pozdrav
zna li neko gdje se imaju kupiti povoljni, a samim tim i sto jednostavniji, okviri/ramovi za fotografije i slike?
hvala
okviri/ramovi za slike
Moderator: anex
- Vainglorious
#2 Re: okviri/ramovi za slike
BIlo je u OBI-ju. Davno je to bilo kad sam ja kupovao.
Uglavnom, to su okvirovi, bez okvira.
Tj, dodje ti samo staklo i ona podloga. Plus neki "hepeci" koji to povezu.
Meni su super.
Sretno...
Uglavnom, to su okvirovi, bez okvira.
Meni su super.
Sretno...
- alica.k
#3 Re: okviri/ramovi za slike
imas u merkatoru, obiju i merkuru
najobicniji stakleni (ma nije ono pravo staklo, al tako izgleda) okvirovi, svih velicina. cijene su na sva tri mjesta tu negdje, marka i po za one najmanje 3 za malo vece, 5 za malo vece i tak... ja ih imam tonu jer ne mogu da se suzdrzim od kupovanja kad su tak jeftini.
najobicniji stakleni (ma nije ono pravo staklo, al tako izgleda) okvirovi, svih velicina. cijene su na sva tri mjesta tu negdje, marka i po za one najmanje 3 za malo vece, 5 za malo vece i tak... ja ih imam tonu jer ne mogu da se suzdrzim od kupovanja kad su tak jeftini.
-
Mr Hiccup
#4 Re: okviri/ramovi za slike
na ovo sam i mislioVainglorious wrote:BIlo je u OBI-ju. Davno je to bilo kad sam ja kupovao.
Uglavnom, to su okvirovi, bez okvira.Tj, dodje ti samo staklo i ona podloga. Plus neki "hepeci" koji to povezu.
Meni su super.
Sretno...
kolika je cijena okvira za fotografiju velicine priblizno formatu a3?
hvala unaprijed
- semmy
#5 Re: okviri/ramovi za slike
70x50cm je oko 15km
-
Mr Hiccup
#6 Re: okviri/ramovi za slike
za sve koje zanima... OBI nudi najraznovrsniji izbor malih i velikih okvira po najjeftinijim cijenama od svih trznih centara
-
Mr Hiccup
#7 Re: okviri/ramovi za slike
update: koga zanima, obi nudi najraznovrsniji izbor sto se tice formata okvira, kao i dizajna, a takodjer su i najpovoljniji