Oldtimer za unajmiti??
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Mimara
#1 Oldtimer za unajmiti??
Trazimo oldtimera za unajmiti na jedan dan (4 sata maksimalno) pa ako neko zna nekoga ko bi bio spreman da nam izadje u susret bilo bi super. Ili ako znate kako doci do kontakta javite mi. HVala.
- Bakir1
#2 Re: Oldtimer za unajmiti??
koji auto?koje klase?limuzina ili nesto drugo?
niko ti nece dati takav auto da upravljas njime ali ako ga zelis za neku specijalnu priliku onda se mozda nesto i nadje
niko ti nece dati takav auto da upravljas njime ali ako ga zelis za neku specijalnu priliku onda se mozda nesto i nadje
- AmADin_gospo
#3 Re: Oldtimer za unajmiti??
kontaktirajte oldtimer club sarajevo http://www.oldtimer.co.ba/
možda vam neko od njih izađe u susret. predsjednik kluba ima opel olimpiu kabrioleta, pogodnog za svadbu (ako ste na to mislili koristiti auto) nebi iznajmio, ali bi on mogao voziti. pričao sam prošle godine s njime oko jaranove svadbe, čovjek se složio, ali je jaran u međuvremenu drugo auto našao.
možda vam neko od njih izađe u susret. predsjednik kluba ima opel olimpiu kabrioleta, pogodnog za svadbu (ako ste na to mislili koristiti auto) nebi iznajmio, ali bi on mogao voziti. pričao sam prošle godine s njime oko jaranove svadbe, čovjek se složio, ali je jaran u međuvremenu drugo auto našao.
- shibonja
#4 Re: Oldtimer za unajmiti??
Garant snimaju neki spot 
-
Mimara
#5 Re: Oldtimer za unajmiti??
Jel to onaj plavo-plavi opel olimpia? mislim da jeste. hvala na ideji.AmADin_gospo wrote:kontaktirajte oldtimer club sarajevo http://www.oldtimer.co.ba/
-
Mimara
#6 Re: Oldtimer za unajmiti??
naravno da je za specijalnu priliku, gdje mozemo stici za par sati i nazadBakir1 wrote:koji auto?koje klase?limuzina ili nesto drugo?
- Bakir1
#7 Re: Oldtimer za unajmiti??
mozda mozete dobiti auto sa vozacem.
ima vise auta pa ako te zanima mogu pitati da li je to moguce
auta su ti:

itd..
ima dosta auta uglavnom
ima vise auta pa ako te zanima mogu pitati da li je to moguce
auta su ti:

itd..
ima dosta auta uglavnom