cilj u srijedu: Luigi!
svi uzimaju nesto, samo je razlika izmedju dozoljenog i nedozvoljenog, a ljudi su sastavljali listu ...
neki dan pao poljak na testu i imrtav hladan objasnjava: prije 6 mjeseci sam uzimao nandrolon (tako nesto), ali on izadje i organizma za 6 mjeseci, ne znam kako su ga nasli ... svi to rade ...
blabla ...
eto nema armstrong pojma
- uglavnomja
#1396 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
zeMski rukomet
norveska montenegro
norveska montenegro
- MOSALJOZE
-
kakavdanakneiskustvu
#1398 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
kad je finale na 800 m?
-
SSemir
#1399 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
i ono malo para sto nasi ulazu u nase ove sportiste, to je u sezoni pred olimpijske igre. koliko toliko..tako da makar mogu imat uslove da obore svoj licni rekord, kad vec pripremaju formu za olimpijske igre, a i prije nisu imali bogna zna kakve uslove. bilo bi fer makar to da od njih ocekujemo jbg..
- Romanista 101%
#1400 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
uglavnomja wrote:cuj laziRomanista 101% wrote:Evo sta je Armstrong napisao na twitteru samo par trenutaka nakon sto je Fabio Cancellara prvi prosao kroz cilj u srijedu: Luigi!
Da li je istina ili ne, to ce se prije ili kasnije saznati. Ali ono sto ne mogu da shvatim kako jedan lazov, prevarant...ne znam kako bi ga nazvao koji je varao citav svijet 10 godina daje sebi za pravo da o bilo kojem sportisti ili biciklisti javno u medijima govori. I to da povezuje olimpijskog pobjednika sa dopingom, a mediji mu daju veliki prostor. Zar on ne bi trebao da bude bojkotovan od svih medija? Zasto mu se daje ovoliki prostor i daje sansa da svojim blacenjem prakticki kaze da se svi biciklisti dopinguju, i da je on ustvari najbolji dopingovani biciklista. Prakticki to tako ispada. Njegov doping-kolega Hamilton koristi istu taktiku. A ko zna ko stoji iza njih cim mogu ovako slobodno da izlazu svoje lazi, od Amera me nista ne moze iznenaditi.![]()
svi uzimaju nesto, samo je razlika izmedju dozoljenog i nedozvoljenog, a ljudi su sastavljali listu ...
neki dan pao poljak na testu i imrtav hladan objasnjava: prije 6 mjeseci sam uzimao nandrolon (tako nesto), ali on izadje i organizma za 6 mjeseci, ne znam kako su ga nasli ... svi to rade ...
blabla ...
eto nema armstrong pojma![]()
Armstrong je zadnja osoba koja moze o bilo cemu da prica, a posebno o dopingu. Biciklizam je prvi sport koji je javno objavio rat dopingu, trebace vremena ali vec se vide rezultati. Toga ima u svakom sportu, negdje manje, negdje vise ali svi sute nece javno da govore.